ilişkiden sonra birkac damla kan geldi. 3 gundur tık yok.basına gelen var mı?

sevgili arkadaşım;yol koşullarıhava şartları,yediğin şeyler ve yaşadığın olaylar adet görme düzenini ve miktarını etkileyebilir...muhtemelen bu yüzdendir...

Olur Canim Benim Olur Kurban Olduğum Allah Kararlaştirmiştir Sakin Isyan Etme.rahat Ol Sakin Fazla Umursama Ben Umudumu Kaybetmişken Hamile Kaldim.

kibele canım adet olmuşsun gülüm sıkma canını ya olacak bebişin seninde herşeyin vakti saati olduğu gibi bebişininde zamanı var sana dua edecem canım inşallah bebişin gelri seninde tez zamanda sakın umudunu kaybetme biliyosun ümidimizi hiç bir zaman kaybetmemiz gerekiyo Allahın gücüne gider sonra canım.ben inanıyorum Rabbimin izniyle seninde bi bebişin olacak .a.s.

kibelecim selam canim. Bizleri haberdar ettigin icin sagolasin. Biliyorsun meraklaniyoruz :)) Heray ayni sey vallahi dogru dedin. Bende inanki biktim ve artik dusunmemeye calisiyorum. Hergun 1-2 saatte olsa disari cikiyorum. Gezip geliyorum iki insan goruyorum unutmaya calisiyorum. Napalim canim bizimde kaderimiz beklemekmis. Umutlar bi dahaki aya artik.

inşallah en kısa sürede hamile kalırsın
darısı tüm isteyenlerin başına

Son düzenleyen: Moderatör:
dun yani oyle bir adet oldum ki, rahmimi sanki boyle kepce ile kaziyorlar sandim. o kadar aci cektim o kadar sancilandim ki anlatamam. agri kesici aldim. normalde ben agr kesici kullanmam. ama bu oyle boyle bir agri degildi. oluyorum sandim. advil aldim. burada cok yaygin bir ilac. ve bu ay hicbirsey yapmamaya karar verdim. yani sagligimi kendim bozuyorum ellerimle.

arkadas yazmis alinti yapamadim simdi. bunda da vardir bir hayir diye. gercekten uzun uzun dusundum. yani gunune kadar tespit edip iliskide bulunmamiza ragmen olmuyorsa demek ki Allah'tan. yani zamani gelmemis ne yapsam bos. yumurtayi alip desem ki gel seni biriyle tanistiracam deyip zorla spermi alsam soksam gene olmayacak:) ben de bu ay elimden geleni yapip, ille olsun diye cabalamayip, Allah'a birakacagim. cok yoruldum.

Bu isyan sanilmasin. Kuzenimin esi senelerdir ugrasiyor. ona yazik degil mi? ben 6 aydir ugrasmisim cok mu?

Gercekten hayirlisi. bakalim basarabilecek miyim?

Diptis'im seninle ayni zamandir ugrasiyoruz. insallah kardelenimin arkasindan biz de hamile kaliriz.

diger arkadaslarim da oyle olmustu. gecikmisler bayagi/ sonraki ay hamile kalmislar. ama benim bu kacinci gecikme. neyse cok optum. gene girerim. desteginizi esirgemeyin.

güzelim altı ay nedir ki? ben bir yıl uğraştım artık olmayacak deyip de ümidimi kestiğim an hamiş olduğumu öğrendim...ümidini yitirme sakın...

dun yani oyle bir adet oldum ki, rahmimi sanki boyle kepce ile kaziyorlar sandim. o kadar aci cektim o kadar sancilandim ki anlatamam. agri kesici aldim. normalde ben agr kesici kullanmam. ama bu oyle boyle bir agri degildi. oluyorum sandim. advil aldim. burada cok yaygin bir ilac. ve bu ay hicbirsey yapmamaya karar verdim. yani sagligimi kendim bozuyorum ellerimle.

arkadas yazmis alinti yapamadim simdi. bunda da vardir bir hayir diye. gercekten uzun uzun dusundum. yani gunune kadar tespit edip iliskide bulunmamiza ragmen olmuyorsa demek ki Allah'tan. yani zamani gelmemis ne yapsam bos. yumurtayi alip desem ki gel seni biriyle tanistiracam deyip zorla spermi alsam soksam gene olmayacak:) ben de bu ay elimden geleni yapip, ille olsun diye cabalamayip, Allah'a birakacagim. cok yoruldum.

Bu isyan sanilmasin. Kuzenimin esi senelerdir ugrasiyor. ona yazik degil mi? ben 6 aydir ugrasmisim cok mu?

Gercekten hayirlisi. bakalim basarabilecek miyim?

Diptis'im seninle ayni zamandir ugrasiyoruz. insallah kardelenimin arkasindan biz de hamile kaliriz.

diger arkadaslarim da oyle olmustu. gecikmisler bayagi/ sonraki ay hamile kalmislar. ama benim bu kacinci gecikme. neyse cok optum. gene girerim. desteginizi esirgemeyin.

canım ya canın sağolsun.gerçekten 6 ay nedirki.hele bir yıl olsun ne acele ediyon.zaten ateş ölçümü,yumurta gününde ilişki ister istemez strese giriyosun.en doğrusu kendine bırakmak.canım ya düşünsene kırsal kesimde yumurtanın,spermin ne olduğunu bilmeyen var.sanki onlar bunumu hesaplıyolar.rahatlar onlarınkide oluyor.sen şimdiden böyleysen.rahat ol allah nasip ederse olur işallah.vakti vardır mutlaka.herşeyin hayırlısı.bu ay olmaz diğer ay olur.sıkıntı yapma.kendini dinleme.rabbim hepimize nasip etsin bir an önce işallah.

kibele öncelikle sağlık olsun,bunda da vardır bir hayır,dediğin gibi biraz da kafaya takma ,belki süpriz yapar ufaklık ummadığın anda çıkagelir,hayırlı haberlerini alırız inşallah a.s.

arkadaşlar adetim 6 gün geçikti dün ilişkide bir iki damla kan geldi..bir haftadır adet olcak gibi sancılarım var...ama başka belirti yok gögüslerde falan lütfen yardım

X