Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayanlar merhabalar ilişkinin üstünden 8 gün geçti acaba test yapsam çıkar mı? Reglim düzenli ve regl olmama daha 10 gün var test yapsam çıkar mı ya da kan versem baş dönmem ve kasıklarda tarif edemediğim batmalar oluyor buarada ilk hamileliğim
Bayanlar merhabalar ilişkinin üstünden 8 gün geçti acaba test yapsam çıkar mı? Reglim düzenli ve regl olmama daha 10 gün var test yapsam çıkar mı ya da kan versem baş dönmem ve kasıklarda tarif edemediğim batmalar oluyor buarada ilk hamileliğim
Of of zaman geçmiyor merak ediyorum şimdi reglime 3.4 gün kala test yapcam ilk idrarla yumurtlama günü oldu ilişki ve de neredeyse tüm belirtiler var normalde az yerim ama şimdi aşırı derecede çok yiyorum kasıklarım da ara ara ağrılar oluyor anlayamadım ilişkiden kaç gün sonra yapsam test bilemedim
Bakalım test yapayım sonuçları burdan paylaşırım yinede çok teşekkür ederim hepinize ilk olınca insan sabırsız oluyor regl tarihi falan bekliyemiyor insan