Aile Planlaması İlişkiii

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Aysendkmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
293
215
53
27
Merhaba arkadaşlar eşimle haftada 1 kez ilişkiye giriyoruz ben öyle istekli değilim olamasa da olur havasındayım eşim istiyo ama ben sürekli istemiyorum 2 yıllık evliyiz çocuğumuz yok sizce az mı haftada 1 kez

Daha yeni evli sayılırısn canım biraz renklendirmeye çalış bahsettiğine göre eşin istekliymiş hem dediğine göre az yani

Bunu standart haline getirmemelisiniz. Sırf eşiniz istiyor diye de kendinizi zorunda hissetmemelisiniz? Neden istekli değilsiniz önemli olan soru bu bence. Üstelik daha yeni evlisiniz iki sene hiçbir şey değil. Ben 8 senedir evliyim mesela eşimle ilişkiye girmek istemediğim zamanlar oldu yalan değil mutlaka herkeste oluyordur. Erkekler için kolay açıkçası istekli olmak ama kadınlar için öyle değil. Kafada bitiyor çoğu zaman. Size gelip haftada bir az mı çok mu tavsiye veremem. Siz kendi içinizde halletmelisiniz. Sorun ne? Neden isteksizsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…