dun yani oyle bir adet oldum ki, rahmimi sanki boyle kepce ile kaziyorlar sandim. o kadar aci cektim o kadar sancilandim ki anlatamam. agri kesici aldim. normalde ben agr kesici kullanmam. ama bu oyle boyle bir agri degildi. oluyorum sandim. advil aldim. burada cok yaygin bir ilac. ve bu ay hicbirsey yapmamaya karar verdim. yani sagligimi kendim bozuyorum ellerimle.
arkadas yazmis alinti yapamadim simdi. bunda da vardir bir hayir diye. gercekten uzun uzun dusundum. yani gunune kadar tespit edip iliskide bulunmamiza ragmen olmuyorsa demek ki Allah'tan. yani zamani gelmemis ne yapsam bos. yumurtayi alip desem ki gel seni biriyle tanistiracam deyip zorla spermi alsam soksam gene olmayacak:) ben de bu ay elimden geleni yapip, ille olsun diye cabalamayip, Allah'a birakacagim. cok yoruldum.
Bu isyan sanilmasin. Kuzenimin esi senelerdir ugrasiyor. ona yazik degil mi? ben 6 aydir ugrasmisim cok mu?
Gercekten hayirlisi. bakalim basarabilecek miyim?
Diptis'im seninle ayni zamandir ugrasiyoruz. insallah kardelenimin arkasindan biz de hamile kaliriz.
diger arkadaslarim da oyle olmustu. gecikmisler bayagi/ sonraki ay hamile kalmislar. ama benim bu kacinci gecikme. neyse cok optum. gene girerim. desteginizi esirgemeyin.