titiztitiz Allahim ol de saglikla hemen olsun Kayıtlı Üye 27 Şubat 2015 348 197 39 18 Mart 2015 Konu Sahibi titiztitiz #1 hamilelik yasayan arkadaslar iliskiden kacgun sonra kasiklarinizda agrilariniz oldu ve sonra gebe oldugunuzu ogrendiniz
hamilelik yasayan arkadaslar iliskiden kacgun sonra kasiklarinizda agrilariniz oldu ve sonra gebe oldugunuzu ogrendiniz
titiztitiz Allahim ol de saglikla hemen olsun Kayıtlı Üye 27 Şubat 2015 348 197 39 22 Mart 2015 Konu Sahibi titiztitiz #2 Kizlar daha dogrusu gebelik gecirenler bi yorum yapin he gercekten catlicam artik
C charla Guru Kayıtlı Üye 14 Kasım 2014 1.287 1.560 25 Mart 2015 Konu Sahibi titiztitiz #3 titiztitiz .!.: Kizlar daha dogrusu gebelik gecirenler bi yorum yapin he gercekten catlicam artik Genişletmek için tıkla... Adetime Bir hafta kala kadiklarimda agrilar basladi hafif hafif. 4 gun kala baya Bir artinca test yaptim Cift cizgiyi gordum Allaha sukur :)
titiztitiz .!.: Kizlar daha dogrusu gebelik gecirenler bi yorum yapin he gercekten catlicam artik Genişletmek için tıkla... Adetime Bir hafta kala kadiklarimda agrilar basladi hafif hafif. 4 gun kala baya Bir artinca test yaptim Cift cizgiyi gordum Allaha sukur :)