İlişkim hakkında..

Evlilik zor bir şey ama yani evlenmeden böyleyse ama seviyorsan bazı şeylerin üstesinden gelirsin zamanla yoluna girer birbirinizi seviyorsanız hakkında hayırlısı olsun canim

Her insan farklıdır kimi romantik kimi zorlasan da romantik olamaz. Mesela benim eşim. Hiç romantik değil hiç bir zaman bana süprizler hediyeler almaz. Ama gel gelelim bugün yere düşsem herkes vururken o kaldırmaya çalısır. Ben uykumda üzüm desem ertesi gün alır gelir. Sevgiliykende böyleydi. Belki uzun uzun mesajlar atmaz buluşacakken erkenden gelmez ama beni sevdiğini biliyorum. Bazı insanı zorlasanız da olmuyor malesef.

Bende alıştım şimdi. Mesela eşim bana hediye almaz ama bişey almak istediğinde beni götürür ne istersen al hediyem olaun der. Yedirir gezdirir içirir önemser.

Bence bu sevgilinizin yapısı herkes romantik olamıyor. Benim arkadaşımın eşi öyle romantik ki dudağımız uçuklar her süprizinde bunu da mı yaptı deriz ama gel gör ki eşini çok önemsemez. Bir yeri ağrısa döner uyur geçer diye. Hasta olsa herkes oluyor geçer der. Eşim de tam tersi bir yerime kıymık batsa gözleri dolar canım yanıyor diye.

Çok uzattım kusura bakma ama önemli olan bence romantikli değil. Sizin için önemliyse hep sorun olacaksa ileriyi düşünmeyin ama benim gibi sizde çok da önemli değil sevgisinden eminim derseniz inşallah allah tamamına erdirsin.

Hayır yaa siz uzun uzun yazın :) yorum o kadar iyi geldi ki bana... Kendi ilişkimize benzettim. Bu arada benimki de bir kere mağazaya gidip bana seç beğen al yaptırmıştı işte onun de hediye usulü öyleydi demek ki.. herkes sevgiyi aynı göstermiyor belki de o da beni yadirgiyordur..

Ben onu çok seviyorum. O da beni seviyor bunu hissediyorum. Telefonları kapatamiyorum mesela biliyor musunuz :) çocuk gibiyim desem yeridir. Ve en çok onun merhamet dolu kalbine aşığım.. ben bu adamla ömrümü geçirmek istiyorum evet , ama önce şunu kabullenmem lazım o sevgisini daha farklı gösteriyor

Evlilik zor bir şey ama yani evlenmeden böyleyse ama seviyorsan bazı şeylerin üstesinden gelirsin zamanla yoluna girer birbirinizi seviyorsanız hakkında hayırlısı olsun canim
Canım şuan olan huylarin evlenirken xxx olacağını biliyorum bunu göze de alıyorum. Cidden evlilik kumar isiymis, ne olcak bilemiyoruz

Biraz geç gördüm kusura bakmayın.
Kesinlikle sevgilinizi olduğu gibi kabullenmelisiniz. Zaten evlenince bazı şeyler sizin içinde önemini yitiricek. Ilk evlilik yıl dönümümüzde kv aramıştı öyle hatırlamıştık. Hadi aşkım yemeğe bari gidelim adet yerini bulsun dedi. Bende eşime o kadar alışmışım ki yargılamadım. :)

Ertesi gün utanıp hediye almıştı ama olsun eşimin anlayışı bu.

Belli kk içinde romantiklik yok ve onu öyle kabullenir başına kalkmazsanız kavga gürültü olmazsa gül gibi yaşanır. :)

Ne kadar güzel böyle sevmeniz. Inanın en önemlisi bu karşılıklı saygı ve sevgi gerisi hep gelip geçici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…