İlişkiden kaç gün sonra idrar testi yaptırdınız?

birde kızlar sol kasigim da ağrı oluyor ara ara hamilelik belirtisi olabilir mi acaba adetm geçeli 5 gün oldu
adetin geçtiyine göre kan ver hcg baktır canım.. Allah korusun dış gebelik diye bir gerçek var kimsenin yaşamasını istemem..biraz zaman geçsin kalp atışınıda göreyim diyerek ihmal etmeyin sakın..

Benim de adetime 5 gün falan var bugün test yaptım ama çıkmadı :KK43: bu arada laboquick marka test kullanan var mı? Memnun musunuz?

Burda 1 hafta önce yaptım çıktı diyen olunca dayanamadım yaptım ben de .çok tesekkur ederim bilgilendirdiğin için :KK25:
Sonuc ne peki tatlım insallah istedigin gibi olur ben bugun yaptim hem beta hcg hem idrar ikiside negatif adetin gecmesini bekleyecegim senin cikar mi bilemem

O zaman ikimizde bu aceleciligi birakip günümüzü bekleyecegiz nasil olacaksa:kızgın:ayin 15i benim ayni gunu bekleyecegix sanırım:halay:

Valla mayıs 12 de haziran 16 da temmuz 15 de ve ağustos 13 de adet oldum.günüm ne zaman onu bile bilmiyorum ki ama bayramın 2. Günü falan yapmayı düşünüyorum tekrar :halay: yapınca haber verirsen sevinirim

Mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım bişey soracam sizlere.Ben adetimden iki gün önce ilişkiye girdim ve normalde adet olmam gerekirken bunlar oldu; midem de azda olsa yanmalar oldu,kusmam geliyor ancak kusamıyorum,sol kasıgımda az da olsa agrı var, sık sık idrare çıkmaya başladım bide gaz da oluyor normalde bu kadar çok olmazdı gaz ve idrar bu hafta çok oldu yani, bu 3 günden beride yüz üstü ve sol tarafıma yatamıyorum hafif ağrıyor kasıgım, bel agrısıda sıklıkla oluyor,iştahım açıldı ,akıntımda var, halsizlik desen almış başını gidiyor acaba hamile miyim çok merak ediyorum 1. Yılımız doldu çoçuk istiyorum artık hayırlısı inşllh amin bu arada normalde bu hafta hastalanmadım ve hastalıgı mı bir gün geçtitesti ne zmn yapmalıyım

Mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım bişey soracam sizlere.Ben adetimden iki gün önce ilişkiye girdim ve normalde adet olmam gerekirken bunlar oldu; midem de azda olsa yanmalar oldu,kusmam geliyor ancak kusamıyorum,sol kasıgımda az da olsa agrı var, sık sık idrare çıkmaya başladım bide gaz da oluyor normalde bu kadar çok olmazdı gaz ve idrar bu hafta çok oldu yani, bu 3 günden beride yüz üstü ve sol tarafıma yatamıyorum hafif ağrıyor kasıgım, bel agrısıda sıklıkla oluyor,iştahım açıldı ,akıntımda var, halsizlik desen almış başını gidiyor acaba hamile miyim çok merak ediyorum 1. Yılımız doldu çoçuk istiyorum artık hayırlısı inşllh amin bu arada normalde bu hafta hastalanmadım ve hastalıgı mı bir gün geçtitesti ne zmn yapmalıyım
Adet günün geçtiği zaman kanda çıkar tatlım..

İnsallah bebis belirtisidir iyi dayanmissin bence yaptir varsa cikar

Cnm günaydın bu gün sabah her zaman ki den birazcık daha fazla midem yandı bulandı kusmak için uyandım lakin yine kusamadım yüzümü filan yıkadım uyumaya gittim uyuyamadım kasıklarımın agrısı basladı simdi gecti ama yanma var peynir yiyecem şimdi kusmayı kesiyormuş diye inşllh hamileyim inşllh ya 3 gün geçti adetimin üstünden test yapmadım teste belki çıkmaz diye kan vermeyi düşünüyorum saglık ocagına gidipte kanda çıkar varsa var yoksa yok diye hayırlısı olsun

X