İyi akşamlar benim yaklaşık 2-3 ay süren bir flörtüm oldu, flörtüm için ilk zamanlar gerçekten çok çabaladım baktım olmuyor geçen aylarda bağlantımı kestim. Fakat bana tekrar ulaştı ve deneyelim özür dilerim dedi. Bu zamana kadar sürekli küsüp küsüp barışıyoruz. Gittikçe toxic bir ilişkiye döndü bence. Ben bu tarz şeyleri içimde tutmayı uygun görmem ve karşımdaki ile konuşurum genelde. Onunla da konuştum "Bana değer verdiğini hissetmiyorum." dedim. "Hissetmiyor musun?" dedi. Daha sonra neyse boş ver diyip konuyu kapattım ve görüldü yedim. İşte burada ipler koptu ve cidden normal bir arkadaşım bile bana bunu yazsaydı, üzerinde durar onun yanında kalırdım. Ama o öyle yapmadı. Bende tekrar yazdım. "Gerçekten değer verseydin görüldü atmazdın." dedim. Tartıştık ve daha sonra konuşalım diyip gitti. Haftalardır konuşmuyoruz. Hikayelerimi beğeniyor. Büyük ihtimalle benden mesaj bekliyor. Ben onu az önce tüm sosyal medyadan sildim ve tamamen bitirdim. Bazen bende sorun mu var diye düşünüyorum. Gerçekten değer verdi de ben mi göremedim diye suçluyorum. Ne yapmam gerekiyor sizce?