Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üşütme kendını herkeste farklıEvlenmeden önce adet ağrısı çekmeyip evlendikten sonra çeken var mı bu normal mi
Olabilir canimhoş bulduk ağzından bal damlıyo inşallah bebişim vardır reglime 7 gün var ilk korunmasız ilişkiden sonra kasıklarım 2 gün boyunca sancılı bi şekilde agrıdı bu bi belirti olabilir mi
Erkekler ailelerinden kopamiyorlar bizde de esim ailesinin herseyine kosar bi de abisi var dunyadan bi haber artik saldim bende, sende takmaDün akşamdan sonra Bend e aynı fikirdeyim olmasın çocuk felan sorumsuz bir baba varken olmasın allah belkide oyuzden vermiyor cnm bende aynı durumdayım sürekli ailesine para gönderiyor
Olabilir canim bende oglumda ovu testi yapmistim ama bu kadar net degildi silikti sonra gebelik testi yapmistim ve onda da silik cizgi cikmistiKizlar ablamin adetine yedi gun var. Ovulasyon testi bole cikti. Ovu. Testiyle gebelikte ogreniliyor mus ya sizce bisey varmidir
Degisiyor canim bekarken agrili geciyordu evlendim hafifledi sonra dogum yaptim donem donem agrili oldu donem donem agrisiz oldu mevsimsel olarak psikolojik olarak degiskenlik gosteriyorEvlenmeden önce adet ağrısı çekmeyip evlendikten sonra çeken var mı bu normal mi
canim adetine kac gun var sanirim seninle ayni zamanlarda oluyoruzKizlar biraz ayakta kaldim kasigim da belimde agrilar oldu ara ara sol kasigim da hafif bi batma hissediyorum insallah psikolojik degildir insallah uydurmuyorumdur
aynen cnm maalesefKizlar biraz ayakta kaldim kasigim da belimde agrilar oldu ara ara sol kasigim da hafif bi batma hissediyorum insallah psikolojik degildir insallah uydurmuyorumdur
14 gun var canim bat 18ekim ayni mi tarihlerimiz sende de var mi belirtilercanim adetine kac gun var sanirim seninle ayni zamanlarda oluyoruz
Hamileligin ilk aylari sanki adet olacakmissinda olamiyormussun gibi gecer canim tabi insallah adet olmazsinkızlar şimdide adet ağrısı gibi bi sancı var kasıklarımda umarım olmam sizce bu normal mi
cok umutlandım insallah hamişimdir insallahHamileligin ilk aylari sanki adet olacakmissinda olamiyormussun gibi gecer canim tabi insallah adet olmazsin
gun var kasiklarimda sanki hafif bi sanci var ara ara giriyo ama geçen ay da olmuştu bu ay cok bakmayim belirtilere diyorim14 gun var canim bat 18ekim ayni mi tarihlerimiz sende de var mi belirtiler
Benim bi kac gundur gogus hassasiyetim vardi bugun de bel ve kasik agrisi eklendi insallah adet agrisi degildirbenimde 15
gun var kasiklarimda sanki hafif bi sanci var ara ara giriyo ama geçen ay da olmuştu bu ay cok bakmayim belirtilere diyorim
canim insallah ikimizde hamile oluruz bu ay dua etcem ikimizede ben bi de ovulasyon testiyle takip yapiyorum hamilelik olursa erken ogreniyim diyeBenim bi kac gundur gogus hassasiyetim vardi bugun de bel ve kasik agrisi eklendi insallah adet agrisi degildir
Insallah canim :)canim insallah ikimizde hamile oluruz bu ay dua etcem ikimizede ben bi de ovulasyon testiyle takip yapiyorum hamilelik olursa erken ogreniyim diye
Bende aynı durumdayımKizlar biraz ayakta kaldim kasigim da belimde agrilar oldu ara ara sol kasigim da hafif bi batma hissediyorum insallah psikolojik degildir insallah uydurmuyorumdur
Canım bir ihtimal yumurtlama ağrısı olabilir.benimde 15
gun var kasiklarimda sanki hafif bi sanci var ara ara giriyo ama geçen ay da olmuştu bu ay cok bakmayim belirtilere diyorim
Yumurtlamana rast gelmiş olabilir. Bir ihtimal döllenme olmuş olabilir canım.İlişkiden sonraki sabah karnımın sol tarafının batması normal mi hareket edemeyecek kadar batması