İlişkim hakkında..

Aslında şuan farkettim, benim söylememle yapılan şey beni mutlu etmez ki. Onu da irite eder. İçinden gelerek yaptığında birşey çok daha mutlu olurum. Daha önce de demedim o uzaklaşmaları, ama kalamiyorum :) ailesi biraz kalabalık işler belki karışacak ilerde ama bunu göze aliyorum

Bence sen bu adamı kaybetme :)
O kadar tribi kimse çekmez normal şartlarda.
Bağırmaya çağırmaya bile gelemez çoğu erkek.
Birbirinizin kıymetini bilin, sevgiyi bulmakta kolay olmuyor :)
Kesinlikle... O kadar doğru bir yorum ki. Tamam eksi yönleri de vardır elbet ama kimin yokki bakıldığında benim daha çok var :) o benim her türlü nazimi çekmiştir. Benim belki çok kez sesim yükselse bile, onun sadece iki kez yükseldi onda da ben böyle ağlar gibi oldum kiyamadi düzeltti kendini :) o kadar haklısın ki.. sevgi emek ister :)

Doğumgünü konusunda burada gelen yorumlara da bakılırsa aslında kutlamamalarini garipsemem daha garip olmuş. Herşeyime o koşar, ona anlatırım onun alanı olsa olmasa bile ne yapabiliriz diye bir düşünür. Beni dinlerken sıkildigini bir kez görmedim. Ama işte romantiklik sıfır sıfır sıfır :)

Onu ben de düşündüm çok kez. Ama dışarı çıktığımızda doğru düzgün hesap ödetmez. O gün gezer içer yeriz. Cimri olsa onlara da kısıtlama yapardı. Ama tutumludur.

Damdan düşenin halini damdan düşen anlar ben sizi anladım. Benimki de aynısı. Sizinki yine ilgileniyormuş benimkinde o da yok.
Kadınız bir hediye, çiçek istemek ne zaman bencillik oldu? Uyuyakalması da sinir bozucu. Ben size hak verdim

İlgi de olmasa bu ilişki biter çünkü bunu çok iyi biliyor. Bizim ilk konuşmalarda ben ilgi isterim diye baştan ben koydum ssrtimi

Zaten o kısım sinir bozucu. Ama hatasını anladığını, okuzluk yaptığını söylüyor. Bilmiyorum ne olcak. Yani duygularını coşkun bir şekilde dışarı vurmadigini söylüyor. Sizin ne kadar oldu

Biz 6 aydır birlikteyiz ama şimdiden ömrümü çürüttü diyebilirim. Ben çat duye de bitirebilirim ama canını da yakmak istiyorum. Ben saatlerce ondan mesaj bekledim, o da benden beklesin. Telefonlarıma cevap vermedi, şimdi de ben cevap vermiyorum. İlgisiz odun biri. Onun haricindeki insanlığına lafım yok iyidir

Siz ince fikirlisiniz ve ondan da sizin gibi olmasını behkliylrsunuz birçok erkek öyle emin olun sevmediğinden değil önemsemiyor önemli olan sevgisi saygısı güveni boşverin hediye almış almamışı

İlişkiniz hakkındaki tahminim şöyle. Eğer bu ilişkiye devam ederseniz istediğiniz ilgiyi ve aşkı bulamadığınız için başkasına aşık olacaksınız. Ama aldatacaksınız demiyorum, sadece aklınız başkasına kayacak, o kişiden de karşılık alır mısınız almaz mısınız bilmem ama bence hazır siz de gençken ayrılmanız en doğrusu. Çünkü sizin istediğiniz, hayalinizdeki adam bu değil.

İlgisizlik kadar kötü bir durum yok. İlgisizlik varsa direk bitir derim hiç zaman harcama.

Bu ilişkimde de evet genel olarak ilgili ama bazı istisnalar var işte. Ne bileyim bazen kafam karışıyor.

Bence güzelsiniz sorun çıkarmayın:)

Ama bundan sonrada geç kalacak hediye almayacak kabul edin olduğu gibi.
Teşekkür ederim öncelikle:)

Ama bazen beni anlamıyor. Bana görüştüğümüz zamanlar yetmiyor. Buluşunca eve gitmek istemiyorum, ya da telefonu kapatmak istemiyorum. İnada biniyor sonra. O geç oldu diye kapatalım diyo ama ben özledim ozlemim dinmedi kapatamiyorum sonra da trip aşaması geliyor işte mesaj atmazsa sonrasında vay haline :)

Ben sakin olsam evet mükemmel bir ilişki olcakti. Ama ben fevriyim. O da sakin bilmiyorum ne olcek :)

Siz ince fikirlisiniz ve ondan da sizin gibi olmasını behkliylrsunuz birçok erkek öyle emin olun sevmediğinden değil önemsemiyor önemli olan sevgisi saygısı güveni boşverin hediye almış almamışı
Valla bundan önceki iki ilişkimde biri ağır sapikti hani şu hiç evlenemez dediğimiz tiplerden biri de çok egoist havalı hani 30 una kadar evlenmez dediğimiz tiplerden. O da geçtiğimiz aylarda nişanlanmış. O yüzden artık erkekler şöyle böyle diyemiyorum..

Şimdi şöyle bir durum var. Normalde aramız iyiyken benden aşığı yok. Ama benim gıcık olduğum bir durum olunca beni umursamiyor diye düşünüyorum. Örnek vereyim zaten çok sık gorusemiyoruz ayrılma saati geldiğinde eve gidemiyorum. Telefonla konuşurken kapatamiyorum gibi, o da hayatim geç oldu kapatalım diyen taraf genelde. Ondan bile bozuluyorum mesela.

için bıdı bıdı yapıyorsanız yapmayın bence

Aaaaa mesajı düzenleyeyim derken koca paragraf silinmiş
bir daha yazamıycam maalesef, bu yorumu dikkate almasın kimse

Son düzenleme:
Tamam hiç romantik olmayabilir ama arada insan bir farklılık katar bazı şeylere. Mesela ben bunu yapıyorum. Ondan göremeyince çok bozuluyorum. Ordan yola çıkarak bana aşık olmadığını heyecanı olmadığını düşündüm. Birkaç arkadaşımdan da aynı yorumları aldım çünkü, ona sorduğumda kendince aşkını bana tanımladı ben sana asigim dedi. Tek bildiğim bir daha aynı şey olursa bu kadar toleranslı olmayacagim

ben zaten size aşık olduğunu savunmadım, böyle bir izlenim de alamadım açıkçası
kesinlikle size karşı tavırları yanlış
ama romantizm gerçekten ruhla ilgili bir şey, sadece onu vurgulamak istedim
bu arada ben yanlışlıkla yorumumu silmişim, ama siz tamamını görmüşsünüz, çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…