• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belirtileri başlar?

ayperi1323

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2021
7
3
1
30
Merhaba arkadaşlar. En spn reglim 27 ekimde oldu. Bu ay reglim 25-27 aralığında olması lazım. Aşırı göğüs hassasiyeti, şişkinlik, sırt, kasık ağrıları, gaz sancısı, 36.8 - 37 sıcaklığım ara sıra baş dönmem oluyo. Ruh halim zaten dengesiz. Kendimi yorgun hiss ediyom. Hamilelik ola bilir diye test aldım bugün ama negativ çıktı. Reglime 4-5 gün var hiç silik bile olsa çizgi olmaması normalmi? Yani hamile olma şansım var mı sizce.?

Merhaba arkadaşlar. En spn reglim 27 ekimde oldu. Bu ay reglim 25-27 aralığında olması lazım. Aşırı göğüs hassasiyeti, şişkinlik, sırt, kasık ağrıları, gaz sancısı, 36.8 - 37 sıcaklığım ara sıra baş dönmem oluyo. Ruh halim zaten dengesiz. Kendimi yorgun hiss ediyom. Hamilelik ola bilir diye test aldım bugün ama negativ çıktı. Reglime 4-5 gün var hiç silik bile olsa çizgi olmaması normalmi? Yani hamile olma şansım var mı sizce.?
Kişiden kişiye değişir belirtiler. Regliniz geciksin öyle test yapın şu an garanti sonuç alamazsınız.

Regl bi iki gün gecikince test sonuç verebilir yaptığınız test erken gebelik testi miydi?

Back