• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkiden sonra çok az kırmızı bir akıntı geliyor bilgisi olan varmı anlatsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi hasko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hasko

Ziyaretçi
evliliğimin ilk başlarında yani ilk gecede benden kan gelmedi ama şimdi her ilişkiye girdikten sonra çok az katı kan gibi bir akıntı geliyor bu normalmidir daha ayın birine 3 aylık evli olacağım doktora gitmem gerekmi bilgisi olandan rica ediyorum bana anlatsın şimdiden çok teşekkürler

haskocum bazı bayanların kızlık zarı daha derinde olduğundan kızlık geç bozulur yada doğumda ancak bozulabilir senin durumun bu olabilir deiğine göre kanaman olmamışşş çünkii.ama sen yine de bir doktora görün ne olursa olsun için rahat etmeli önemli bir organ sonuçta ihmale gelmez bir jinekolok edinmende gerekli zaten 6 ayda bir kontrole git mutlaka hasta olsanda olmasanda ihmal etme

canım yeni evlisin artık doktora görünme zamanın gelmiş rutin kontrol olman gerekir 6 ayda bir hiç birşey olmasa bile

DOĞRU GERÇEKTEN BEN ÖYLEİNE Bİ KONTROLE GİTMİŞTİM MESELA KİST ÇIKTI PROLAKTİNİM YÜKSEK ÇIKTI
HİÇ BEKLEMİYOSUN AM BELLİ OLMUYO
Allah göstermesin tabi ama inşallah bişeyin yoktur
ihmal etme tatlım

sebeb ne olursa olsun jinekologa görünmek sarttir
Allah gôstermesin ama erken müdahalenin en ii dönemleridir..

canım normal tabi çünkü daha yeni evlisin
bendede oluyodu korkma diyorum ben.diğer arkadaşlarımın yorumlarınada bak ona göre davran inş önemli bişe değildir ama bence normal iyi geceler

slm arkadaşlar belkı saçma gelıcek ama evli olduğunuz için sormak istedim acaba genital bölgeye ağda yaptırmakla kızlık zarında yırtılma olurmu yanı bozulurmu okadar kolay ve basitmidir yani...

agda yapmak kızlık zarını bozmaz...ancak vajinanın içine sert bişey bırakırsan bozulur...

Kanama geldigine gore agrida yapiyodur ve beraberinde gevsemede tam saglanamiyodur.. Sanirim ilk gecenin stresini hala uzerinden atamamissin, umarimki durumun vajinismus degildir.

On sevismeyi uzatmani tavsiye ediyorum..

evet bende öle biliyorumda oraya bişey kaçmadan bozulmaz die kızlık ama ben 5aydır ağda yaptıryorum ama hala iç kısımlarda kanama oluyo oyüzden işte kafama takıldıda sordum yani...

cnm ağdayla iç kısımdaki kanamanın ne ilgisi var ilk defa duydum iç kısımlaradamı ağda yapılıyo,bence sen ya ağdacını değiştir , yada ağdayı bırak...

tabıkı iç kısımlara yapılmıyo yanı dudakların iç kısımlarına demek istedim ben oralarda kanama oluyo da ondan sordum kızlığada bişey olmuşmudur dıe korktumda çok..

slm arkadaşlar belkı saçma gelıcek ama evli olduğunuz için sormak istedim acaba genital bölgeye ağda yaptırmakla kızlık zarında yırtılma olurmu yanı bozulurmu okadar kolay ve basitmidir yani...

yok canım kesinlikle böyle bişey olmaz benim yengem ağdacı ve ben 19 yaşımdan beri yaptırıyorum ve şimdi 9 aylık evliyim kızlığıma hiç bişey olmamışŞeniz

sen dudakların içinden bahsediyorsun oradaki kıllar biraz daha köklüdür hayatım kanama bendede oluyor ama kıl köklerinden gelen incecik bi kan bu doğaldır ama çok oluyor dersen bencede ağdacını değiştir sert müdahale ediyor olabilir

evet dudaklarn içinden oluyo incecık sızıyo kanama bende sinir oluyorum gördükçe korkuyorum yanı ama jiletede dönmek istemıyorum kıllardan kurtulmanın başka yolu olsa keşke:(((

canım sende evlisin bu soruyu sorma nedennı anlamdım sürtunme agda vb bozulmaz
sadecee az 1 cm capındakı bır nesnenin içeriye gırmesı ıle bozulur
agda bozacak olsa kımse bakıre kalmaz dı korkma

Back
X