- Konu Sahibi LesMistigris
-
Sevgisinden niye şüphe duymuyor sunuz ben olsam duyardim.Sizi uzmek icin yazmıyorum. Temkinli olun diye.Cunku en ilgili olması gereken zamanlar.
Çünkü yanımdayken aşırı ilgili. Sürekli öpmeler, sarılmalar, güzel sözler ve bunları yaparken sesinin tonundan, bakışlarından samimi olduğunu anlıyorum. Yanımdayken böyle ama uzaktayken bambaşka
Erkek olsam yanimdaki kiza ben de sarilir operdim sahsen : D
onemli olan uzaktayken hissettirmek.
canım sen ona sevdiğini onu asla bırakmayacagın ı o kadar çok hissettirmişsin kı o da artık napsam yapayım beni bırakmaz kafasında bnmki de bi ara pervasızlık yaptı gözünü korkuttuğum günden beri valla harika gidiyor herşey :) ona vazgeçilebilir oldugunu kanıtla :)
Ben de böyle düşünüyorum ve bunu ona belirtiyorum. Dikkat edicem seni çok seviyoru filan diyor ama gel gör ki aynı tas aynı hamam
Haklısın. O tek başına yaşıyor. İş hayatı da problemli bu yüzden ona ekstra destek oluyorum belki de bu ilgimden şımardı. Göz korkutmak dediğin ayrılma tehdidi mi yani? Bu gidişle tehdit olmayacak eyleme dönüştürücem zaten
Ben 22 o 27Yaslar kac acaba?
Ben 22 o 27
Sanki kendi ilişkimi dinledim birinin ağzındanNerden başlasam bilmiyorum. Belki kendi kuruntularımdan bu haldeyim belki de gerçekten bu ilişki beni yıpratmaya başladı. Erkek arkadaşımla 10 aydır beraberiz. Uzak mesafe ilişkisi. Ayda bir görüşebiliyoruz. Haliyle sürekli özlem içerisindeyiz. Zaten bu uzaklık yüzünden hep aklımda soru işaretleri oldu. Özellikle ilişkiye başlamadan önce. Ama bir şekilde duygularım ağır bastı. Ve bi cesaret deyip ilişkiye başladım.
Erkek arkadaşım biraz düz bir adam. Çok düşünceli değildir. Bana 10 aylık süreçte bir kere jest yapmadı, çiçek almadı vs. Halbuki her kadın böyle inceliklerden hoşlanır. İki güzel söz duymak istiyorum onu da pek yapmıyor. Ama şu son 1 hafta beni cidden tüketti. Şu an ailesinin yanında ve hemen hemen hiç yazmıyor. Zaten gündelik tempomuzda da benim okulum onun işi dolayısıyla pek konuşmuyoruz. Genelde akşamları birbirimize zaman ayırırız. Ama şu anda akşamları bile zaman ayırmıyor bana boş olmasına rağmen. Boş zamanında maç izliyor ya da başka şeylerle ilgileniyor. Bugün mesela sabah 8de uyanmış. Ben 10da uyanıp günaydın mesajı attım anca öyle cevap yazdı. Sonra bi daha bu saate kadar yazmadı. Bana olan sevgisinden şüphem yok ama bu ilgisizliği beni ondan uzaklaşmaya itiyor. Mesela kızıp trip atsam gönlümü almak yerine umursamamayı tercih ediyor. Konuyu değiştiriyor hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Abartıyor muyum bilmiyorum. Belki birbirimize uzağız diye kendimi bu kadar ilgiye muhtaç hissediyorum.
sizce napmalıyım? Eskisi kadar mutlu hissedemiyorum
Sanki kendi ilişkimi dinledim birinin ağzından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?