Ilişkiden zevk alamıyorum!

kızken aile baskısı, çevre baskısı yüzünden bayanlarda cinselliğe karşı bir korku oluşuyor.tabi zamanla bilinç altına atıyorsun ama ilişki sırasında bu korku isteksizlik, kasılma, zevk alamama, kendini verememe gibi şekillerde kendini gösterebiliyor.

Siz yanlış anlamışsınız sanırım Konu başlığında görüp yazan ilk bendim klitoris dedim oral dedim daha ne diyeyim :)

Yapılmış espriyi anlamamış direk o kelimeyi cımbızla çekmiş üzerine gitmişsiniz ..

Doğru söylüyorsunuz ama bayan bekar partnerim diye bahsediyor. Üç saat sevişmekten bahsediyor yada ilk partneri özelini bilemeyeceğim. Her bayanın başına gelmiştir. Böyle zevksiz taklitle ömür boyu evlilik sürdüren bayanlar var acıyorum inanın ..

canım arkadaş şaka takılmış :) takılma o cenabet durumuna..

peki evli arkadaşlar siz hiç eşinizle beraber rahatlama sağlayabildiniz mi? Ben yeni evliyim daha hiç yaşayamadım bu durumu..

Bizimde öyleydi.Hatta ilk seferler neredeyse bağırma durumuna geliyordum acıdan.kaçasım geliyordu.bende de böyle gösterdi baskı.
Sonra fantezi yaparak aştık. o başlangıç durumları hem cesaret verdi bana hem de kendime güvenimi sağladı.Bilmiyorum ben böyle aştım.:26:

Tamamen erkeğin anlayışı ve kadının yönetmesiyle çözülebilecek bir durum. Evliliğinde zamanına bakar bence zamanla kim neden zevk alıyor ne hoşuna gidiyor anlaşılır ama vazgeçin artık cinsellik her iki taraf içinde var konuşun söyleyin utanmayın bu hoşuma gidiyor bunu istiyorum. Eşinizden başka bu kadar mahreminizi konuşabileceğiniz kimse yok.

Zaman vermeyeyim ama ilk dönemler bende de sıkıntılı geçti hem acı hem utanma çekinme diyelimki 2 3 aylık dönemde atlattım yaş ufaklığı bilmemek benim eşimle aramda on yaş var ve evlendiğimde 20 yaşındaydım eşim duruma tamamen vakıftı ve anlayışlı davrandı benim alışma sürecime ve şükürler olsun hiiç taklit yapmadım. Şuanda doyuma beraber ulaşmanın zevkini yaşıyoruz skor yapıyoruz ben ikkiiii sen biiirrr

başlarda bende orgazm olamıyordum ama şimdi her ilişkiye girdiğimizde kesin oluyorum 5 saat 6 saat ilişkide kalıyoruz yine yetmiyor bana 2 sefer orgazm olduğumu biliyorum 1 gecede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…