sen bu egoistlikle empati yoksunluğuyla artı saygısızlıkla iyi sevgili yapmışssın valla. sana iyi katlanıyorlar. ama senin dediğin laflar hiç umurumda değil çünkü hiçbiri değilim
Ben empati yoksunu bir insan değilim gayette her konuda empati yapan bir insanım. Sana iyi katlanıyorlar diyorsun ya sana sen taparken kimse katlanmıyor aramızda ki fark bu işte. Ben gayette duruşu olan biriyle konuşunca hemen hadi evlenelim veya sevgili olalım diyen biri değilim. Ben yaşının büyük olduğuna hiç inanmıyorum yaptığın şeyler tam bir ergen hareketi veya daha olgunlaşmamışsın. Hayatta tecrüben olmadığı o kadar belli ki bir erkeğe nasıl yaklaşılacağını bile bilmiyorsun. Bilmiş olsaydın hayatında biri olurdu çünkü. Benden sana bir tüyo kaçan kovalanır adamların tepesine binilmez bindiğin zaman adeta bir canavar görmüş gibi kaçarlar. Ama sen o kadar tecrübesiz birisin ki durmadan aynı konuyu açıyorsun. İnsanların sana verdiği tavsiyelerde hak vereni onaylayıp ama artık yeter sen anlamıyorsun diyeni onaylamayan birisin. Burada bir konu açıyorsan olumsuz yorumlarıda görmek zorundasın. He işine gelmiyorsa aynı konuyla alakalı konu açmazsın.