kesinlikle katilmiyorum
bence romantizm hala yasiyor pek cok insanin iliskisinde.
konu sahibi ben kader motifi diyecegim
aileniz nasıldı, cocukken nasil bir ortaminiz vardi?
eger kendi kendinize buyuduyseniz, deger özen gormediyseniz, sizi seven aile uyeleriniz anca lafta seviyorsa bunu gostermiyorsa siz bu hisleri - bu sevilmemeyi güvenli alan olarak hissediyor ve hep buhu hayatiniza cekiyor olabilirsiniz. eger cocuklugunuz böyle gectiyse - bu kimse tarafindan emek harcanmama hissi sizde ezelden beri varsa o zaman muhtemelen sorun budur, iyi bir psikolog ile bazi seyler degisebilir
ya bana da sürekli tuhaf, dengesiz, çok stabil gibi gözükmeye çalışan ama kendi içinde karman çorman, toksik insanlar denk geliyor
ailemde de o profillerde biri yok aslında. çok şükür annem babam sağ, onlar boşandı ama ikisiyle de diyaloğum güzel
annem de babam da benim için dünyayı yakacak insanlar
dünyanın en büyük hatasını bile yapsam dağ gibi yanımda olacaklarına %500 eminim
bir sevgisizlik, değersizlik de görmedim öyle şiddet middet yok
bilirim yani ne kadar çok sevdiklerini, değer verdiklerini. maddi anlamda hiçbir zaman iyi olmadılar, ona rağmen yoktan var edip ihtiyaçlarımı karşıladıkları olmuştur
çok da yufka yürekliler
hani ben sevilmeyen çocuktum diyemem asla
ama ben neden tuhaf insanları çekiyorum asla anlamıyorum.
eski sevgilim toksikti, 2 sene oldu hala görüşürüz, kopamadık
yakın zamanda birinden etkilendim hem de çok ama o da çok dengeli düzgün davranıp 2 gün sonra komple vazgeçti mesela benden
aramızda hiç sorun yaşanmamasına rağmen, üstelik müthiş bir enerji yakalamış olmamıza rağmen
üstelik bu enerji konusu tek taraflı değil, eminim onun da etkilendiğine. hayatımda ilk kez karşı tarafın etkilendiğine bu kadar emin olduğum bir deneyimdi
ama önce ayrıldı sonra bildiğin ghostladı yani beni.
niye şöyle doğru düzgün ne istediğini bilen, duygu durumu normal olan, insan gibi ilişki isteyen normal biri denk gelemiyor anlamıyorum
etkilenmeyecekleri tarzda birisi olsam o ilk etkileşimler de hiç olmazdı diye düşünüyorum
hele o 2 senelik dediğim, aşık olduğunu söylemesine rağmen bizden olmadı yani.