dünden beri ağlıyorum, ben bu hakaretleri hiç haketmedim. içimi dökmeye ihtiyacım var...

(( berbat haldeyim, umarım can acıtıcı yorumlar gelmez lütfen

(
iki ayı biraz geçen bir süredir bir ilişkim vardı. ben yirmi dokuz, o yirmi altı yaşında yani ben üç yaş büyüğüm. biz bir internet sitesinden tanıştık. bu site normalde arkadaşlık sitesi değil; ama pratikte arkadaşlık sitesi gibi işliyor. normalde netten tanışmaya karşıyım, ama duygusal boşluktaydım ve tanıştım, başladık.
çok sık görüşemiyorduk, haftada bir, bazen iki defa anca görüşebiliyorduk. bu arada o hala üniversitesini bitirememişti: sekizinci senesiydi hala okuyordu, aynı zamanda bir işte çalışıyordu. ama mali problemleri vardı, örneğin tek başına ev tutmaya gücü yetmiyordu 3 kişi bir evde yaşıyorlardı. ama ben bunu dert etmedim, "adam olsun da gerisi dert değil" dedim. örneğin buluştuğumuz zaman bazen ona hesap ödetmiyordum, ki bunu türkiye'de çoğu kız sorun edebilir ben hiç sorun etmedim.
buluştuğumuz anlar genel olarak güzel geçiyordu, elele oturuyor sarılıyor, sohbet ediyorduk, beni öpmüştü ayrıca.. ilişkiyi whatsapp üzerinden yürütüyorduk. beni telefonla aramaması kafama takılıyordu ama mali durumu iyi değildi, ben de ses etmedim ve devamlı whatsapp'tan yazıştım onunla, çocukça gelmesine rağmen..
4 gündür falan limoniydik, incir çekirdeğini doldurmayan birşeyden dolayı tartışmıştık ve bana "sana hayatta başarılar" diye mail atmıştı. bu arada o, tanıştığımız sitedeki profilini kapatmıştı. bense o siteye üç haftadır filan girmiyordum, çünkü o girmemi istemiyordu. ama bu 4 gün içinde birkaç kez o siteye girdim ve o profilini aktive etmiş mi diye baktım.
neyse dün bana mesaj attı whatsapttan: "ben profilimi kapattım o sitedeki ama sen hala orda takılıyosun. geçen arkadaşım sana bakmış, sen de karşılığında onun profil fotosuna bakmışsın" dedi. ben de sinirlendim ve "niye profilimi arkadaşına bakıtıyorsun, mezhebin mi geniş" yazdım. Bunun üzerine dalga geçer gibi "tabi canımm, senin mezhebin pek dar" yazınca ben de "namus benim için önemlidir, ben öyle biri değilim" yazdım. bunun üzerine de dese beğenirsiniz ?
- bırak yaaa, namuslu kızın o sitede ne işi olur, orası kaşar kaynıyor !!
bu hakareti görünce benim nevrim döndü, sinir bütün vücudumu kontrol altına aldı, mantık-sağduyu devreden çıktı ve ağzıma geleni yazdım: "terbiyesiz, gerizekalı, sen ne diyorsun, kaşar istiyosan ertrafına bak, bu yaptığın adamlık değil"
onun yazdıkları: "
ben sana kaşar demedim. orası kaşar kaynıyor dedim. yeter terbiyesizleşme, asıl hakaret eden sensin. sen nasıl bi insansın ya, ben yanlış tanımışım seni. sana karşı içimde hala bişeyler vardı ama bu sözlerinden sonra üstüne çizik attım."
bunun üzerine ben de beddua yazdım dayanamayıp: "senin de kızkardeşlerin var, adamın biri onlara kaşar derse, memleketine nam yayarsa sen de bana yaşattığın acıyı anlayasın bi gün"
bunun üzerine o da "seni tanıdığım güne lanet olsun. sen nasıl birisin? niye ailemi karıştırıyorsun ? bacıma laf ettirmem" filan dedi.
bu arada onun sekiz senedir üniversite okumasına rağmen benim başarılı bir eğitim hayatım oldu. buna atıfta bulunarak şöyle dedi: "sen ömür boyu okusan da senden halt olmaz, eşeğe altın semer hesabı. insan olmayı öğrenememişsin. sen benim kızkardeşimi ağzına aldığın an dünyanın en süper insanı olsan da bir hiçsin. ben seni çok sevmiştim.
senin için kaç kişiyi elimin tersiyle itmiştim. ilk defa birisini eşim olmaya layık görmüştüm. gözümde dünyanın en güzeliydin. ama seni hiç tanımamışım."
sohbetin sonlarına doğru bana limoni olduğumuz 4 günde tanıştığımız siteye niye girdiğimin hesabını sordu. ben de "ben o siteye seni kontrol etmek için girdim, aramız limoniydi ve yeniden hesabını aktive ettin mi diye merak ettim" dedim. o da "öyleyse başkalarının profiline neden baktın, arkadaşımın profiline neden baktın" deyince de "öylesine, özel bir nedeni yok" diye yanıt verdim.
son olarak yazışmayı şu sözlerle bitirdi:
-neyse uzatmayalım. herşeyini kapatsan bile bu saatten sonra seninle aramda birşey olamaz. benim kardeşime dil uzatmış biriyle bir ilişkim olamaz.
ve beni whatsapptan blokladı. tanıştığımız sitedeki profilini aktive etti ve o sitede beni de blokladı.
berbat hissediyorum arkadaşlar, berbat

( tabi ki ettiği hakaretlerden sonra aramızda birşey olamaz, ama yani sindiremiyorum bu yapılanları. hep temkinliydim ama bilinçaltıma sızmış ve kaptırmışım kendimi sanırım.. berbat haldeyim

((
okuyanlara sabırları için teşekkür ederim, görüşlerini yazacaklara da şimdiden çok teşekkürler.