İyi akşamlar benim yaklaşık 2-3 ay süren bir flörtüm oldu, flörtüm için ilk zamanlar gerçekten çok çabaladım baktım olmuyor geçen aylarda bağlantımı kestim. Fakat bana tekrar ulaştı ve deneyelim özür dilerim dedi. Bu zamana kadar sürekli küsüp küsüp barışıyoruz. Gittikçe toxic bir ilişkiye döndü bence. Ben bu tarz şeyleri içimde tutmayı uygun görmem ve karşımdaki ile konuşurum genelde. Onunla da konuştum "Bana değer verdiğini hissetmiyorum." dedim. "Hissetmiyor musun?" dedi. Daha sonra neyse boş ver diyip konuyu kapattım ve görüldü yedim. İşte burada ipler koptu ve cidden normal bir arkadaşım bile bana bunu yazsaydı, üzerinde durar onun yanında kalırdım. Ama o öyle yapmadı. Bende tekrar yazdım. "Gerçekten değer verseydin görüldü atmazdın." dedim. Tartıştık ve daha sonra konuşalım diyip gitti. Haftalardır konuşmuyoruz. Hikayelerimi beğeniyor. Büyük ihtimalle benden mesaj bekliyor. Ben onu az önce tüm sosyal medyadan sildim ve tamamen bitirdim. Bazen bende sorun mu var diye düşünüyorum. Gerçekten değer verdi de ben mi göremedim diye suçluyorum. Ne yapmam gerekiyor sizce?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişkimde değersiz hissediyorum
- Konu Sahibi alisha
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşk #ilişkiler #değersizlik #dertler #ilişkiler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Şubat 2022
- 143
- 95
- 23
- 32
- 23 Şubat 2018
- 167
- 942
- 103
- 39
- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.220
- 158
Yapmanız gerekeni yapmıssınız zaten bundan sonrasında asla muhatap olmayin.İstiyorsa mucadele edecek.Ne yapmam gerekiyor sizce?
Örneğin ben onu gece 12'ye kadar bekliyordum gelip uykum var diyor ve gidiyordu. Halbuki ben onun için sabahlamıştım bile. Dışarı çıkınca bana yazmıyor eve gelene kadar. Arada sırada geç bakıyor mesajlara. Bende bu tarz şeyleri sevmediğimi defalarca dile getirdim. Ama hala ayni ve değişen bir şey olmadı.Değer görmekten kastınız ne mesela?
TeşekkürlerYapmanız gerekeni yapmıssınız zaten bundan sonrasında asla muhatap olmayin.İstiyorsa mucadele edecek.
- 10 Haziran 2022
- 83
- 53
- 3
- 35
dogru olani yapmissiniz. yine donerse olmuyor diyip gecistirinİyi akşamlar benim yaklaşık 2-3 ay süren bir flörtüm oldu, flörtüm için ilk zamanlar gerçekten çok çabaladım baktım olmuyor geçen aylarda bağlantımı kestim. Fakat bana tekrar ulaştı ve deneyelim özür dilerim dedi. Bu zamana kadar sürekli küsüp küsüp barışıyoruz. Gittikçe toxic bir ilişkiye döndü bence. Ben bu tarz şeyleri içimde tutmayı uygun görmem ve karşımdaki ile konuşurum genelde. Onunla da konuştum "Bana değer verdiğini hissetmiyorum." dedim. "Hissetmiyor musun?" dedi. Daha sonra neyse boş ver diyip konuyu kapattım ve görüldü yedim. İşte burada ipler koptu ve cidden normal bir arkadaşım bile bana bunu yazsaydı, üzerinde durar onun yanında kalırdım. Ama o öyle yapmadı. Bende tekrar yazdım. "Gerçekten değer verseydin görüldü atmazdın." dedim. Tartıştık ve daha sonra konuşalım diyip gitti. Haftalardır konuşmuyoruz. Hikayelerimi beğeniyor. Büyük ihtimalle benden mesaj bekliyor. Ben onu az önce tüm sosyal medyadan sildim ve tamamen bitirdim. Bazen bende sorun mu var diye düşünüyorum. Gerçekten değer verdi de ben mi göremedim diye suçluyorum. Ne yapmam gerekiyor sizce?
- 17 Haziran 2022
- 45
- 12
- 1
Tesekkur ederimBen kadinlarin hislerine guveniyorum degersiz hissediyorsan kendini degersiz hissetiriyordur hayat kısa o dusunsun bence ben napiyorm diye
Öyle yapacağım teşekkür ederimdogru olani yapmissiniz. yine donerse olmuyor diyip gecistirin
- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.590
- 158
TeşekürlerSeven değer veren erkek öyle bir hissettiriyor ki. Uçuyorsun kanatsız. Sana değer vermeyene yol ver. Zamanına yazık etme
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Hayatında boşluk anında takıldığı biri olarak varmışsınız bu ilişki degil maalesefÖrneğin ben onu gece 12'ye kadar bekliyordum gelip uykum var diyor ve gidiyordu. Halbuki ben onun için sabahlamıştım bile. Dışarı çıkınca bana yazmıyor eve gelene kadar. Arada sırada geç bakıyor mesajlara. Bende bu tarz şeyleri sevmediğimi defalarca dile getirdim. Ama hala ayni ve değişen bir şey olmadı.
- 29 Temmuz 2016
- 450
- 653
- 103
- 44
Şu mesajı bir erkekten alsaydım ben de bir daha aramazdım onu. Çok ergence hatta daha ötesi...Gerçekten değer verseydin görüldü atmazdın."
değer görmediğiniz adama daha çok değer vermişiniz ilişkiyi uzatmışsınız dahada değersiz olmuşsunuz. adam şimdi siz peşinde koşması gereken ona kul köle olan birir olarak görüyor. o sizizn peşinde koşmaz siz onun peşinde koşacaksınız. iki beğeni bi emeojiye hemen msj atmanızı bekliyor. sanki köpek yemliyor mallllİyi akşamlar benim yaklaşık 2-3 ay süren bir flörtüm oldu, flörtüm için ilk zamanlar gerçekten çok çabaladım baktım olmuyor geçen aylarda bağlantımı kestim. Fakat bana tekrar ulaştı ve deneyelim özür dilerim dedi. Bu zamana kadar sürekli küsüp küsüp barışıyoruz. Gittikçe toxic bir ilişkiye döndü bence. Ben bu tarz şeyleri içimde tutmayı uygun görmem ve karşımdaki ile konuşurum genelde. Onunla da konuştum "Bana değer verdiğini hissetmiyorum." dedim. "Hissetmiyor musun?" dedi. Daha sonra neyse boş ver diyip konuyu kapattım ve görüldü yedim. İşte burada ipler koptu ve cidden normal bir arkadaşım bile bana bunu yazsaydı, üzerinde durar onun yanında kalırdım. Ama o öyle yapmadı. Bende tekrar yazdım. "Gerçekten değer verseydin görüldü atmazdın." dedim. Tartıştık ve daha sonra konuşalım diyip gitti. Haftalardır konuşmuyoruz. Hikayelerimi beğeniyor. Büyük ihtimalle benden mesaj bekliyor. Ben onu az önce tüm sosyal medyadan sildim ve tamamen bitirdim. Bazen bende sorun mu var diye düşünüyorum. Gerçekten değer verdi de ben mi göremedim diye suçluyorum. Ne yapmam gerekiyor sizce?
tesekkur ederimHayatında boşluk anında takıldığı biri olarak varmışsınız bu ilişki degil maalesef