İlişkiden 7-8 gün geçti hamile olduğum anlaşılır mı

Kızlar merhabalar. Bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Ovülasyon testiyle yumurtlama takibimi yaptım 3 ü ve 4 ü pik görüp değerlendirdik ama 5 inde silikleşmeye başladı ve o günü değerlendiremedik sizce umut var mıdır yine de ?

Peki sizde hamilelik var mı? İnanılmaz uykum geliyor goguslerim açıyor. Belim ağrısından sırt üstü yatamadım. Adet olmama 8 gün var erken gebelik testi alsam çıkar mı

Mj
Ben biraz erken davrandım o yüzden negatif çıktı. Önceki hamileliğimde reglime 2 gün kala çıkmıştı şimdi de öyle yapmayı düşünüyorum. Haftaya belli olur benim ki. Test değil ama kandan baktırabilirsiniz yine birkaç gün bekleyin

En onemli zamani degerlendrmssnz umut var tabiki, bnde pik gununu degerlendrmedim , o gn daha yuksek ihtimalmis blmiyodum umut ama yinede var hepmz icin hayrlisi olsun

Benimde haftaya belli olur . Haberdar edelim birbirimizi.

Vaybe

Merhabalar sizde var mı bir gelişme

Kızlar merhaba bugün yumurtlama günüm ve sırtım tutuldu agrisindan nefes bile alamıyorum belim da çok kötü usuttum mu bilmiyorum üç aydır bebek istiyoruz sizce reglden sonra tutmuş olabilir mi

Mrblar kızlar vajinadan koku geliyorsa gebeliğe engelmi yoksa enfeksiyondan mi merak ettim cevaplarsanız sevinirim bende hamile kalmak istiyorum

Mrblar kızlar vajinadan koku geliyorsa gebeliğe engelmi yoksa enfeksiyondan mi merak ettim cevaplarsanız sevinirim bende hamile kalmak istiyorum
gebeliğe engel mi bilmiyorum durumunuzu ancak gebe kaldıktan sonra rahatça ilaç kullanamayacağınız için gebelik öncesi tedavi olsanız çok daha iyi olur sizin için

Vajinadaki kokunun sebebini ogrenmeniz gerekiyor, sebepleri arasinda englleyenlerde var tabiki

bilmiyorum ama daha önce korunuyordum şimdi korunmayı bıraktım henüz bir doktora gitmedim

Abla sanırım bu konulardan iyi anlıyorsun ben çok istiyorum gebe olmayı yarın kadın doğuma gidicz hiçbir sorun yok ovulasyona iki günüm var çatlatma iğnesi yazsaa doktor daha kesin bir sonuç alabilirmiyiz sence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…