• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzenine yüz vermemekle çok iyi ediyorsunuz,böyle devam ederseniz iyi olur.Bravoooo.
Yengenizin konusuna gelince,boaşnmalı diyorum.
Yıllarca kıymetinin farkına varamamış bir insanın,birden kafasına dank ediyor,çok gülesi bir durum.
Dayınız,evdeki düzenini kaybetmeyi göze alamadığından böyle geri adım atmış belli...
Evlilikleri devam etse de,Yengenize biraz güven sağlayınca bir daha yapmamasının garantisi yok...

kimin eli kimin cebinde. kimin karısı kocası kimin koynunda belli degil.. allah yasatmasın valla zor bir durum.. bosanırdım elbette.. öekilir sey degil bence...

arkadaslar yorumlariniz icin ayri ayri hepinize tesekkur ediyorum.
ne yazikki cok aci seyler bunlar .allah kimseye yasatmasin.ozelliklede uzun sureli evliliklerde aldatilan es kendini cok degersiz hissediyor nitekim yengemde su an o sekilde.
isyanlarda yillarini verdigi 15 yillik bir evlilik.surekli sorular var kafasinda sakinlestiricilerle ayakta.
cocuklar yavlariyormus anne babama bir sans daha verelim diye.
kadin ne yapacaigini sasirdi.arti onuru gururu serefide bir kenara birakti.herseyi her imkani gucu oldugu halde eli kolu baglandi .ya ayrilmak ne zormus.
allah kimseye yasatmasin.
cok paranoyak oldum esime dahi guvenemiyorum artik.gerek burda okudugum aldatma olaylari gerekse kendi cevremde duyduklarim gorduklerim nasil bir zaman da yasiyoruz biz ya.
yengem kendine bakan giyimine susune gozune kasina guzeligine onem veren bir insan. yani nasil aldatir anlayamiyorum biturlu .

ALLah kimseye yaşatmasın böylle şeyler yaa
madem çocuklarınız için katlanmaya devam edecekseniz
bence güzelliğinize güzellik katmayı deneyin
kendinizi geliştirecek şeylerle meşgul olun
onunla ilgilenmiyormuş gibi yapın esrarengiz olmaya çalışın
sizdeki değişikliği ve göremediği şeyleri görmesini sağlayın
sürekli gülün,gülümseyin.yeri gelsin kahkaha atın
kilonuz var ise zayıflamaya çalışın
çocuklar olduktan sonra evlilik nedense monotonlaşmaya başlar
bazı erkek modelleri eşinin eski yaptığı bazı şeyleri göremeyince sevdiği halde bu tür
gereksiz ama yıkıcı şeyleri yapabilyor
ha diyeceksiniz midem bulandı hiç bişeyimi boş bi adam için değiştiremem
ozaman boşanın derim
madem çocuklarınız için katlanıyorsunuz çocuklarınz içinde bunları pekala yapabilirsiniz
kimi erkekler aldatıyor evet ama bakalım biz de aldatması içn eline ne verdik bunları düşünmüyoruz
eğer elinde hiç bi neden yoksa zaten ya sevmemiştir ya sarhoştur yada psikolojik bi sorundandır.inşallah üstesinden gelirsiniz
yazdıklarım bizzat tecrübeyle sabittir...

canim aldatilan ben degilim allahim hicbirzaman yasatmaz insallah.
aldatilan yengem.
eline ne verdik derken????

arkadaslar yorumlariniz icin ayri ayri hepinize tesekkur ediyorum.
ne yazikki cok aci seyler bunlar .allah kimseye yasatmasin.ozelliklede uzun sureli evliliklerde aldatilan es kendini cok degersiz hissediyor nitekim yengemde su an o sekilde.
isyanlarda yillarini verdigi 15 yillik bir evlilik.surekli sorular var kafasinda sakinlestiricilerle ayakta.
cocuklar yavlariyormus anne babama bir sans daha verelim diye.
kadin ne yapacaigini sasirdi.arti onuru gururu serefide bir kenara birakti.herseyi her imkani gucu oldugu halde eli kolu baglandi .ya ayrilmak ne zormus.
allah kimseye yasatmasin.
cok paranoyak oldum esime dahi guvenemiyorum artik.gerek burda okudugum aldatma olaylari gerekse kendi cevremde duyduklarim gorduklerim nasil bir zaman da yasiyoruz biz ya.
yengem kendine bakan giyimine susune gozune kasina guzeligine onem veren bir insan. yani nasil aldatir anlayamiyorum biturlu .

Bunu birkac defa bu forumda yazmisimdir yine yazicam....cok sevdigim bir yengem var benimde burda....esi ile esim akraba oluyor...:kahve:

Kadini bir görün...sibel canmis...hülya avsarmis yaninda su tasir sadece...hani derler ya bir icim su...caliskan..becerikli..hamarat....o cocuklarinin üzerine titrer...namuslu yani nasil anlatayim her erkegin hayalinde olabilecek bir kadin...a.s

Lakin gel gelelim..kocasi denilen o hayvan evlendigi günden beri bu kadini aldatiyor....hemde öyle bir gecelik degil resmen metresleri var...:kahve:

Bir defa sormuslar bu adama "Ya abi yengemiz cok güzel bir kadin herseyi ile dört dörtlük neden karini aldatiyorsun" Ehh ne yapiyim...bazende canim öyle dört dörtlük olmayan kadin istiyor demis....:kızgın:

Yani arkadasim is aldatma oldugu vakit erkeklerde bahane bitmez....:kızgın:
O yüzden neden diye sormamak lazim......cünkü ona bakarsak biz kadinlarin eslerimizi aldatmaya bintürlü sebeblerimiz olurdu...:kahve:

Bunu birkac defa bu forumda yazmisimdir yine yazicam....cok sevdigim bir yengem var benimde burda....esi ile esim akraba oluyor...:kahve:

Kadini bir görün...sibel canmis...hülya avsarmis yaninda su tasir sadece...hani derler ya bir icim su...caliskan..becerikli..hamarat....o cocuklarinin üzerine titrer...namuslu yani nasil anlatayim her erkegin hayalinde olabilecek bir kadin...a.s

Lakin gel gelelim..kocasi denilen o hayvan evlendigi günden beri bu kadini aldatiyor....hemde öyle bir gecelik degil resmen metresleri var...:kahve:

Bir defa sormuslar bu adama "Ya abi yengemiz cok güzel bir kadin herseyi ile dört dörtlük neden karini aldatiyorsun" Ehh ne yapiyim...bazende canim öyle dört dörtlük olmayan kadin istiyor demis....:kızgın:

Yani arkadasim is aldatma oldugu vakit erkeklerde bahane bitmez....:kızgın:
O yüzden neden diye sormamak lazim......cünkü ona bakarsak biz kadinlarin eslerimizi aldatmaya bintürlü sebeblerimiz olurdu...:kahve:

cok haklisiniz.hulya avsar bile aldatildi bircok unlu bile aldatiliyor yani bu isin kadinlarla ilgisi yok guzel kadinda cirkinde aldatiliyor.erkeklerin pis nefislerini kontrol edememelerinden .
ama biz bayanlar aldatamayiz aldatirsak namus meselesi oluyor.
cinayetler isleniyor bu ugurda. ne adaletsiz bir dunyada yasiyoruz.:kızgın:

cok haklisiniz.hulya avsar bile aldatildi bircok unlu bile aldatiliyor yani bu isin kadinlarla ilgisi yok guzel kadinda cirkinde aldatiliyor.erkeklerin pis nefislerini kontrol edememelerinden .
ama biz bayanlar aldatamayiz aldatirsak namus meselesi oluyor.
cinayetler isleniyor bu ugurda. ne adaletsiz bir dunyada yasiyoruz.:kızgın:

Malesef...daha gecen gün burda bir namus cinayeti islendi....
Kürt asili bir genc kiz abisi tarafindan dövülerek öldürüldü...düsünün bir dövülerek öldürülmek ne demek ya....:çok üzgünüm:
Sucu da neymis?

Istedigi gibi yasamak.....Tamam belki aile olarak tasvip edemediler bu durumu lakin neden öldürüyorsunuz...bu cani sizmi verdinizde siz alacaksiniz....evlatliktan red edin..def edin görüsmeyin ama neden hemen canina kiyiyorsunuz....:çok üzgünüm:

Birde öldürdükten sonra kizin yüzünü taninmaz hale getirmisler....yani onun yüzünü bu hale getirdik bakin namusumuz temizlendi......:kızgın:

hayır,bir kadının maddi imkanları yerindeyse kendine bakacak güçteyse affetmemeli,çünkü insan eşinin yüzüne baktıkca akın geliyor,hiç birşey eskisi gibi olmuyor,benimde başıma geldi ne tesadüfki benim eşimde beni bir arapla aldattı,ben affettim ama mecburdum,imkanlarım elverişli değildi,ama artık bir kenara azda olsa biraz para biriktirmeye çalışıyorum ki bir dha yaparsa basıp gidebileyim.

Malesef...daha gecen gün burda bir namus cinayeti islendi....
Kürt asili bir genc kiz abisi tarafindan dövülerek öldürüldü...düsünün bir dövülerek öldürülmek ne demek ya....:çok üzgünüm:
Sucu da neymis?

Istedigi gibi yasamak.....Tamam belki aile olarak tasvip edemediler bu durumu lakin neden öldürüyorsunuz...bu cani sizmi verdinizde siz alacaksiniz....evlatliktan red edin..def edin görüsmeyin ama neden hemen canina kiyiyorsunuz....:çok üzgünüm:

Birde öldürdükten sonra kizin yüzünü taninmaz hale getirmisler....yani onun yüzünü bu hale getirdik bakin namusumuz temizlendi......:kızgın:

ne kadar aci senağlamaallah rahmet eylesin
o aileyede babaya abiyede kardese her kimse sonsuz ates haktir.
ya kim ki onlar allah bile ne kadar affedici kullarina ne olursan ol gel derken kapilarini ardina kadar acarken bu vicdani bu cureti nasil buluyorlar kendilerinde.
namus namus namus bu namus sadece erkeklere ait sanirim. cunku onlar yapar aldatir kariya kiza gider ama hep namusludurlar.
kiz yapar kadin yapar namussuz olur cezasi olum.
nasil insanlar yetistirdigimize bakin.
yazik cok yazik.

bu konu, geniş ve asırlardır bir çözümü bulunamayan ve halen uygulanabilmekte olan bir konuu....
nedense evet, kadınlar ve erkekler arasında aldatmak kelimesi çok farklı bir anlam iceriyor.....
ama şöyle bir mevzu var, bir kadın kuyruk sallamassa erkek neden gitsin? veya bir erkek kuyruk sallamazsa, ona umut vermezse kadın neden gitsin? aldatmak bana göre ya yalnız kalmaktandır, ya eşinde sevgilinde istedigini bulamamaktır, huzursuzluk ve mutsuzluktur, ya da kendine güveni olmayan bir sahistır... affetmek ise ALLAH'a mahsus bir şey bana göre.. Affettim ee ne oldu? O anı, o acı benim icimde bitti mi? Ya cocuklar varsa? Tamam boşanmak kolay bir mevzu...Oldu bitti.. Belki boşanmasan bile rüyalarına girecek taamamm huzursuz olacaksın.... O zaman boşan gitsin... Elimdeki imkanlar garantili ve cok iyiyse neden boşanmıyım? Ama söyle oLur, herkes bi şansı hak eder.....Bir şans daha veririm baktım yine oldu, gözümü kırpmam boşarım........

hayır,bir kadının maddi imkanları yerindeyse kendine bakacak güçteyse affetmemeli,çünkü insan eşinin yüzüne baktıkca akın geliyor,hiç birşey eskisi gibi olmuyor,benimde başıma geldi ne tesadüfki benim eşimde beni bir arapla aldattı,ben affettim ama mecburdum,imkanlarım elverişli değildi,ama artık bir kenara azda olsa biraz para biriktirmeye çalışıyorum ki bir dha yaparsa basıp gidebileyim.

yengemde aynen sizin soylediginiz gibi yuzune baktikca hep aklima gelicek yapicam diyor.ama surekli karar degistiriyor. cocuklari ayrilmalarini istemiyor. bu elini bagliyor.
ya nedir bu arap kadinlardan cektigimiz ya allah kahretsin ya .hic mi dusunmuyorlar musluman kardesimize bunu yapmayalim diye.
nefret ediyorum araplardan onlarda turklerden nefret ediyor.

kesinlikle affedilmemeli..
çünkü aynı kadın kocasını aldatsa kocası asla affetmezdi..
biz enyamiyiz de affedelim..
burdan bütün kadınlara tavsiyem imkanınız varsa affetmeyin asla....

yengemde aynen sizin soylediginiz gibi yuzune baktikca hep aklima gelicek yapicam diyor.ama surekli karar degistiriyor. cocuklari ayrilmalarini istemiyor. bu elini bagliyor.
ya nedir bu arap kadinlardan cektigimiz ya allah kahretsin ya .hic mi dusunmuyorlar musluman kardesimize bunu yapmayalim diye.
nefret ediyorum araplardan onlarda turklerden nefret ediyor.

onlar için gayet normal bişey bu onlarda çok eşlilik mevcut zaten,kültürlerinde var,ben artık bir arap gördüğüm zaman midem bulanıyor,benimkinin sevhilisi birde bana mesaj yazmıştı sen eşinin 2. evliliğini kabul etmezsen muslüman değilsin diye,dinimize göre eşinin 2. evlilige hakkı var diye,edepsiz,,bende sen çok müslümansan nikahsız olarak benim kocamın altına nasıl yattın diye yazmıştım.çok edepsiz oluyorlar,birde sakız gibi yapışıyorlar,,yengen boşanırsa meydan kadına kalacak,o sevinecek,ben sevgiyi bir kenara attım artık politik davranıyorum.eğer politik davranabilecekse sürdürsün,boşayacaksada dayının herşeyini alsın elinden 5 kuruşsuz bıraksın ondan sonra boşasın,birde şu var asla unutmaz eşinin yaptıklarını hep aklına gelir,benim imkanlarım elverişli olsaydı ben boşardım herhalde,bu şekilde yaşamakta zor!yengeni çok iyi anlıyorum,şu anda duyguları o kadar karışıkki,onu yalnız bırakmayın,ilk önce kendisini toparlasın sonra karar versin.

Son düzenleme:
amcam karisini aldatiyor. eskiden süphelenirdim.laf aramizda, tel msajlarini karistirdim, gördüm. babama söyledim o da "bilyiorum onun eskiden beri bi dostu war" dedi. Gecengünlerde de babama birisi söylemis. Kardesini baska bi kadinla gördüm demis. oysa ki 3 cocouklari war ve 1 tane de bebekleri oldu yeni

benim amcamda yengemi bulgar bi kadinla aldattti hatta o kadindan cocugu oldu yengem ayrilmadi aralari ne kadar kotu oldu amcamla bilmiyorum cunku baska ulkede yasiyorlar ki 2 cocuklari vardi yengem o aldatilmanin ustune bi tane daha dogurdu simdi bildigim kadariyla herseyleri guzel gidiyo

buyuk konusmayim ama benim gururum herseyden once gelir boyle birsey benim basima gelseydi sn durmazdim midem kaldirmasdi o kisiyi gormeyi eski erkek arkadasim beni aldatti her gordumde midem bulaniyo onu...kimbilir evlilikte ne kadar zordur Allah kimsenin basina vermesin su aldatma meyilli ve aldatan erkeklerede akil beyin versin ki eslerinin kiymetini bilsinler

FERHATINŞıRıNıYıMBEN akadaşım herşey ii güzel anladım da şu kısım garibime gitti:

yine baska bir aldatma olayi amcamin oglu serefsiz kendisi serefsiz diyorum bana kuzenine bile sarkintilik yapacak kadar adi bir insan .
bana karisini bes ayri kadinla otellerde bulusarak aldattigini ,evde durumlari iyi tuttugunu esinin her dedigini yaptigini hicbirseyden suphelendirmemeye calistigini hergun degisik kadinlarla otel odalarinda birlikte oldugunu soyledi.

YANı NASIL CESARET ETTıDE SANA BÖYLE BıR TEKLıFDE BULUNDU AKLIM ALMADI GERÇEKTEN ?
insan bazende kendine çeki düzen vermesi lazım, yaptıı hareketlere dikkat etmesi lazım yoksa karşımızdaki ümitlenebilir...

Son düzenleme:
ya şu amcaoğlu olayı beni de allak bullak etti şimdi benim nişanlımla aram çok iyi acaba benim kide ben le arasını iyi tutup offf düşünmek bile çok fena doğru ama bu devirde kimseye güvenmemek lazım

yıllar önce babam annemi aldatmıştı..o zamanalr babamdan nefret ediyordum..annem ev hanımıydı 3 çocuğu vardı ve hepside küçüktü bırakıp gidecek bir yeride gücüde yoktu..hemde kendi amcası kızıyla kocasının ilişkisi vardı..her gece ağladığını bilirim acı çektiğini....şimdi evliyim Allaha şükürde mesleğim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama kişiliğimin şekillendiği yaşlarda yaşadığım bu olay içimdeki güven duygusunu yok etti.eşim beni çok seviyor ama beni aldatmaz diyemiyorum.güvendiğim babam bile annemi aldattımışken eşime nasıl güvenebilirim diyorum...
sürekli bu güvensizliği eşime hissettirdim en sonunda açıkça konuştum bu durumu...neden bu şekilde davrandığımı.ve beni aldattığı takdirde bir daha asla yüzüne bakmayacağımı çok iyi biliyor..öyle bir şey yaparsa kendi seçimidir..hayatını sıfırdan kurmaya cesareti var demektir..

bende kabul edemem kesinlikle büyük konuşmak gibi olmasın da...hiç bir kadın hak etmez elbette aldatılmayı kimsede istemez çok acı bişey Allah korusun

Back