Kızlar bana akıl verin. Önceki akşam test yaptım negatif çıktı, ağladım çok üzüldüm onun öncesinde de misafirliğe gelen bir kadın bana, "Sen bu sağlıkla çocuk mocuk yapamazsın." dedi ama hayırlısı dedim. Moralim çok bozuldu o yüzden yazmadım buraya. Normalde çoktan regl olmam gerekiyordu olmadım henüz ve normalde regl öncesi iki gün hissettiğim o vajinamdaki garip çekilmeyi hissetmiyorum. Bel çekilmesi de yok ki ben 9 yaşında regl olduğumdan beri hiç şaşmaz bu hisler. Net ve kesin yaşarım yani. Bir de yine burada okuyup başladığım vücut ısısı işine halen devam ediyorum. 10 gündür düzenli olarak sabah yataktan kalkmadan ve akşam yatarken ölçtüm. Hep değerlerim 35,3 veya 35,5 çıktı. İki gün önce ölçtüğümde 35,0 idi. Heh dedim regl geldi diye düştü ısı. Bugün ama ölçtüm 35,7 çıktı sabah, akşam ise 35,8 çıktı. Dayanamadım uyandım yine ölçtüm yine aynı çıktı. Bu ne demek oluyor ki şimdi? Hamilelik değilde bir hastalığım sıkıntım mı var acaba? Reglken normalde düşmesi lazım değil mi? Uyuyamadım kızlar ya, ciddi bir şey olabilir mi bunun altında?