İlişkim hakkında..

Konularda ben haklıyım ibaren bile yanlış.Ki bana göre haklı değilsin.Düşünceli,maddi manevi yanında,yardıma koşar,hastayken ilgi gösterir,düşsen kaldırır,dinler..... sorun ne
Aile bağlarının kuvvetli olması mı
Uyuya kalması mı....
Doğum günleri olayının önceliği olmaması mı
Karşı tarafa sürekli bişeyler birtakım direktifler vermek,bir süre sonra bunaltır.Kimseyi kendi istediğin kalıba sokamazsın.Kimseden senin gösterdiğin duygu tepkilerini göstermesini bewkleyemezsin.

O kadar dogru bir yorum ki.. konunun üstüne ona uzun mesajlar yazdım onun aşkını hissedemedigime dair bana öyle şeyler yazdi ki sustum.. haklısıniz herkes aynı şekilde gosyerekez tepki veremez birseyleri bencillik oluyor bir süre sonra bu olay.. aynısını bana yapsa çok üzülürüm.. zaten geç kalma olayı için sürekli özür diledi.. aslında hayat kısa onu bu sözlerle uzmeseydim keşke..

Pardon da daha bir yıllık çıktığınız sevgilinizin ailesine düşkünlüğünden neden bu kadar rahatsızsınız? Siz yokken onlar vardı. Veee diyorsunuz ki parasını lönk diye vermez ailesine. Veredebilir size ne ? Siz maddi zorluğa düşünce siZe yardım edince iyi de ailesine para yardımı yapınca mı kötü? Tartışmalarınız farkında mısınız hep maddiyat üzerinden. En son uyanamayıp gecikmiş ama onu bile çiçeğe böceğe size almadığı hediyelere bağlamışsınız.Sorun sizde kusura bakmayın.

Eşim de sevgiliyken bikaç kez uyuyakalmıştı,onu hatırladım bi an
Bana ilişkinizde sorun yokmuş gibi geldi ama.. yani kendi ilişkimize benzettim son kuruşuna kadar parasını bana harcar eşim ama hediye nadir alır,romantik halleri yoktur ama bi şişe şarap açsam üç saat muhabbet eder benimle,en yakınıyımdır saatlerce hayallerini anlatabilir bana vs vs ama klasik doğru sevgili özellikleri de pek yoktur on numara güvenilir bi insandır,o yüzden bu kalıplar çok gerçekçi ve doğru gelmez bana,herşeyiyle sevmek özünü görmek asıl doğru olan sanki

Haklısınız aslında sorunlu olan benim... Yani benim genel sorunum bu bir sorun olduğunu düşünüyorum diyelim hoop diğer konuları da ortaya atıyorum. Birkaç arkadaşıma konuyu actigimda onlar da o şekilde yorum yaptılar hani aile ikiskilerinin çok sıkı olduğuna dair.. tabiki olabilir, sonuçta onlar ailesi.. konuyu actigimda çok sinirliydim dolmusluk oldu bende bir, dün uzunca yazdım ona da konuştuk telde de. Ben aşkımı bu şekilde gösteriyorum aşk ölmek bitmek değil ki dedi. O söyledi ben sustum. Ne kadar bencil olduğumu ikimizin farklı insanlar olduğunu göremediğimi, ondan da aynı tepkileri beklediğimi farkettim. Haklısınız, konuyu açmam çok iyi oldu, sağolun...

Kendisi bana aşkı dün tanımladi ve ben sustum :) uyuyakaldi ama ben de sinirden oturup ağladım bir de bu ara çok gergindik :) genelde trip atarım ota b.ka o alttan alır çoğunda. Evet biz de konusuruz usanmadan dinler beni ben de onu yanyanayken de. Onu bana aşık olmamakla hevessiz olmakla suçlamam bencillik oldu..

Canım benim ya takmamaya çalış. Bütün kadınlar gibi sende eskileri açıyorsun o hepimizde var. Ama derler ya ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Seninki de o hesap.. senin sevgilin şimdi nasılsa evlenince de o olacak. O yüzden daha romantik yada istediğin gibi birini arıyorsan ikinize de haksızlık etme yol ver gitsin

Alttan almasına alışıp onu bıktırmayın bence ilk yıllarımızda ben kızardım eşim gönlümü almak için saatlerce dil dökerdi sakinleşmek barışmak geri adım atmak gururuma dokunurdu olay daha çok tırmanırdı,sonra bi gün ben bağırırken daha yüksek sesle bana bağırdığını farkettim o alttan alan adam gitmiş ciddi şekilde beni korkutan biri gelmişti,sakinleşince sordum “ Sustukça tepeme çıkıyorsun seni susturabilmek için azarlamam gerekiyor özür dilerim “ dedi,bıktırmıştım onu,ne yaptığımı farkettim yıpratmıyorum onu. Siz de alışmayın bu hallere bıkıp terkedebilir çünkü herkes aynı tepkiyi vermez.

Aslında sevgisini bir şekilde ifade etmeye çalışıyor ama bunu bizim filmlerde gördüğümüz gibi yapmıyor. Benim eşimde böyledir sevgisini sözlerle ifade edemez ama bir şekilde göstermeye çalışır. Tabi başlarda ben onun dilinden anlamıyordum ve sürekli sorun çıkarıyordum.

Onu çok seviyorum . Aşk tutku sevgi mantık hepsini onda yaşadım ben daha önce ilişkilerim olmasına rağmen. İkimiz de orta yolu bulursak sorun çözülecek gibi.

Kendisi de öyle söyledi sevgisini aşkını farkli gosteriyormus, ben de saygı duydum ona bu konuda. Bir daha bu şekilde bir soruyla gitmicem ona

Bazı insanlar çok heyecanlı olamıyor ya da olsa bile gösteremiyor.
Adam sizi sevmese istemese sizinle beraber olmazdı.
O saydığınız iyi özelliklerden birini bile göstermezdi.

Birde şöyle bir şey var adam uyuya kalmış. İnsanlık hali. Yanınıza gelince nasıldı hali tavrı?
Mahcup muydu, üzgün mü, gönlünüzü almaya çalıştı mı?
Asıl önemli olan nokta burası bence.

Benim kadar tripli biri yoktur öyle söyleyeyim. Benim şuana kadar doğru düzgün ilişkim olmadı o yüzden, ilgi verip göremediğim ilişkide olmam. Mesela bu konuda hiç sorun yaşamadık. Her problemi onun sakinliğiyle atlattık.

Yanıma gelmeden telefonda ona öyle bağırdım ki. Yeter artık kredini tükettin sınava da mı geç kalıyorsun sen boyle diye bağırdım. Sessizce geç kaldığım oldu aşkım dedi. Sustum gelmesini bekledim. Geldi uzun uzun sarildik çünkü telefonda çok bağırmıstim. Özür diledi çok kez saskindi uyuyakaldigina :) haftaya telafi ederiz dedi.

Herkes doğum günü kutlamaz bunun görmüşlükle veya görmemişlikle alakası yok. 1, 2, 3 defa dediniz romantik ol şunu yap bunun yap olmadıysa zorlamayın. Siz istediğiniz için yapılan bir şeyden mutlu olamazsınız. Toparlamak için ilişkiyi sadece sen emek verirsen de olmaz. En güzeli uzak dur bir süre ve düşün. Bu adamla bir ömür geçer mi? Yoksa aileleri işin içine katmadan bitirmek en iyisi mi? Burada birisi ayrıl/ayrılma dedi diye yapma sen ver kararını.

Bence sen bu adamı kaybetme :)
O kadar tribi kimse çekmez normal şartlarda.
Bağırmaya çağırmaya bile gelemez çoğu erkek.
Birbirinizin kıymetini bilin, sevgiyi bulmakta kolay olmuyor :)

Dogumgunu kutlamasi biz de pek yapmiyoruz onemsemiyoruz, bazen pasta yemek icin bahane oluyor bunun gormemislikle alakasi yok.

Herkesn sevgi gosterme anlayisi farklidir. Her seyinize ilk o kosuyorsa bu bile romantik bir davranistir. Illa basinizdan gul dokmesine gerek yokki. Evlenince napacaksa simdiden onu yapmasi en dogrusu. Dizi karakterlerine aldanmayin gercek hayatta erkekler oyle degil. Iyi ki de degiller. erkeklerin fitratlari farkli bizden. Bunu kabul etmeli ve degistirmemeliyiz.

ailesiyle olan olayini anlamadm ama ben bir tek hediye kismina takildim daha erken filan demesi. Cimri filan olablr mi onu iyi irdeleyin :) hediye icin illa bir zamani beklemesi gerekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…