Ilişkiden zevk alamıyorum!

revanmitra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
11
1
88
34
kızlar bi sorunum var, ilişkiden denediğimiz pozisyonlara rağmen hiç zevk alamıyorum sadece hissediyorum, orgazmı filan da geçtim kegel egzersizlerini filan da denedim eşime danışamıyorum bu konuyu jinekologa gitmekten çekiniyorum çünkü tedavisi nası olacak bi bilgim yok, bu derdi yaşayanlar var mı? nasıl üstesinden geldiniz?

Genel sevişmedenmi bahsediyorsunuz yoksa sadece cinsel birliktelik sırasındamı? Hani ön sevişmesinden tutunda orgazma ulaşana kadar olan tüm süreçtenmi bahsediyorsunuz?

Genel sevişmedenmi bahsediyorsunuz yoksa sadece cinsel birliktelik sırasındamı? Hani ön sevişmesinden tutunda orgazma ulaşana kadar olan tüm süreçtenmi bahsediyorsunuz?

sevişme konusunda gerçekten kıskanılacak biriyle birlikteyim ön sevişmeyi uzatabildiği kadar uzatıp dokunmayı seviyor fakat bi kaç şey dışında olumlu bi his yok hiç. sevmesine seviyorum, ama 3 saat içinde aldığım zevkin süresi 5 dakikadır en fazla :/

Anlamaya çalışıyorum ama kıskanılacak biriyle birlikte olmakla alakalı değildirki zevk oranı adamın birşeyi yoktur tipide tip değildir ama tutki doruklarda yaşatır. Ten uyuşması denen olay burada açığa çıkıyor. Bazen adamın normalde yaptığı bir hareket bile çekici gelip zevk suyunuzun gelmesine sebep olabilir. Olayı bütünlük çerçevesinde irdelemek gerektiğine inanıyorum.

kıskanılacak dediğim, normalde türk erkekleri ön sevişmeyi atlar, o adam ön sevişmeyi uzatabildiği kadar uzatıyor... bu idi. yaptığı her hareket çekici geliyor, duygusal anlamda gerçekten işte bu dediğim bi insan.. bambaşka biri benim için, sevişirken beni şaşırtan şeyler bile yapıyor fakat olmuyor işte. bu yüzden tamamen biyolojik olmasına bağlıyorum orgazm beyinde bile olsa his set mi yo rum

Klitoral orgazm denedinmi? Bende de benzer sorun oldu ilk evlendiğimde bu şekilde yendim. Şimdi bilmiyorum zevk hani orgazm sadece çünki daha önce hep kendi kendime gelmişim klitorelle yardımcı olarak zamanla aşacağına inanıyorum cnm

Daha ilişkiyle tanışmadan kendi kendini klitorel uyarırsın ya bir nevi masturbasyon yaparsın. Klitorisle oynayarak. Bence Vücut buna alışıyor ama cinsel ilişkiyle tanıştığında organın girmesi zevk vermez mesela çünki sen alışmışsındır kendi vücudunu kendi komutlarınla yönetmeye o zaman partnerinle cinsel ilişki esnasında sende klitorisinle oynayarak gelmene yardımcı olabilirsin.

Her zamanda zevk alıcaksın diye birşey söz konusu olmuyor. Bazen oral mesela çok hoşuna giderken bazen gitmez hissetmezsin bazen böyle durumlar oluyor.

Cinselliği görev gibi yaşıyorsunuz o halde. İsteksizsiniz.Hal böyle olunca zevk te almıyorsunuz, bitse de gitsek diyorsunuz muhtemelen.

Eşinizle aranız nasıl genel anlamda? Aşık mısınız eşinize mesela?

Jinekologluk bir mesele değil bu, psikolojik bir mesele..

Orgazm meselesine gelince, kendi kendinize orgazm olamazsınız zaten. Burada iş eşinize düşüyor..Orgazm olmuş taklidi yapmayın ya da zevk alıyormuşunuz gibi davranmayın, oturun konuşun bu durumu.

Benim sana tavsiyem çekingen davranma ve partnerini yönet! Eğer o an zevk alamıyorsan pozisyon değiştirmeyi deneyin olmadı giriş hızlarını ayarla komut ver .. Sen ulaşmadan ulaşmasına müsade etme kendinle oynattır bunun çözümü kolay yahuu dert etmee :)

burada ki %90 kadın zaten müthiş zevk almıyordur kimse kimseye birşeyde soramıyor,haliyle günler öyle böyle geçip gidiyor..

işin tuhaf yanı çok istekliyim, çok aşığım, görünüşü, tavırları, bakışı, konuşması, daha iyisini bulamazdım diyorum. ön sevişmeyi uzattığı kadar uzatıyor, sevişirken konuşuyor, o anki bakışı bile beni tahrik ediyor, gevşediğimi hissediyorum... ama niye hala fiziksel bi şey hissetmiyorum :2: durduk yere müthiş bi istek hissediyorum ona karşı... ama netice, negatif. :)

Ayıp yahuu hiç sorulurmuu :) Hatta bak takipte başlığı gördm aman girdiğim nickim cenabetlenir dedim

al işte revanmitra yı tebrik etmek lazım böyle bir konuyu açtığı için.. herkesin yarası var bu mevzuda çok rahat ol canım,sıkıntın yok,çok normal bir bayansın

Ayıp yahuu hiç sorulurmuu :) Hatta bak takipte başlığı gördm aman girdiğim nickim cenabetlenir dedim

Affınıza sığınarak bir şeyler demek istiyorum. Kadınlar kulübü değil mi bu forumun adı? Hani kadınlar rahat rahat içini döksün ve dertlerini söylesin diye var. Peki olması gereken bir şeyin eksiklik göstermesi (yani cinsellikte alınan zevk) hakkında açtığım bi başlık yüzünden mi nickiniz "cenabetlenecek"miş? Kadınlar ne ara kendilerini bu kadar küçülttü? Doğada her şey çift yaratılmadı mı? Erkek varsa kadın da yok mu? Bu kadar erkek dışarıda ağzını yaya yaya seksten bahsederken biz neden utanır olduk? E kadın üremezse, topluma meyvesini vermezse dünyanın sonu gelir değil mi? İnsan doğurabilen bi canlı olarak neden bu konu çok geri plana atıldı? Çok yanlış düşünüyorsunuz bayanlar... Siz kadınsınız ve cinsel hayatınız var. Bundan utanılmaz. Ben bu başlığı Facebooklarda açmıyorum değil mi? Kadınlar kulübü sitesinde açıyorum. Yani korkmayın, nickiniz cenabetlenmez...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…