- 13 Ocak 2014
- 11
- 1
- 88
- 34
- Konu Sahibi revanmitra
-
Genel sevişmedenmi bahsediyorsunuz yoksa sadece cinsel birliktelik sırasındamı? Hani ön sevişmesinden tutunda orgazma ulaşana kadar olan tüm süreçtenmi bahsediyorsunuz?
Anlamaya çalışıyorum ama kıskanılacak biriyle birlikte olmakla alakalı değildirki zevk oranı adamın birşeyi yoktur tipide tip değildir ama tutki doruklarda yaşatır. Ten uyuşması denen olay burada açığa çıkıyor. Bazen adamın normalde yaptığı bir hareket bile çekici gelip zevk suyunuzun gelmesine sebep olabilir. Olayı bütünlük çerçevesinde irdelemek gerektiğine inanıyorum.
özür dileyerek soruyorum zevk suyunuz gelmiyor mu?
kızlar bi sorunum var, ilişkiden denediğimiz pozisyonlara rağmen hiç zevk alamıyorumsadece hissediyorum, orgazmı filan da geçtim kegel egzersizlerini filan da denedim eşime danışamıyorum bu konuyu jinekologa gitmekten çekiniyorum çünkü tedavisi nası olacak bi bilgim yok, bu derdi yaşayanlar var mı? nasıl üstesinden geldiniz?
burada ki %90 kadın zaten müthiş zevk almıyordurkimse kimseye birşeyde soramıyor,haliyle günler öyle böyle geçip gidiyor..
Cinselliği görev gibi yaşıyorsunuz o halde. İsteksizsiniz.Hal böyle olunca zevk te almıyorsunuz, bitse de gitsek diyorsunuz muhtemelen.
Eşinizle aranız nasıl genel anlamda? Aşık mısınız eşinize mesela?
Jinekologluk bir mesele değil bu, psikolojik bir mesele..
Orgazm meselesine gelince, kendi kendinize orgazm olamazsınız zaten. Burada iş eşinize düşüyor..Orgazm olmuş taklidi yapmayın ya da zevk alıyormuşunuz gibi davranmayın, oturun konuşun bu durumu.
Ayıp yahuu hiç sorulurmuu :) Hatta bak takipte başlığı gördm aman girdiğim nickim cenabetlenir dedim
Ayıp yahuu hiç sorulurmuu :) Hatta bak takipte başlığı gördm aman girdiğim nickim cenabetlenir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?