- 21 Mart 2019
- 40
- 4
- 32
-
- Konu Sahibi Tatlicadi2144
Özelden yaptırdım canım pazartesi Alaçam da ilişkiden iki hafta sonra cikarmi varsa da diye merak ediyorumKan tahlili sonucuna e nabizdan kontrol edebilirsin
Özelde yaptırdıysan sana bir no falan verirler 1 saate falan çıkıyor. O numarayla internet sitesinden de bakabiliyorsunÖzelden yaptırdım canım pazartesi Alaçam da ilişkiden iki hafta sonra cikarmi varsa da diye merak ediyorum
Dedi ki sizi yarın ararz falan e cumartesi de kapalı diye bende bilmiyorum açıkçası anlamadım pekÖzelde yaptırdıysan sana bir no falan verirler 1 saate falan çıkıyor. O numarayla internet sitesinden de bakabiliyorsun
Cumartesi öğlene kadar açık ararlar o zamanDedi ki sizi yarın ararz falan e cumartesi de kapalı diye bende bilmiyorum açıkçası anlamadım pek
Cumartesi öğlene kadar açık ararlar o zamaonu bilmiyordum
Valla benim ki adetim geçti üzerinden 10gün geçti gittim doktora belli olmadı ve doktor o zaman ilaç vermişti adet sökülmesi için sonra 2hafta sonrasında belli belirtiler vardı tekrar test yaptım belli olduValla canım onu bilmiyorum da peki sence ilişkinin üzerinden iki hafta geçmişse belli olur mu sonuç
Adet söktürücü düşük riski yaratıyor ictiysen nasıl sorun yaratmadı ki ve iki hafta geçmişse bence olur diyolar ilişkinin üzerinden iki hafta geçmişse sence kanda cikmazmi ...ya ben istemiyom zaten istemediğin için tedirginimValla benim ki adetim geçti üzerinden 10gün geçti gittim doktora belli olmadı ve doktor o zaman ilaç vermişti adet sökülmesi için sonra 2hafta sonrasında belli belirtiler vardı tekrar test yaptım belli oldu
Özel olunca da yansıyor e n
Ya o kadar delirdim ki bide ben ertesi gün hapı kullandım ilişkiden üç saat sonra falan artı bir hafta sonra kanama da yaşadım üç dört gün bende çözemedim neler oluyo kasik ağrım da hala varAdet söktürücü düşük riski yaratıyor ictiysen nasıl sorun yaratmadı ki ve iki hafta geçmişse bence olur diyolar ilişkinin üzerinden iki hafta geçmişse sence kanda cikmazmi ...ya ben istemiyom zaten istemediğin için tedirginim
ebiza iki haftada çık
Allah'a şükür bir şey olmadı. Hmm beklemekten başka çareniz yok gibi görünüyor şuan içinAdet söktürücü düşük riski yaratıyor ictiysen nasıl sorun yaratmadı ki ve iki hafta geçmişse bence olur diyolar ilişkinin üzerinden iki hafta geçmişse sence kanda cikmazmi ...ya ben istemiyom zaten istemediğin için tedirginim
Şimdi baktım e naviza atılmış 1.20 yazıyorAllah'a şükür bir şey olmadı. Hmm beklemekten başka çareniz yok gibi görünüyor şuan için
Özel hastaneler cumartesi belli bı saate kadar çalışıyor bende gidiyorum yarın 11 buçukta randevum 2 li taramayaDedi ki sizi yarın ararz falan e cumartesi de kapalı diye bende bilmiyorum açıkçası anlamadım pek
Yok maalesef bende de 5 6 ay önce verdiğimde 1.20 çıkmıştı onun üzerine Mart'ta rahim filminegirmistimŞimdi baktım e naviza atılmış 1.20 yazıyor
Yok ben istemiyom zaten canım olmasın benim yerime isteyenlere hiç evladı olmayanlaa versin rabbim benim var bir oğlum yeterYok maalesef bende de 5 6 ay önce verdiğimde 1.20 çıkmıştı onun üzerine Mart'ta rahim filminegirmistim
Yok maalesef bende de 5 6 ay önce verdiğimde 1.20 çıkmıştı onun üzerine Mart'ta rahim filminegirmist
Olursa da ona koyacak halin yok ya gelen de rizkiyla gelir rabbim verdiyse elden bişey gelmezYok ben istemiyom zaten canım olmasın benim yerime isteyenlere hiç evladı olmayanlaa versin rabbim benim var bir oğlum yeter