ilişkiden sonra birkac damla kan geldi. 3 gundur tık yok.basına gelen var mı?

canım ya sen yok ateşti yok şuydu diye takma kafaya.herşey olacağına varır.şu an içinde bi ümit var belli.bak ben öyle yapınca hep gecikiyor.test yapınca karnımda ağrı adet oluyorum hemen.biz çok istiyoruz ya adet olacağımızı kabullenmek istemiyoruz.sen yinede ümitlenme.işallah rabbim nasip eder bebişini.sonrada bizimkini.müjdeli haberini bekliyoruz işallah.

canım benim sen bı ıdrar testi yapsana hem o daha ekonomıktır.hemd ne varsa cıkar ortaya ve rahatlarsın

bu arada nezamn dan beri deniyosunuz kibelecimm

ben de aynı şeyleri yaşadım canım ve adetim 4 gün geçti test yaptım pozitif çıktı ve 5haftalık hamileymişim..umarım sen de hamişsindir..Allah herkesin gönlüne göre versin..

kibele slm canım kan gelmiş sanırımm senden ben ve rock senin hamile olabileceğini düşünüyoruz bu ateş ölçme işin efazla takılıp kalma bak ben hamileyim ama benim de bi yükseliyo bi düşüyodu inşallah arkadaşım gönlüne göre olur Allah yardımcın olsun canım .a.s.

bu arada nezamn dan beri deniyosunuz kibelecimm

canım bu 6. ayımız. aydır deniyoruz.

test yaptım bu sabah ucuz testlerden cıkmadı bir sey. iki gune kadar gelmezse tekrar yapacam. zaten yarın aksam leke gelmesinin ardından 1 hafta dolacak.

sanırım adet olacam ama sökülemiyor. yani arada kopkoyu sarı akıntı geliyor. cok az. surtunmub gibi. ama sonra bembeyaz akıntı geliyor. yani sanki orada bir yer ya da rahim agzında bir sey arada kanıyor. o akıntı da ona bulasıp geliyor gibi.

daha neler yasayacaz bakalım su gebe kalma macerasında.

kibele selam canim. Testi nerden aldin canim? En son anlattigina gore eger hamilelik yoksa rahimde yara olabilir. insallah yoktur cunku burda ancak tahmin edebiliyorum nasil asamalardan gecireceklerini doktorda. turkiyede gidersin artik guzel bi jinekologa.

Canim, Benim Başima Geldi Tipki Senin Anlattiğina Benziyor.benim Bir Hafta Oldu Hamiş Olduğumu öğrendiğim.idrarda çift çizgi çikti Hatta Ikinci çizgi Silikti O Da Testi Erken Yaptiğim Için Oldu çünkü Günüm Bile Geçmemişti Daha.
Durup Dururken Birden Bşey Akti Gitti Benden Hemen Telaşa Kapilip Baktim çok Açik Renkte Pembemsi Kan Geldi Ve Kesildi Devam Etmedi.bir Gün Sonra Yine Ayni Renkte Küçücük Bir Damla Gelmişti.ertesi Gün Dayanamadim Kan Testi Yaptirdim Doktor Hamilesin Dedi.üstüne Görmüşüm Yani.daha 4 Haftalik Doktora Gitmedim Henüz.

kızlar hep iyi haberlerinizi aldım ama buyuk ihtimalle hamile degilim. cunku adet olacagım gibi kasıklarımda agrılar basladı.bu agrıyı biliyorum ben. adet agrısı.
o lekeden sonra 5 gundur bir leke yoktu ama bu sabah da test yaptım cıkmadı zaten.

Rockwellcim test canım ebay'ın testlerinden. yani 45 tane ovulasyon, 5 tane de hamilelik testi seklinde almıstım. insallah yara falan oktur. yoksa burada artık ugras dur.

canım cok tebrik ederim seni.Allah cocugunu saglıkla kucagına almayı nasip etsin.Inallah bize de verir Allah'ım.

bugun beni cok duygulandıran bir sey oldu. komsum dogum yapmıstı 2 ay once.bir de kızı var 5yasında. aramız da bayagı iyi. ben de elimden geldigince yardmcı olmaya calısmıstım ailesi gelemedi doguma. sezeryan. bayagı zor oldu kimsesiz. biz de komsular elimizden geldigince ailesinin yoklugunu hissettirmemeye calısmıstık.
anneler gununde bana hediye almıslar kızı ile. anneler gunu hediyesi. o zaman cok telasemiz vardı. gorusememistik. bugun cıkarıp verdi.
Hayatımın ilk anneler gunu hediyesini aldım.Anne olmadan. insallah seneye anne olarak kutlarım.

arkadaslar gene husran gene husran. adet oldum.

artık icimden yeteeeeerrr diye bagırmak geliyor. neyi yapıyorum ya da neyi yapmıyoum? nerede yanlıs bir turlu cozemiyorum. her ay makarayı geriye sarıyorum. her ay bu ay olmazsa gelecek ay artık sunları sunları yapmayacam diyorum ama dayanamayıp gene yapıyorum.

adacayı, hayıt, sogan suyu, folik asit, balık yagı, cinko hapı... ovulasyon testi.

bilmiyorum kafam cok karısık. moralim acayip bozuk. Benimle evlenen arkadaslarım neredeyse ikinciye hamile kalacaklar.:çok üzgünüm:

coookkk uzgunummmmmmmmmmmmmmm. senağlama

:mymeka: bende farklı durumda değilim canım seni iyi anlıyorum. isyan edesim var ama yapamıyorum. bıktım her adet oluşumda kendimi teseli etmekden bu ay olmadı aman boşver diyorum ama malesef içim kan ağlıyor senağlama hiç hevesim kalmadı artık. kocamlada konuştum bugün bunu. zaten onun desteği olmasa çokdan vazgeçmiştim. ama zamanı gelecek onunda verdiği teselliler yetersiz kalacak :1no2: çok bunaldım artık yasakkelime

benim esim de bosver olmasin. cocugumuz olmayacaksa olmasin diyor. neden bu kadar uzuyorsun kendini. ama olmuyor iste. birgun olacak biliyorum. ama beklemek gercekten olum gibi. ben burada calismiyorum. kafami baska seylere veremiyorum. mesgul etmeye calisiyorum tek mesgul olabildigim gebelik.

atmamiz lazim. ne zaman atarsak o zaman gebe kalacagiz insallah.

ben bu ay ovulasyon testi de yapmayacagim. adacayi vs herseyi bosverdim. sagligim elden gidiyor.

canim senin ne kadar oldu deneyeli?

dur bakalım bende 7 ay uğraştım ve şimdi 2 aylık hamileyim bişiy daha,hamile kalmaya yakın aylarda bu tarz geçikmeler yada düzensizlikler yaşana bilir. bu ay hamile kalmaya bilirsin ama bence en geç 2 ay içinde hamilesin hiç sıkma canını haa bide fazla kafana takma.

kibelecim yapman gereken tek şey hamile kalmak istiyosan bi sonraki ay dengeli beslen hemen folik asit almaya başla ve birde en önemlisi kesinlikle ağrı kesici antibiyotik gibi iliçlar kesinlikle kullanma bu tür ilaçlar yumautlamayı olumsuz yönde etkiliyo kendim den biliyorum. hamile kalmak için uğraştığım aylarda mutlaka başım ağrır boğazım şişer ve ya antibiyotik yada ağrı kesici falan kullanırdım.ama hamile kaldığım ay bi karar aldım ve kesinlikle kullanmıycam dedim vee hamile kaldımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…