• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden tiksiniyorum

nurtopu11

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
8
4
6
33
Mrb arkadaşlar. Ben 4 yıllık evliyim. Eşimi çok çok seviyorum ama ilişkiden tiksiniyorum. Evlendigim günden bu yana ilişki sırasında hiçbirşey hissetmiyorum sırf eşim için kendimi zorluyorum. Tiksinerek bitse de kurtulsam diyerek yapıyorum. Kadin doğum uzmanı na gittim herşey normal görünüyor dedi. aramızda bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar ya da önerebileceğiniz bi doktor

eşini seviyosan onu arzulaman gerekir. eğer tiksiniyosan, eşini sevmiyosundur. eşin kibar değilmi sadece kendinimi düşünüyo.eşin bunu biliyomu

eşini seviyosan onu arzulaman gerekir. eğer tiksiniyosan, eşini sevmiyosundur. eşin kibar değilmi sadece kendinimi düşünüyo.eşin bunu biliyomu
Eşimi çok seviyorum problem bu zaten eşimi seviyorum ama cinselliği sevmiyorum. Yok eşim kendini düşünen biri değil kendi kadar beni de düşünür haberi var beraber bi çare arıyoruz zaten

Kadınlar duygusallık ve cinselliği ayrı tutabilir. Tabii ki seviyorsunuzdur eşinizi yani. Psikolojik olduğunu düşünüyorum tamamen. Altında yatan bir sebep vardır. Bastırılmışlık, belki bazı travmalar.. psikoloğa gitmelisiniz.

Back