İlişkim beni yormaya başladı... kafam karışık

LesMistigris

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
71
28
18
Bursa
Nerden başlasam bilmiyorum. Belki kendi kuruntularımdan bu haldeyim belki de gerçekten bu ilişki beni yıpratmaya başladı. Erkek arkadaşımla 10 aydır beraberiz. Uzak mesafe ilişkisi. Ayda bir görüşebiliyoruz. Haliyle sürekli özlem içerisindeyiz. Zaten bu uzaklık yüzünden hep aklımda soru işaretleri oldu. Özellikle ilişkiye başlamadan önce. Ama bir şekilde duygularım ağır bastı. Ve bi cesaret deyip ilişkiye başladım.
Erkek arkadaşım biraz düz bir adam. Çok düşünceli değildir. Bana 10 aylık süreçte bir kere jest yapmadı, çiçek almadı vs. Halbuki her kadın böyle inceliklerden hoşlanır. İki güzel söz duymak istiyorum onu da pek yapmıyor. Ama şu son 1 hafta beni cidden tüketti. Şu an ailesinin yanında ve hemen hemen hiç yazmıyor. Zaten gündelik tempomuzda da benim okulum onun işi dolayısıyla pek konuşmuyoruz. Genelde akşamları birbirimize zaman ayırırız. Ama şu anda akşamları bile zaman ayırmıyor bana boş olmasına rağmen. Boş zamanında maç izliyor ya da başka şeylerle ilgileniyor. Bugün mesela sabah 8de uyanmış. Ben 10da uyanıp günaydın mesajı attım anca öyle cevap yazdı. Sonra bi daha bu saate kadar yazmadı. Bana olan sevgisinden şüphem yok ama bu ilgisizliği beni ondan uzaklaşmaya itiyor. Mesela kızıp trip atsam gönlümü almak yerine umursamamayı tercih ediyor. Konuyu değiştiriyor hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Abartıyor muyum bilmiyorum. Belki birbirimize uzağız diye kendimi bu kadar ilgiye muhtaç hissediyorum.
sizce napmalıyım? Eskisi kadar mutlu hissedemiyorum

Sevgisinden niye şüphe duymuyor sunuz ben olsam duyardim.Sizi uzmek icin yazmıyorum. Temkinli olun diye.Cunku en ilgili olması gereken zamanlar.

Çünkü yanımdayken aşırı ilgili. Sürekli öpmeler, sarılmalar, güzel sözler ve bunları yaparken sesinin tonundan, bakışlarından samimi olduğunu anlıyorum. Yanımdayken böyle ama uzaktayken bambaşka

Erkek olsam yanimdaki kiza ben de sarilir operdim sahsen : D

onemli olan uzaktayken hissettirmek.

İliskiler kisiye ozgudur.

Size abarttiginizi soyleyenler de olur, hakli oldugunuzu soyleyenler de...

O nedenle siz bu durumu kisisel beklentilerinize gore degerlendirin.

Yani onun sizin ilgi isteginizi umursamadigini mi dusunuyorsunuz?

Sizce bu gecici bir donem mi, yogun mu, sorunlari mi var yoksa hep boyle mi?

Onu umursamaz buluyorsaniz bunu uzakta oldugunuz sure boyunca sineye cekebilecek misiniz?

Ancak oznel degerlendirmenizle sonuca baglayabilirsiniz bu durumu...

Ama ben sikayetlerinizi soylediginizde dikkate almamasini, konuyu degistirmesini tatsiz buldum...

'Bana olan sevgisinden suphem yok' demissiniz...

Ama sevgi, sevdiginin istek ve beklentilerini karsilamayi gerektirir...

Bunu da unutmamak lazim...

canım sen ona sevdiğini onu asla bırakmayacagın ı o kadar çok hissettirmişsin kı o da artık napsam yapayım beni bırakmaz kafasında bnmki de bi ara pervasızlık yaptı gözünü korkuttuğum günden beri valla harika gidiyor herşey :) ona vazgeçilebilir oldugunu kanıtla :)

Haklısın. O tek başına yaşıyor. İş hayatı da problemli bu yüzden ona ekstra destek oluyorum belki de bu ilgimden şımardı. Göz korkutmak dediğin ayrılma tehdidi mi yani? Bu gidişle tehdit olmayacak eyleme dönüştürücem zaten

Canım benim görüşmek çok ayrı. bizde bazen bi ay iki ay görüşemiyoruz telefonda klonuşmak yetmiyor. hatta bazen gereksiz tartışıyoruz. snra buluştuğumuzda gülüyoruz bu saçmalıklarımıza. Belki mesajlaşmayı falan sevmiyordur. sor ona bunları. Anlayışla karşıla çnku bn mesajlaşmayı pek sevmiyorum bunu karsımdaki biliyor. onun için pek üstelemiyor neden atmadın etmedın diye üstüme gelmiyor. bilmese bişey mi var istemiyor mu diye düşünür. ondan uzaklaşma tam tersi anlayışlı bi görünüm ver. Korkutma konusunda da bence yapma her erkek kaldıramayabilr bunu ben yaptıum dedim ki seni seviyorum sende beni madem öyle bekleyelim evlenene kadar dedim. ailemden gel iste usulunce snra üzüldü baya o günden snra daha dikkatli oldu. mutluyuz. sen bi ağzını ara. herşey düzelecek emin ol :)

Sanki kendi ilişkimi dinledim birinin ağzından

Tatlım ilgilense de onunlasın, ilgilenmese de değil mi?
Adam niye yorsun kendini?
Seni bu yüzden kaybetmekten korktuğu falan yok. Tamam her an her dakika aramasını istemek abartı olur ama uzaktaki sevgiline eline geçen her fırsatta ulaşmak istersin.
Enişteyi sıkıntılı gördüm, hayırlısı.

Yormaya basladıgı yerde sen bırakacaksın, daha az hasarla atlatırsın böylelikle, çünkü eninde sonunda bitecek o ilişki ben sana söyleyim. Bir seyler cift taraflı olmalı, tek taraflı emekten yemek olmuyor, yoksa kendin calıp kendin oynarsın. Hatta seni ciddiye bile aldıgını sanmıyorum. Oyalanıyor seninle.

yakınından birini bulsana aa kuzum, anneannem gibi başladım
zaten görmüyorsun etmiyorsun, en güzel yıllarında telefonla ilişkidesin, işin kötüsü o telefon bile sana karşılık vermiyor.
ama şimdi bu adam cool takıldıkça sana daha da bir çekici gelir falan ulaşılmaz ya şimdi de ağbim gibi konuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…