İlişkilerimde benim için emek harcanmadı hiç

Madaeda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
11
0
Sevgililik ilişkilerime bakıyorum genelde uzak mesafe falandı ama ne bileyim buluşma zamanı olsun hep bir şey çıktı yüz yüze de aşkını itiraf eden oldu ben biraz izledim onu ama ondan çok ben ona emek harcamıştım onun için lisedeyken fırında bir şeyler pişirip götürmüştüm falan şimdi liseli değilim ama şu anda da ne bileyim ne benim için elini cebine atan var ne kapımda affedersiniz kopek olan var böyle olsun demiyorum ama bazılarının oluyor ben nerede yanlış yapıyorum? Niye kimse bana emek harcamıyor?

Niye başkalarının sizin için emek harcamasını bekliyorsunuz? Siz kendinizi sevin,değer verin,kendinize emek harcayın. Bunu gören zaten size gelir. Siz kendinizi sevmezseniz kimsenin umrunda olmazsınız. Hayat,birilerinden beklentiye girmek için çok kısa.

Sen de kendine öncelik verebilirsin. Başkalarna emek verirken kendni ihmal etme. Hayatında hobilerine arkadaslarina ve kendine zaman ayirmak seni mutlu eden şeylere odaklanmak önemlidir. Bu aynı zamanda başkalarının da seni nasıl gördüğünü olumlu yönde etkiler sana daha çok değer veren insanları çekmene yardımcı olabilir

Abartılı hareketler korkutur beni altında bir şey var diye düşündürür adam olsun yetmez mi

Ben anladım sizi. Emekten kastınız altınlar yakutlar değil. Değer verildiğini görmek istiyorsunuz. Gelirken size bir çikolata alsa arada bir çiçek getirse kafi. Ama siz verici olduğunuz sürece bu çok zor. Artık premses beyler var. Onlar bekliyorlar genelde.

Sen de kendine öncelik verebilirsin. Başkalarna emek verirken kendni ihmal etme. Hayatında hobilerine arkadaslarina ve kendine zaman ayirmak seni mutlu eden şeylere odaklanmak önemlidir. Bu aynı zamanda başkalarının da seni nasıl gördüğünü olumlu yönde etkiler sana daha çok değer veren insanları çekmene yardımcı olabilir
Hobilerime vakit ayırıyorum fakat eğitim hayal konusunda 4-5 senedir durağan dönemimdeyim kendim için bir şey yapmak deyince aklıma direkt ya bu geliyor ya da işe girip çalışmak ama okumak istiyorum ve dediğiniz gibi bu senelerce ertelemem de kendimi önceliklemediğim için oldu

Ben anladım sizi. Emekten kastınız altınlar yakutlar değil. Değer verildiğini görmek istiyorsunuz. Gelirken size bir çikolata alsa arada bir çiçek getirse kafi. Ama siz verici olduğunuz sürece bu çok zor. Artık premses beyler var. Onlar bekliyorlar genelde.
Evet kesinlikle küçük bir şeyler de olsa onun düşünülmesi ve ne bileyim uzak mesafe ilişkimde geleceğim deyip sonra gelmemesi sonra saygısızlıkların olması falan bitirdim ilişkimi ama son ilişkim fazlasıyla toksikti ve beni yıprattı kendime verdiğim değerimi zedeledi/m o yüzden şu sıralar neyi hak ettiğimi bile bilmiyorum eminim çok daha fazlasını hak ediyorum olumlu anlamda fakat o kadar kötü muameleden sonra ben de kendime nasık davranacağımı unuttum bu durumda ne tavsiye edersiniz?

Niye başkalarının sizin için emek harcamasını bekliyorsunuz? Siz kendinizi sevin,değer verin,kendinize emek harcayın. Bunu gören zaten size gelir. Siz kendinizi sevmezseniz kimsenin umrunda olmazsınız. Hayat,birilerinden beklentiye girmek için çok kısa.
Söylediklerinizde haklısınız önce ben kendime değer vermeliyim emek harcamalıyım anladım da bu süreçte ilişki mi yapmamalıyım bilmiyorum 23 yaşımdayım ve bu yaşıma kadar hiçbir sevgilim benim için emek harcamadı hepsi sözleriyle sevdi ya da küçük çaplı kafa yordular ilişkiye sadece elle tutulur bi emeklerini göremedim. İlişki içindeyken bazen kendimi geri çeken biriyim ondan mı diyeceğim de bilmiyorum insan istiyor emek görmek sevildiğimden emin olamıyorum ki o zaman.

Söylediklerinizde haklısınız önce ben kendime değer vermeliyim emek harcamalıyım anladım da bu süreçte ilişki mi yapmamalıyım bilmiyorum 23 yaşımdayım ve bu yaşıma kadar hiçbir sevgilim benim için emek harcamadı hepsi sözleriyle sevdi ya da küçük çaplı kafa yordular ilişkiye sadece elle tutulur bi emeklerini göremedim. İlişki içindeyken bazen kendimi geri çeken biriyim ondan mı diyeceğim de bilmiyorum insan istiyor emek görmek sevildiğimden emin olamıyorum ki o zaman.
İlla ilişkin olmak zorunda değil. Zaten kısmetin de varsa biri çıkar. Emek de verir. Sever de. Yani hesaplı kitaplı olmamak lazım. Sen kendi hayatını çiz. Senin hayatını kabul eden varsa gelsin.

Abartılı hareketler korkutur beni altında bir şey var diye düşündürür adam olsun yetmez mi
Abartılı davranışlar beni de ürkütür de buluşma için yaşadığım şehre gelmesi abartılı bi davranış olmazdı ya da ne bileyim küçük çaplı emek harcaması falan abartılı inci kolye alsın, telefon vrya pahalı hediyeler alsın demiyorum ki kalbim kırıldığında o emeği görebilmeliyim ya da kırmamak adına emek harcayabilmeli ama veya işte her hangi bi emeğini görmek isterim ama göremiyorum sözde sevmek bana göre sevmek demek değildir

Ben onları çekiyorum anlamında dedim zaten de ne gibi yanlış davranışlar olabilir mesela?
İlgisi zayıf olan kişilere zaman harcamak, kaybetmekten korkmak, ilişkide çok fazla yapıcı olmak yada tam tersine hiç yapıcı olmamak, karşı tarafa ucuz hatta beleşe ilgi vermek gibi daha bir çok şey sayabilirim.

Abartılı davranışlar beni de ürkütür de buluşma için yaşadığım şehre gelmesi abartılı bi davranış olmazdı ya da ne bileyim küçük çaplı emek harcaması falan abartılı inci kolye alsın, telefon vrya pahalı hediyeler alsın demiyorum ki kalbim kırıldığında o emeği görebilmeliyim ya da kırmamak adına emek harcayabilmeli ama veya işte her hangi bi emeğini görmek isterim ama göremiyorum sözde sevmek bana göre sevmek demek değildir
Haklısınız en azından sizi düşündüğünü kişilik özelliklerinizi fark ettiğini ve önem verdiğini görmek hoşuna gider mesela ben meyve suyu içeceksem vişne tercih ederim 20 yıllık eşim bana kayısı alır 😁😁😁

Haklısınız en azından sizi düşündüğünü kişilik özelliklerinizi fark ettiğini ve önem verdiğini görmek hoşuna gider mesela ben meyve suyu içeceksem vişne tercih ederim 20 yıllık eşim bana kayısı alır 😁😁😁
Allah kolaylık versin ablam 🥲

Yazan yaşınız doğruysa daha çok gençsiniz bakalım.kolay değil bu işler.sabır lâzim.bizler de doğru kişimizi bulana kadar neler yaşadık kaç sen bekledik, ne kadar üzüldük.senin yaşında daha hiç sevgilisi olmamiş insanlar var.

Yazan yaşınız doğruysa daha çok gençsiniz bakalım.kolay değil bu işler.sabır lâzim.bizler de doğru kişimizi bulana kadar neler yaşadık kaç sen bekledik, ne kadar üzüldük.senin yaşında daha hiç sevgilisi olmamiş insanlar var.
Haklısınız ya ben bi de hiç görüşmedim ya ben görüşmeyi erteledim ya bir şey oldu işte hiçbir sevgilimle buluşmadım kafamda hep ilk eşimle buluşayım gibi bi algı oldu ama çevremdeki neredeyse hiçbir evli öyle değil birkaç denemeden sonra o yola giriyorlar ben fazla mı kasıyorum acaba artık bi date e çıksam mı diyorum. Çünkü aşırı tecrübesizim bu buluşma konularında ne soracağımı bile bilmiyorum o yüzden artık çok kasma diyorum kendime buluş gitsin ama bakalım nasip. Yine de adım atamıyorum 😅😂

X