• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkilerdeki gurur sorunu

merhaba24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
274
74
18
Herkese merhaba, 1 yıl sevgili olduğum kişiden Temmuz ayında ayrıldım daha doğrusu o ayrıldı. Üzerinden geçen sürede o 2-3 kişiyle Sevgili oldu. Ayrıldığımızdan bu yana 5 kere istek attı instagramdan hepsini sildim. En son 1 ay önce attı ve ben yine sildim. Her istek attığında bana yaptıkları geliyor aklıma ama reddettikten sonra üzülüyorum. Seviyorum ama o an gurur yapıyorum hep , Ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen hangi duygum doğru emin olamıyorum

Temmuzdan beri sürüncemedesiniz yani? Kendisi sizi de elde tutmuş, 2-3 kişiyle de sevgili olmuş.
Bu kadar düşünmek yerine kendinize odaklansaydınız çoktan unutup yeni bir ilişkiye başlayabilirdiniz. İstek atıp duruyorsa engellemekle başlayabilirsiniz.

İnstagramdan istek mi attı?
Bu 'hadi gel barisalim, kimse senin gibi olmuyor, bırak inadı biz birbirimize aitiz' mi demek milenyum çağında???
Adam size istek atmış o kadar. Eğer devam etmek istese bir sekilde size ulaşır, sizi ikna etmeye çalışırdı
(Temmuzdan bu yana bir seneye yakin zaman geçmiş. Hayatına birkaç kişi girmesi bana normal geldi. Adamın seni yeniden kazanmak icin bir çabası olsa takılma buna derdim ama adam alt tarafı istek atmış. Kendini hatirlatasi vardır)

Sizce hangisi dogru? Adam sizi ara ara yoklayip olmayinca baskasina gidecek kadar karakter sahibi ve siz onay ya da gaz almak icin bize soruyorsunuz
Ben sadece
Temmuzdan beri sürüncemedesiniz yani? Kendisi sizi de elde tutmuş, 2-3 kişiyle de sevgili olmuş.
Bu kadar düşünmek yerine kendinize odaklansaydınız çoktan unutup yeni bir ilişkiye başlayabilirdiniz. İstek atıp duruyorsa engellemekle başlayabilirsiniz.
tam o sırada işte takılıp kalıyorum. Hayatıma girmek isteyenler hatta gerçekten beni sevdiğini bildiğim belki olsa evliliğe kadar gidecek biri var. Ben konuşamıyorum maksimum 10 gün aptal gibi
İnstagramdan istek mi attı?
Bu 'hadi gel barisalim, kimse senin gibi olmuyor, bırak inadı biz birbirimize aitiz' mi demek milenyum çağında???
Adam size istek atmış o kadar. Eğer devam etmek istese bir sekilde size ulaşır, sizi ikna etmeye çalışırdı
(Temmuzdan bu yana bir seneye yakin zaman geçmiş. Hayatına birkaç kişi girmesi bana normal geldi. Adamın seni yeniden kazanmak icin bir çabası olsa takılma buna derdim ama adam alt tarafı istek atmış. Kendini hatirlatasi vardır)
sadece o değil ki . İmalı durumlar sadece benim bildiğim storyler atıyordu. Zaten ben tam unuttum dediğim anda benimle alakalı bi şey paylaşıp yine aklıma düşüyor. Alllak bullak oldum

Herkese merhaba, 1 yıl sevgili olduğum kişiden Temmuz ayında ayrıldım daha doğrusu o ayrıldı. Üzerinden geçen sürede o 2-3 kişiyle Sevgili oldu. Ayrıldığımızdan bu yana 5 kere istek attı instagramdan hepsini sildim. En son 1 ay önce attı ve ben yine sildim. Her istek attığında bana yaptıkları geliyor aklıma ama reddettikten sonra üzülüyorum. Seviyorum ama o an gurur yapıyorum hep , Ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen hangi duygum doğru emin olamıyorum
Cok dogru yapiosun.Bir söz var yazmayayım😅Ama gideni tekrar kabul etme diyip sözü özetleyeyim

tam o sırada işte takılıp kalıyorum. Hayatıma girmek isteyenler hatta gerçekten beni sevdiğini bildiğim belki olsa evliliğe kadar gidecek biri var. Ben konuşamıyorum maksimum 10 gün aptal gibi
Hiç ilişki yaşamadan, paylaşım yapmadan birinin sizi sevdiğine inanmayın ama yeni insanlara şans verin.

Hem o ayrildi. Hem bu surede 2 3 kisiyle birlikte oldu ve sen bunu biliyosun hemde uzuluyorum diyosun. Gururunu dogru yerde kullaniyosun geri donsende eskisi gibi olmayacagini en azindan anlamissin. bu yuzden uzulmeye zerre kadar degmez. Bosta kaldikca seni yokluyo belli ki

Hayatıma birini almayı denedim ama sadece 10 gün sonrasında ihanet etmiş gibi oluyorum. Sanki geri barışacakmışız gibi. Konuşuyorum mesela biriyle konulma birliğinde başımı yastığa koyduğumda yine o geliyor aklıma . Özlüyorum ama gurur girince yapamıyorum

Hayatıma birini almayı denedim ama sadece 10 gün sonrasında ihanet etmiş gibi oluyorum. Sanki geri barışacakmışız gibi. Konuşuyorum mesela biriyle konulma birliğinde başımı yastığa koyduğumda yine o geliyor aklıma . Özlüyorum ama gurur girince yapamıyorum
Gurur engel olmuyor eski sevgilinize dönmenize. Adam isteseydi istek atmakla kalmaz, konuşup bir şeyleri yoluna koymaya çalışırdı

Bir yıl olmuş. Bir yıldır siz bu adamı mı izliyorsunuz başka işiniz yok gibi? Yok durum paylaşmış sizin hakkınızda gönderme yapmış. Yaşınız genç sanırım. Ama bu normal bi ruh hali değil. Adam dalga geçer gibi herkesle takılıyo (ki buna kimse karışamaz) arada bir sizi ekleyince aşkını mı hissediyosunuz gerçekten? Lütfen yapmayın bunu.

sadece o değil ki . İmalı durumlar sadece benim bildiğim storyler atıyordu. Zaten ben tam unuttum dediğim anda benimle alakalı bi şey paylaşıp yine aklıma düşüyor. Alllak bullak oldum
"Unuttum" dediğiniz anda storisine mi bakiyordunuz yani?
Kendinize karşı dürüst olun bence. Şahsen ben unuttugum sevgilimin hikayesini takip etmem fake hesaplardan (kendi hesabından bakmadığını tahmin ediyorum. Eğer bakiyorsan seni görüyordur izleyenlerden, o yüzden istek atıyordur)
Yani fake hesap açıp takip etmek, her storisini beklemek açmak falan bir efor sarfetmek oluyor. Bir senelik eski sevgili için hala böyle şeyler yapman çok normal bir davranış değil.
Attığı storiler de sana olmayabilir. Sonuçta araya başkaları da girmiş. Belki de onlarla ilgili bir storidir. Belki de daha eski sevgilisiyle ilgilidir. Belki de sadece ilgi çekmek istemiştir...
Sizinle ilgili olsa bile bu bir anlama gelmiyor ki.
(Hicbiri ekli değil gerçi gizli hesabim ama açık ve adım soyadimla olduğunu dusunursek) bugün unutulmayan aşkin insanın içinde kaldigiyla ilgili bir story atsam bütün eski sevgililerim üzerine alinabilir. Hatta 'hani yağmur altında dans etmiştik ya' gibi nokta atışı bir yazı bile paylaşsam yine birkaç eski sevgilim üstüne alınır çünkü yağmurda el ele yürüyüş yapmaya ve yağmurda (tangodaki gibi önce gidip döne döne kolda bayılma hareketi seklinde) dans etmeye bayılirim. Bir storiden 4 ayrı eski sevgilim nasiplenebilir...
Bence üstünüze alinmayin.
Ha eğer zamanında güzel ve değerli anlar gecirdiyseniz sizi ozluyor da olabilir. Ki çok insanı bir duygu Ama yeniden barışmak için bir caba sarfetmemis sonuçta. Gurur falan da değil, size gelmemis, güzel cümlelerle kalbinizi yumuşatmaya çalışmamış, sizi kazanmak için jestler yapmamış bir adama nasıl dönebilirsiniz ki?
Hadi ayrılan siz olsanız 'pismanim' falan diye arasanız yine olur, o da normaldir. Ama adam sizi terketmis. Adam sizle barışma çabası göstermemiş. Sadece instagramdan Istek attı diye hemen ona mesaj falan mı gondereceksiniz,buna mi gururunuz engel oluyor?
Bence yapmayın... Gurur için de değil.
Eminim hak ettiğiniz ilişki bundan çok daha güzeldir. Adama atacağınız herhangi bir adım sizi gurursuz yapmaz,sadece adamın totosunu kaldirir,kendini vazgeçilemez sanir

Bir yıl olmuş. Bir yıldır siz bu adamı mı izliyorsunuz başka işiniz yok gibi? Yok durum paylaşmış sizin hakkınızda gönderme yapmış. Yaşınız genç sanırım. Ama bu normal bi ruh hali değil. Adam dalga geçer gibi herkesle takılıyo (ki buna kimse karışamaz) arada bir sizi ekleyince aşkını mı hissediyosunuz gerçekten? Lütfen yapmayın bunu.
Bi şey diyemiyorum doğru söylüyorsunuz ama özlüyorum onu. Bende biliyorum yaptığım yanlış ama ben hayatımda hiç kimseyi onu sevdiğim kadar sevmedim. Her gün aklımda. Elimde değil ama haklısınız biliyorum teşekkür ederim 🙏🏻

"Unuttum" dediğiniz anda storisine mi bakiyordunuz yani?
Kendinize karşı dürüst olun bence. Şahsen ben unuttugum sevgilimin hikayesini takip etmem fake hesaplardan (kendi hesabından bakmadığını tahmin ediyorum. Eğer bakiyorsan seni görüyordur izleyenlerden, o yüzden istek arıyordur)
Yani fake hesap açıp takip etmek, her storisini beklemek açmak falan bir efor sarfetmek oluyor. Bir senelik eski sevgili için hala böyle şeyler yapman çok normal bir davranış değil.
Attığı storiler de sana olmayabilir. Sonuçta araya başkaları da girmiş. Belki de onlarla ilgili bir storidir. Belki de daha eski sevgilisiyle ilgilidir. Belki de sadece ilgi çekmek istemiştir...
Sizinle ilgili olsa bile bu bir anlama gelmiyor ki.
(Hicbiri ekli değil gerçi gizli hesabim ama açık ve adım soyadimla olduğunu dusunursek) bugün unutulmayan aşkin insanın içinde kaldigiyla ilgili bir story atsam bütün eski sevgililerim üzerine alinabilir. Hatta 'hani yağmur altında dans etmiştik ya' gibi nokta atışı bir yazı bile paylaşsam yine birkaç eski sevgilim üstüne alınır çünkü yağmurda ele yürüyüş yapmayı, ve yağmurda (tangodaki gibi önce gidip döne döne kolda bayılma hareketi seklinde) dans etmeye bayılirim. Bir storiden 4 ayrı eski sevgilim nasiplenebilir...
Bence üstünüze alinmayin.
Ha eğer zamanında güzel ve değerli anlar gecirdiyseniz sizi ozluyor da olabilir. Ki çok insanı bir duygu Ama yeniden barışmak için bir caba sarfetmemis sonuçta. Gurur falan da değil, size gelmemis, güzel cümlelerle kalbinizi yumuşatmaya çalışmamış, sizi kazanmak için jestler yapmamış bir adama nasıl dönebilirsiniz ki?
Hadi ayrılan siz olsanız 'pismanim' falan diye arasanız yine olur, o da normaldir. Ama adam sizi terketmis. Adam sizle barışma çabası göstermemiş. Sadece instagramdan Istek attı diye hemen ona mesaj falan mı gondereceksiniz,buna mi gururunuz engel oluyor?
Bence yapmayın... Gurur için de değil.
Eminim hak ettiğiniz ilişki bundan çok daha güzeldir. Adama atacağınız herhangi bir adım sizi gurursuz yapmaz,sadece adamın totosunu kaldirir,kendini vazgeçilemez sanir
Whatsaptan atıyor storyi ve numaralarımız kayıtlı. O attığı storyleri bi tek ben görüyorum çünkü en en en yakın 3 arkadaşımda da numarası var ama storyler onlara Kapalı. Attığı storyler hep tartıştığımız konularla alakalı. Tabii en son 2 ay önce attı bilmiyorum haklısınız bende herşeyin farkındayım ama özlüyorum elimde değil yeni biriyle yapamıyorum. Onlarla konulurken bile aklımda o var ve aklıma geldiği an sohbet edemiyorum takılıyorum ve konuyu kapatıyorum

İnstagramdan istek atmak ne manaya geliyor ki? Herkese atabiliyoruz sonuçta.
Gurur yapmaktansa mantıklı düşünüp karar vermek gerekir sadece aşk gözlüğüyle bakmaksızın

Bi şey diyemiyorum doğru söylüyorsunuz ama özlüyorum onu. Bende biliyorum yaptığım yanlış ama ben hayatımda hiç kimseyi onu sevdiğim kadar sevmedim. Her gün aklımda. Elimde değil ama haklısınız biliyorum teşekkür ederim 🙏🏻
Sevgi sandığınız şey takıntı gibi tam adını bulamadım. Ayrılık zamanında sizin ona
Sevgi değil de takıntı gibi geldi bana. Ayrılık zamanında hissettiklerinizin aslında karşılıklı olmadığını anladınız. Öfkelendiniz. Değersiz hissettiniz. Karşı taraf hiç etkilenmeden yeni ilişkiler kurdu siz yapamadınız ve güçsüz hissettiniz. Ama arada sizi ekleyip kendini hatırlatınca takıntıya dönüştü. Bilemiyorum. Gerçek sevgi olsa bile böyle bir karaktersizliğe karşı sevginizden vazgeçmelisiniz.

Back
X