O nasıl bişey canım hiç duymadım dikkat etAynen gittim canm kese göründü çok şükür 4 5 hafatlık dedi cumaya kalp atısı için cagırdı bakalım hayırlısı. Haşimato hastasıyım ben oda ilaç kullanmazsam aksatrsam falan bebeğin zeka gelişimini falan etkiliyorms çok korkuyorm
Troitlerle ilgili bir hastalık buda canmO nasıl bişey canım hiç duymadım dikkat et
Insallah canim yarin vericem galibaKiz var sanki hee hadı hayirlı olsun canım benim sen bi kan ver ya içine sinmiyor senin
kesin hamilesin kuzu benm de oyleydiNe kaşıntı sı bu
Yazdım ama görmedin benim topikte.Gece 37.4----sabah 36.7 çıktı.Gecikmenin 2.günündeyim
dag ol sumeyramm rabim sana da nasio etsi n cok saskinmAyyy canımmm benim hayirli ugurlu olsun inşalllahh sağlikla gelsinn 4.çok sevindim vallahiiii@canli anne
Eeee ilacı yok mu hamilelikte kullanilabilenTroitlerle ilgili bir hastalık buda canm
edwrim canm benm artk yara oldu her yerimVar canim ama benim sadece meme ucu kasiniyor hem de coookkayyy insallah artik hamissin dua et ❤
Var kullanıyorm zaten ama işte insan korkuyor yınedeEeee ilacı yok mu hamilelikte kullanilabilen
murvis darisi sana artk :)Tebrik ederim canımmmm sağlıkla ilerlesin İnşaAllah:)
Nasıl yani esmamkuzular siz siz olun sakin bebe time markasi almayin. once pozutif oldu sonra cozgi kayboldu hayayomda bole bise gormedim ama en iyisi oncomed
bitanem once. adet gunu adetten once test yaptim ilk 5 dk pozitif net cizgi sonra 20 dk sonra cizgiler golge gibi oldu. test guvenilir degil bebe timNasıl yani esmam
Teşekkür ederim cevabın için canım :)Yok canm estagfurullah istediğini sorabilirsin :) tok karna gunde 1 kere kullandım canm :)
Benkizlarrrr siz hakloliydiniz
Tebrikler canım Allah tamamına erdirsin ben senin hamile olduğundan emindim
Amin bitanem lütfen dualarina bizleride kat rabbim tamina erdirsinnn evet şimdi bizlere anlata bakaliö nasil tüyolari ver bizedag ol sumeyramm rabim sana da nasio etsi n cok saskinm
Ağlasaydiniz kiz niye tuttunuz maşşalalhh rabbim tamamina erdirsin inşalalhhhAdlinaa Youlost16 A Annelerin en yorgunu
kızlar gittim hastaneye çok şükür bi sorun yok 8 haftayı doldurdum. Kalp atisinida dinletti ilk defa duyabildik eşimle aglamamak için zor tuttuk kendimizi
Balım ben sadece besmele çektim ve şu an hamileyim bebeğimde bende çok sağlıklıyız dedim ve yarısını içtim kala yarısınıda başucuma koydım sabah uyanır uyanmaz içtimKuzu suya ne okuyordun ki
Ben bişey kaçirmişşim galiba neler oluyo canım ne suyu benide aydinlatirmisinnBalım ben sadece besmele çektim ve şu an hamileyim bebeğimde bende çok sağlıklıyız dedim ve yarısını içtim kala yarısınıda başucuma koydım sabah uyanır uyanmaz içtim
Yaaaa maşaallah sana kuzuna nasıl sevindimmm sağlıcakla kucağınıza da alın inşaallah balım Allah tamamına erdirsinnn❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?