Evet canim adet yumurtlama hamilelik ve usutme belirtileri ayniMeraba kızlar baya konuşmussunuz kız erkek için çalışılmaya başlanmış bakıyorumdabende sunu yazicam eski yazilarima denk gelen bilir pkolu oldugum icin dogum kontrol hapi kullanmami onerdi doktor ve 3 ay falan kullanmaya karar verdim hapi. Sunu dicem kizlar suan benim yumurtlama zamanim hapa gore ve kasiklarimda baya bi sanci cekiyorum iki gundur ve goguslerimde hassasiyet var yani hamilelik belirtiside yumurtlama belirtisiyle aynı bence kızlar
Hayirlisi olur insallah :)Sağol canım. Bu ay olmazsa hiç üzülmem ama. Çocuk da hasta bir sürü solüsyon soludum o yüzden olmasa daha iyi belki de.
Arkadaşın sayesine birşeyler öğreniyoruz sağolsun.Meraba kızlar baya konuşmussunuz kız erkek için çalışılmaya başlanmış bakıyorumdabende sunu yazicam eski yazilarima denk gelen bilir pkolu oldugum icin dogum kontrol hapi kullanmami onerdi doktor ve 3 ay falan kullanmaya karar verdim hapi. Sunu dicem kizlar suan benim yumurtlama zamanim hapa gore ve kasiklarimda baya bi sanci cekiyorum iki gundur ve goguslerimde hassasiyet var yani hamilelik belirtiside yumurtlama belirtisiyle aynı bence kızlar
Sende mi yumurtlama günü hamile kaldın oğluna canım :)Hayirlisi olur insallah :)
Bilmiyorum ki canim ben oncesini de degerlendirmistim yumurtlama gununu de hangisi tuttu hic fikrim yok :)Sende mi yumurtlama günü hamile kaldın oğluna canım :)
Sizleri gördükçe hevesleniyom ya. Inşallah benimde ogluşum olur:) 27 aylık bir oğlum var oğlumun yanına bi oğlan daha istiyom erkek erkeğe oynarlar :) tabi nasipBilmiyorum ki canim ben oncesini de degerlendirmistim yumurtlama gununu de hangisi tuttu hic fikrim yok :)
Senin cinsiyet erken mi belli oldu. Yoksa ilk çocuğun oğlan bu ikinci mi canımBilmiyorum ki canim ben oncesini de degerlendirmistim yumurtlama gununu de hangisi tuttu hic fikrim yok :)
Anlamadim canimm kimin sayesine?Arkadaşın sayesine birşeyler öğreniyoruz sağolsun.
nasipse ikinci olacak canim bende once saglik sonra da kiz istiyorum bakalim hayirlisi :)Senin cinsiyet erken mi belli oldu. Yoksa ilk çocuğun oğlan bu ikinci mi canım
Gecmis olsun canim belirti arama hic akisina birak en hayirli zamanda olur insallahKızlar geçen ay bende burada yazmıştım belirti aramıştım ve hamişmişim tabi gebeliğin 5 haftalıkken düşükle sonuçlandı 20 gün oldu düşelim ve ben yine burdayım yine belirti arıyorum ama düşükten sonra bat tarihleri değişiyor çok istiyorum pkoluyum strese giriyorum
Canım bazen gebelik testleri lh artışından ötürü yanılabiliyor ama her zaman değil.Birde gebelik testi birgün öncesi silik gibiydi demissin ya, ertesi gün tamamen silinince yumurtlama günü mü olmuş oluyor canım ordan mi anlıyorsun
26 gündeyse eğer 12. gün de olabilir çünkü 26-14: 12 oluyor ona göre değerlendir canım ama gecikmeler olabilir tabi. Yumurta ömrünü düşününce tutma ihtimali var.Tabi ki önce saglık canım,eğer hamileysem yumurtlama testini kullanma fırsatım olmucak. Çoğunlukla düzenlidir adetim. 26 gün de bir olurum. Iki adetimin tam ortası 13. güne denk geliyor. İliskiden sonra atesimi ölçtüğümde 35.9 du düşüktü. Ondan sonraki günler yavaş yavaş yükselmeye başladı. Yumurtlama günümü doğru hesaplamisim di mi. Burdaki hesaplayıcı 31 ekim dedi. Umarım doğrudur
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Allah hayırlı zamanda sağlıcakla nasip etsin.Kızlar geçen ay bende burada yazmıştım belirti aramıştım ve hamişmişim tabi gebeliğin 5 haftalıkken düşükle sonuçlandı 20 gün oldu düşelim ve ben yine burdayım yine belirti arıyorum ama düşükten sonra bat tarihleri değişiyor çok istiyorum pkoluyum strese giriyorum
Üsttekinde hafif bi çizgi var canım bata ne kadar kaldı inşallah koyulaşır
Canım erkek bebek için tam yumurtlama günü ilişki diyorlar. Ondan öyle denedim. Nasip tabi. Birde ilişkiden sonra ateşimi ölçtüğümde 35.9 du yani düşüktü.sonradan yükselmeye basladi. Yani ateş düşük zamanda ilişkiye girmek yumurtlamanin daha başlamamış olduğunu gösterir de mi
rosebath arkadasin sayesine birşeyler öğrendim bilgi verdi bana sağolsun diyorumAnlamadim canimm kimin sayesine?
Allah gönlündekini versin canım inşallah :)nasipse ikinci olacak canim bende once saglik sonra da kiz istiyorum bakalim hayirlisi :)
Aa çok şaşırdım hiç bu şekilde olabileceği aklıma gelmemişti canım. Burdaki yumurtlama günü hesaplayıcı var ya ona göre yaptım, yumurtlama günü olarak 31 ekim dedi, 19 Ekim son adetin ilk günü. 19 ekimden saymaya başladığım zaman 31 ekim 13.güne denk geliyor burdaki hesaplayıcıya göre. Bende tam 31 ekimde 13.gün denedim yumurtlama günüm diye. Tüh yumurtlama günü bir gün önce miymiş. Erkek bebek şansını kaçırdım mi, üzüldüm ya tüh26 gündeyse eğer 12. gün de olabilir çünkü 26-14: 12 oluyor ona göre değerlendir canım ama gecikmeler olabilir tabi. Yumurta ömrünü düşününce tutma ihtimali var.
beta hcg soruyosan ben sadece bi kez yaptirdim bi daha yaptirmadm canimCnm senin kam degerlerin ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?