• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden sonraki ilk hafta belirtileri

Hatunnn123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
10
5
36
Arkadaşlar merhaba. Kafamı kurcalayan önemli bir durum olduğu için yazıyorum. Eşimle her ilişkide mutlaka korunuyoruz fakat son Aradan henüz bir hafta geçti ama kasıklarımda sürekli ağrı vardı. psikolojik olabilir mi?

Son düzenleme:
Ya yumurtlama belirtisidr ama bu dediklerin hamilelik birebir . Erken gebelik testi yapabilirsin ama adetin yaklassin biraz bekle derim.
Acele etme piskolojik olabilir oluruna bırak

Ya yumurtlama belirtisidr ama bu dediklerin hamilelik birebir . Erken gebelik testi yapabilirsin ama adetin yaklassin biraz bekle derim.
Acele etme piskolojik olabilir oluruna bırak
İnşallah gebeliktir :) Erken gebelik testleri ovulasyondan kaç gün sonrasından itibaren doğru sonuç veriyor? Eczacı iki tip olduğunu söyledi. Biri adet gecikmesinden sonra biri de erken öğrenmek içinmiş.

İnşallah gebeliktir :) Erken gebelik testleri ovulasyondan kaç gün sonrasından itibaren doğru sonuç veriyor? Eczacı iki tip olduğunu söyledi. Biri adet gecikmesinden sonra biri de erken öğrenmek içinmiş.
Yumurtlamadan 12 yada 14 gun sonra kesin sonuc verebiliyor yani ben öyle biliyorum adetine 4 .5 gun kala yapabilirsin

Yumurtlamadan 12 yada 14 gun sonra kesin sonuc verebiliyor yani ben öyle biliyorum adetine 4 .5 gun kala yapabilirsin
Bir de benim adetim 45 gün arayla oluyor. O yüzden normalden fazla bekleyecem ben ama birkaç tane test alım aralıklarla kontrol edecem. Teşekkür ederim:)

Bir de benim adetim 45 gün arayla oluyor. O yüzden normalden fazla bekleyecem ben ama birkaç tane test alım aralıklarla kontrol edecem. Teşekkür ederim:)
Rica ederim olur öyle yapabilirsiniz. Test yaptiginza nagatifse bi gun bekleyip tekrar deneyebilirsiniz.
Sabah ilk idrarla hep deneyin hakkinizda hayirlsi.

Ben test yaptım. Malesef negatif. Erken gebelik testi yaptım. İlişkiden 7 gün sonra %99 doğru sonuç veriyormuş. Kasık ağrılarım neden oldu o zaman. Özellikle sol taraf. Çok üzüldüm 😔

Ben test yaptım. Malesef negatif. Erken gebelik testi yaptım. İlişkiden 7 gün sonra %99 doğru sonuç veriyormuş. Kasık ağrılarım neden oldu o zaman. Özellikle sol taraf. Çok üzüldüm 😔
Psikoloji çok etkili bu konuda bir saniye bile acaba hamile miyim diye düşünsen bütün belirtileri arka arkaya yaşamaya başlıyorsun malesef canını sıkma ama Allah hayırlısını versin onun da vakti zamanı vardır

Psikoloji çok etkili bu konuda bir saniye bile acaba hamile miyim diye düşünsen bütün belirtileri arka arkaya yaşamaya başlıyorsun malesef canını sıkma ama Allah hayırlısını versin onun da vakti zamanı vardır
Öyleymiş gerçekten. Teşekkür ederim

İlişkiden sonra her ne belirti yaşıyorsanız maalesef psikolojik olarak beyninizin size bir oyunu.

Çünkü yumurtlama gününde ilişki olduktan sonra tahmini döllenme olduktan sonra 5-6 gun icinde rahime yolcukluk başlar ve embriyo yerleşirse rahime beta hcg hormonu salgılanır ve yavaş yavaş başlar belirtiler ki herkes de belirti olacak diye bir durum yoktur.

Mesela ben adetten önce dibine kadar bugün belirtileri yaşayan biriydim ama hamile kaldığım ay hiç olmayan şeyleri yaşadım mesela.

Aslında hamilelik konusun da stresle birlikte kendimize en büyük düşman biziz maalesef.
Evet çok istediğimiz icin oluyor bu belirti aramalar ama biraz hakim olsak beynimize düşüncelerimize her şey daha kolay olabilir aslında...
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah arkadaşım.
Zor biliyorum ama Sabırla adet gününüzü bekleyin ve belirti aramamaya çalışın kendiniz de inşallah nasip olur.

Back