Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar eşimle haftada 1 kez ilişkiye giriyoruz ben öyle istekli değilim olamasa da olur havasındayım eşim istiyo ama ben sürekli istemiyorum 2 yıllık evliyiz çocuğumuz yok sizce az mı haftada 1 kez
Merhaba arkadaşlar eşimle haftada 1 kez ilişkiye giriyoruz ben öyle istekli değilim olamasa da olur havasındayım eşim istiyo ama ben sürekli istemiyorum 2 yıllık evliyiz çocuğumuz yok sizce az mı haftada 1 kez
Bunu standart haline getirmemelisiniz. Sırf eşiniz istiyor diye de kendinizi zorunda hissetmemelisiniz? Neden istekli değilsiniz önemli olan soru bu bence. Üstelik daha yeni evlisiniz iki sene hiçbir şey değil. Ben 8 senedir evliyim mesela eşimle ilişkiye girmek istemediğim zamanlar oldu yalan değil mutlaka herkeste oluyordur. Erkekler için kolay açıkçası istekli olmak ama kadınlar için öyle değil. Kafada bitiyor çoğu zaman. Size gelip haftada bir az mı çok mu tavsiye veremem. Siz kendi içinizde halletmelisiniz. Sorun ne? Neden isteksizsiniz?