- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Hımm hayırlısı canm . İnan hani diyorlar ya kafaya takmamak lazım vallahi çok dogruyms bnm hiç umudum yoktu artık düşünmüyordm spor falan yapmaya karar verdim onunla ugrasıp durdm ve bi baktm hamileyimTatlım bildigim kadariyla yok ama bu ay da hamile degilsem doktora gidicem zaten
Evet canim stres yapinca butun hormonlar karisiyor herseyin düşmanı stres cok haklisin ❤Hımm hayırlısı canm . İnan hani diyorlar ya kafaya takmamak lazım vallahi çok dogruyms bnm hiç umudum yoktu artık düşünmüyordm spor falan yapmaya karar verdim onunla ugrasıp durdm ve bi baktm hamileyim
Bende oyle iki gebeligimdede düşünmeden oldu :) normalde adetim geçmeden test yapan ben bu sefer 3 gün geçti test yaptım.hiçde umudum yokken adet olucam kesin derkenHımm hayırlısı canm . İnan hani diyorlar ya kafaya takmamak lazım vallahi çok dogruyms bnm hiç umudum yoktu artık düşünmüyordm spor falan yapmaya karar verdim onunla ugrasıp durdm ve bi baktm hamileyim
Aynen valla canm takma kafanı mesgul etcek bişyler ara emin ol faydasını göreceksin :)Evet canim stres yapinca butun hormonlar karisiyor herseyin düşmanı stres cok haklisin ❤
Yazdım ama görmedin benim topikte.Gece 37.4----sabah 36.7 çıktı.Gecikmenin 2.günündeyimyap yap ates e baktin mi
Valla bnde adeti bekliyordm adet sancım vardı zaten :)Bende oyle iki gebeligimdede düşünmeden oldu :) normalde adetim geçmeden test yapan ben bu sefer 3 gün geçti test yaptım.hiçde umudum yokken adet olucam kesin derken
kuzuu senden de bekliyorm
Esma abla hamileee :))Selam kiZlarr bugun bakamadim hiç yaa kim hamileeeee
Bu ay inşallah bizde tutturacazDarisi başimiza kızlar kaç kişi kaldik durmak yok çalişmaşara devammmm
İnşalalhh kuzum bi adet olsaydim normalde olmim diye beklerim şimdide olayimda tedavime başlayim diye olmak istiyorummBu ay inşallah bizde tutturacaz
Ay kuzum insallah ya valla bende istiyorum artık çarşıya çıktım bebek arabalarına bakmaktan kendimi alamadımBu ay inşallah bizde tutturacaz
Haber et kuzum bize dehiç tartılmadım henüz :) ama gitti sanki bakalım 27sinde kontrolüm var anca o zaman tartılırım
Kiz var sanki hee hadı hayirlı olsun canım benim sen bi kan ver ya içine sinmiyor senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?