İlişkiden kaç gün sonra kanda tahlil sonucu net çıkar.

Yani varsa yüksek de çıkabilirdi bilemedim haftaya tekrara bı kan verin isterseniz
Ya bide içine tam boşalma da olmadı uzerinde yani ertesi gün hapı da kullandık bunlara rağmen de olma olasılığı varsanolurdu dört gün kanamam yani tahminen adet kanaması idi ki ağrılı ve çok giden kanamaydi diye yok diye düşünüyorum

Ya bide içine tam boşalma da olmadı uzerinde yani ertesi gün hapı da kullandık bunlara rağmen de olma olasılığı varsanolurdu dört gün kanamam yani tahminen adet kanaması idi ki ağrılı ve çok giden kanamaydi diye yok diye düşünüyorum
Benim kanamam olmadı alt karnım arada agriyidu böyle mide yanması bulantı falan herkeste farklı oluyi zaten olmadıysa yoktur da zaten muhtemelen

Arkadaşlar ilişkinin ilk günü ertesi gün hapı içtim bir hafta sonra kanamam oldu ve bes gün sürdü anlamadım bişey bugün ilişkinin ikinci haftası ve kan verdim sonuç pazartesi çıkacak iki hafta sonrası çıkan sonuç doğruluk payı olur deilmi
Adet döngüsüne göre kan sonucun çıkar 2 haftada bişi beli olmaz ve kanama sebebin ertesi gün hapı adet kesici bir hap düzensiz zamanda içtin için kanama gayet doğal en az adet dongun geldi zaman yani 1 ay sonra kan testinde herşey belli olur

Adet döngüsüne göre kan sonucun çıkar 2 haftada bişi beli olmaz ve kanama sebebin ertesi gün hapı adet kesici bir hap düzensiz zamanda içtin için kanama gayet doğal en az adet dongun geldi zaman yani 1 ay sonra kan testinde herşey belli olur
Ama ilişkiye bağlı da bir durum sonuçta gebelik varsa çıkması gerekmiyor mu ..ama kanama değil bildiğin ağrılı adet sancısı idi bende adet gecikmesi çok oluyo geçen ay 23 olmam lazım di olmadı sonra 25 de sürtünme tarzında oldu ilişki içine boşalma olmadi ve hapı içtim sonra bir hafta geçti normal adet gibi gördüm dört gün beş gün sürdü dün bitti kan bugün de testi verdim 1.20 çıkmış doktor da aramadı bklm

Ama ilişkiye bağlı da bir durum sonuçta gebelik varsa çıkması gerekmiyor mu ..ama kanama değil bildiğin ağrılı adet sancısı idi bende adet gecikmesi çok oluyo geçen ay 23 olmam lazım di olmadı sonra 25 de sürtünme tarzında oldu ilişki içine boşalma olmadi ve hapı içtim sonra bir hafta geçti normal adet gibi gördüm dört gün beş gün sürdü dün bitti kan bugün de testi verdim 1.20 çıkmış doktor da aramadı

Gebelik 1 ay önceden asla çıkmaz 22 23 gün şart tıpta bu böyledir test çubukları kan sonuçları hiç biri seni pozitif gostermez bi ay bekle ve içine boşalması şart değil 3 cm içeri girse sperm hamile kalma riskin yuzde yüz

Gebelik 1 ay önceden asla çıkmaz 22 23 gün şart tıpta bu böyledir test çubukları kan sonuçları hiç biri seni pozitif gostermez bi ay bekle ve içine boşalması şart değil 3 cm içeri girse sperm hamile kalma riskin yuzde yüz
Yanlışınız var bir aydan önce çıkmaz denen bişey yok o kadar doktor yalan konuşmaz herhalde ilişkiden en az on gün sonra çıkar ve içeri girme dahi olmadı bizde onuda geç ben size ertesi gün hapı kullandım diye de akledim ve kanama yani beş günlük bir adet kanaması gibi yaşadığımı söyledim bu platformda ilişkiden bir ahfta sonra bile hamile olduğunu öğrenen var yapmayın

Ertesi gün hapı lekelenme ve azar kanama yapar diye biliyorum adet gibi yoğun kan gitmez ve ben adet olmadım onuncu gün o kanama oldu bende adet tarihim geçmişti zaten ilişki olduğu zaman

Adeti düzenli kişiler ilişkiden iki hafta sonra, adeti düzensiz kişi ilişkiden 3 hafta sonra idrarda gebelik testi ile öğrenebilir hamile olup olmadığını. Ki siz kan testi vermişsiniz daha kesin sonuç. Kan testinde de hamile olup olmadığınız çıkar tereddüt etmeyin. Negatifse negatiftir

Ertesi gün hapı lekelenme ve azar kanama yapar diye biliyorum adet gibi yoğun kan gitmez ve ben adet olmadım onuncu gün o kanama oldu bende adet tarihim geçmişti zaten ilişki olduğu zaman
Tamamda o içtin hapın doğasında var kanatma bende de oldu aynısı bende öyle bı durumda içmiştim ve benimde günüm geçmişti

Yanlışınız var bir aydan önce çıkmaz denen bişey yok o kadar doktor yalan konuşmaz herhalde ilişkiden en az on gün sonra çıkar ve içeri girme dahi olmadı bizde onuda geç ben size ertesi gün hapı kullandım diye de akledim ve kanama yani beş günlük bir adet kanaması gibi yaşadığımı söyledim bu platformda ilişkiden bir ahfta sonra bile hamile olduğunu öğrenen var yapmayın
Kan sonuçlarını bekle ozman kuzucum ☺️

Merhaba bende birsey sorayim. İliskiden 23 gun sonra, adetime 2 gun kala kan testim negatif. Sonuca guvenebilirmiyim yoksa erken mi test yaptirmisim

X