İlişkim beni yormaya başladı... kafam karışık

yıllarca beraber olduğunuz ciddi güzel giden bir ilişki olur da bi sebepten uzak kalırsınız ayda 1 görüşerek ilişkinizi devam ettirirsiniz de.. 10 aylık ilişki.. ayda 1 görüşme.. eder 10 görüşme.. ayda bir sizin yanınızda iken size sarılan geri kalan zamanında pek yoksa ortada.. yanlış giden bişey var.. yukarıda bir arkadaş demiş 22 yaşındasınız.. hem ruhen hem bedenen yanınızda yakınınızda olacak biri ile olmak varken.. üzülmek niye??? değer mi düşünün değiyor ise tabiki devam etmeli..

Yorumlar için sağolun. Onu seviyorum ama üzülüyorum da. Yani şu an ağlayasım geliyor. Mesaj attı. Konışmak istemiyorum şu an dedim. Tamam sinirin geçince yazarsın dedi. Noldu neden diye sorması gerekmez miydi?

adam seninl konuşmak istemiyorsa nasıl sevgisinden emin olabiliyorsun?
bırak seninle ilgilenmek konuşmak isteyenler konuşsun boşveer :)

Ne oldu demesi gerekirdi tabii :SS Eski biten ilişkimi hatırlattı yakınken iyi uzakken uzak
Çok zor ben sana söyleyeyim...
İyi bir konuşma yapma vaktin gelmiş bu ne biçim ilişki böyle

ciddi düşünüyosanız 2 seçeneğiniz var:
ya bu ilgisiz yapısına alışcaksınız,
ya da uğraşa uğraşa biraz daha ince olmasını sağlayacaksınız..
ama yine de tam istediğiniz kıvama gelmicektir...

Sanirim yapi meselesi. Ama bence siz de ilgiyi kesin. O mesaj atana kadar atmayin hic o ozleyip anlasin degerinizi. Gercekten her zaman kacan kovalaniyor

Bence Sevgisinden süphe etmelisin.

Seven insan ilgilenir..
Seven insan arar sorar..
Seven insan nerdesin ne yapiyosun diye merak eder.
Seven insan gorusmek ister , sesini duymak ister..

Sevseydi ilgilenirdii..

Canım bazı insanlar mesajlasmayı sevmez, gerçi ilk zamanlar nasıldı bilemiyorum. Benim erkek arkadaşımda hiç hoşlanmaz alıştım sorgulamıyorum.. Ama mesafe var arada şuan ilgisizliği aşılabilir gözükebilir ama daha sonra katlanabilcek misin? Bence kendi duygularını köreltmek için zaman ver kendine bi süre sende onun gibi davran eminim uzaklasacaksın

Sanırım şu ilişkiye ara verme klişesine başvurucam. Biraz düşünmeye ihtiyacım var. Kıymetimi anlarsa ve beni gerçekten seviyorsa geri döner. Eğer mesaj atmazsa, özür dilemezse bende bitiririm zaten

Ben de anlamıyorum. İlgisiz davranıyor ama sevgisinden şüphe duymuyorsun.
Bu nasıl bir sevgi? Biraz mantıklı düşün.
Bir de kendi kafanda kurma, onunla mutlaka görüş.
Bundan rahatsızlık duyduğunu söyle. Aynen devam ederse de bi karara varırsın artık.

Hmm yanındayken aşırı ilgili diye sevgisine çok inanmışsın.
Ama bunun böyle olmadığını başka bir arkadaş güzelce ifade etmiş zaten.
İyi düşünmen lazım.

Yol yakinken düşünün tekrar derim ben. Uzak mesafe askini yasayan biri olarak.. beklentiler artıp ayrilamaz hale gelmeden yeni bir yol çizmek en iyisi belki de..

Merhabalar siz sevgili olduğunuzu soylediniz ama tarif ettiginiz kişi sanki sizin eşiniz gibi. şöyle açıklayayım erkekler genellikle evlendikten sonra böyle ilgisiz umursamaz oluyorlar sevgili yada nişanlılık da aman bir ilgi bir alaka imzayi atınca rahatlayıp aman zaten evlendim ne uğraşacağım kafasindalar.uzun lafin kisasi evlenince zaten böyle ilgi yoksunu kalınıyor ben senin yerinde olsam o duygusuz adamı bir an önce sutlardim. niyetim kimseyi uzmek kırmak değil gözünü açmaya çalışmak.RABBİM hakkında hayirlisini versin hayırlı aksamlar

Haklısınız sanırım kızlar. Ben abartıyorum bencillik yapıyorum diye düşünmüştüm ama haklıyım sanırım. Ben arkadaşlarımla olsam yoğun olsam bile 2-3 saatte bir yoklarım onda öyle bi şeyde yok

Her ilişkide en önemli şey iletişimdir. Bu durumu sevgiliniz ile paylaşın derim ben. Belki farkında olmadan öyle davranıyordur, veya onun da bir derdi vardır. Mesela belki sizden gerçekten ilgi beklerken siz ona ilgi gösterememişsinizdir ve o sizi bilinçli olarak değil ama kalbi kırık olduğu için cezalandırıyordur. Belki bunlar çok uç örneklerdir. Bu durum sizin ve sevgilinizin kişiliğine bağlı. Biz burada bilgisayar başından ne yazsak boş. Bu şekilde kendinizi yoracağınıza, kendisine bu şekilde hissettiğinizi ve üzüldüğünüzü söyleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…