Herkes farklı şartlarda, farklı hevesler ve önceliklerle yaşadı ilk gençlik yıllarını. Kimi ilk sevgilisini ile erken yaşlarda tanıştı, kiminin ilk sevgilisi kocası oldu.
Herkesin doğrusu, hayat tarzı kendi seçimidir tabiki. o yüzden soracağım soruları cevaplayan arkadaşların hayatlarını eleştirme değil, hoş bir paylaşım başlığı yaratmak istedim.
evet arkadaşlar;
1) İlk defa sevgiliniz olduğunda kaç yaşındaydınız?
2) Bu güne kadar kaç sevgiliniz oldu? kaç yaşındasınız?
3) İlk öpüştüğünüz sevgiliniz hayatınıza giren kaçıncı erkekti?
4) İlk aşkınız kimdi? ilk aşık olduğunuzda kaç yaşındaydınız?
5) ilk aşkınızı nasıl kaybettiniz? ne kadar sürede atlattınız?
6) hayatınıza giren en özel erkek kimdi ve neden sizin için en özeldi?
İsteyen arkadaşlar hepsini, istemeyenler bir kısmını cevaplayabilirler. hadi geçmişe doğru tatlı bir yolculuk yapalım. İlklerimize ve en özellerimize..
İlginç bir konu olmuş.
1-Galiba 11 yaşımdaydım,ilkokulu yeni bitirmiştim. İlk aşkım,ilk sevgilim,ilk erkeğim.
2-Hımmm... 5 ya da 6 tam net hatırlamıyorum sevgili sayısını.
3-Birinci maddedeki kişi ilk öpüştüğüm erkekti.
4-Yine 1. maddedeki kişi yani 11 yaşımda.
5-Yaklaşık 8 senelik bir aşktı bizimki. Herşey süperdi ama bitti. Hergün görüşürken bir anda buluşmalarımız 3 haftada bire düşmek zorunda kaldı,üzgünüm ama kopmaya başladık. Yaşımız da küçüktü,kaldıramadık sanırım.
6-Hayatımdaki en özel erkek kocamdır.
Beni yeniden hayata bağlayan,sevmenin,sevilmenin asıl ne demek olduğunu öğreten,el üstünde tutan,başının üzerinden indirmeyen,dünyanın en merhametli ve en muhteşem adamı kendisi.
O benim mucizem,hayata şükür sebebim...
ilk sevgilim oldugunda 14 yasindaydim ilk sevgilimin adi umut ilk opustugum erkekte oyduHerkes farklı şartlarda, farklı hevesler ve önceliklerle yaşadı ilk gençlik yıllarını. Kimi ilk sevgilisi ile erken yaşlarda tanıştı, kiminin ilk sevgilisi kocası oldu.
Herkesin doğrusu, hayat tarzı kendi seçimidir tabiki. o yüzden soracağım soruları cevaplayan arkadaşların hayatlarını eleştirme değil, hoş bir paylaşım başlığı yaratmak istedim.
evet arkadaşlar;
2) Bugüne kadar kaç sevgiliniz oldu? kaç yaşındasınız?
İsteyen arkadaşlar hepsini, istemeyenler bir kısmını cevaplayabilirler. hadi geçmişe doğru tatlı bir yolculuk yapalım. İlklerimize ve en özellerimize..
ilk defa bes yasinda asik oldum en ozel erkekte esimdi ilk defa uzun iliskim ve sonucu evlilige bagladigi icin ozel ve guzeldiilk sevgilim oldugunda 14 yasindaydim ilk sevgilimin adi umut ilk opustugum erkekte oydu
Herkes farklı şartlarda, farklı hevesler ve önceliklerle yaşadı ilk gençlik yıllarını. Kimi ilk sevgilisi ile erken yaşlarda tanıştı, kiminin ilk sevgilisi kocası oldu.
evet arkadaşlar;
2) Bugüne kadar kaç sevgiliniz oldu? kaç yaşındasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?