• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden 8 gün sonra test yapabilirmiyim

Htcyassa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
9
2
1
24
Bayanlar merhabalar ilişkinin üstünden 8 gün geçti acaba test yapsam çıkar mı? Reglim düzenli ve regl olmama daha 10 gün var test yapsam çıkar mı ya da kan versem baş dönmem ve kasıklarda tarif edemediğim batmalar oluyor buarada ilk hamileliğim

Bayanlar merhabalar ilişkinin üstünden 8 gün geçti acaba test yapsam çıkar mı? Reglim düzenli ve regl olmama daha 10 gün var test yapsam çıkar mı ya da kan versem baş dönmem ve kasıklarda tarif edemediğim batmalar oluyor buarada ilk hamileliğim
Regle 10 gün varsa ve adetiniz düzenliyse zaten 4 5 gün olmus yumurtlama olalı:) yani çıkmaz:)

Benim de 10 gün var günler geçmiyor gibi ama beklemeliyiz test yapmak biraz fazla erken bence şuan

Benim de 10 gün var günler geçmiyor gibi ama beklemeliyiz test yapmak biraz fazla erken bence şuan
Of of zaman geçmiyor merak ediyorum şimdi reglime 3.4 gün kala test yapcam ilk idrarla yumurtlama günü oldu ilişki ve de neredeyse tüm belirtiler var normalde az yerim ama şimdi aşırı derecede çok yiyorum kasıklarım da ara ara ağrılar oluyor anlayamadım ilişkiden kaç gün sonra yapsam test bilemedim

Iliskiden 14 gun sonra yaparsan bazen gozukebiliyor ama kan vermen daha kesin sonuc verir canım 😊

Iliskiden 14 gun sonra yaparsan bazen gozukebiliyor ama kan vermen daha kesin sonuc verir canım 😊
Bakalım test yapayım sonuçları burdan paylaşırım yinede çok teşekkür ederim hepinize ilk olınca insan sabırsız oluyor regl tarihi falan bekliyemiyor insan 🤭

Back