- 20 Ocak 2021
- 1.713
- 2.158
- 83
- 27
- Konu Sahibi Ebrulibayan
Tamamen aynı durumdayızYaklaşık 11 12 gün vardır ya son zamanlarda biraz düzensizlikte başlamıştı belli olmaz daha da uzatabilir son adet 13 Şubattı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamen aynı durumdayızYaklaşık 11 12 gün vardır ya son zamanlarda biraz düzensizlikte başlamıştı belli olmaz daha da uzatabilir son adet 13 Şubattı
Ama göğüslerim bu kadar erken hassas olmazdıTamamen aynı durumdayızbenimde aşağı yukarı adet tarihim o zamanlardı.
Yani benimde adet belşrtilerim bu kadar erken başlamazdı. 1 hafta kala falanDün sol kasığımda ağrı olmuştu, bugün de hafif adet ağrısı gibi oldu ama çok sürmedi 5 dakika kadar
Aynen ondan kafam karıştı, bekleyeceğiz artıkYani benimde adet belşrtilerim bu kadar erken başlamazdı. 1 hafta kala falan
Bakalım beklemek zor oluyor net belli olsa keşkeTamamen aynı durumdayızbenimde aşağı yukarı adet tarihim o zamanlardı.
Evet. Belkide tamamen psikolojiktir. Çünkü bu kadar erken belirti olması bana biraz imkansız geliyorAynen ondan kafam karıştı, bekleyeceğiz artık![]()
Benim göğüsler inanılmaz. Kasıklarım şuan bile çok ağrıyor sıcak su torbası koydum.Bakalım beklemek zor oluyor net belli olsa keşkeama benim göğslerde hassasiyet filan yok sadece ara ara kasık ağrısı
İlacı yok ki içesin kadınlar olmak zor iş her bakımdanBenim göğüsler inanılmaz. Kasıklarım şuan bile çok ağrıyor sıcak su torbası koydum.
Yapma test çıkmaz. Ben yaptım çıkmadıKızlar ovülasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim ve reglime 7 gün var önemli günleri değerlendirdik ve gögüslermde şuan dolgunluk ve dokununca hissizlik var sanki belim de ağırıyor hamilelik belirtisi olabilir mi test yapsam çıkar mı sizce
Mecbur bekliycez o zaman son 2 gün kala erken gebelik testi yapmayı düşünüyorumYapma test çıkmaz. Ben yaptım çıkmadı
Aynen o zaman yapın. Yada direk kan veririsinşzMecbur bekliycez o zaman son 2 gün kala erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Geçen ay umutlandım dedim kesin hamileyim negatif çıkınca insanın morali bozuluyor bakalım inşallah güzel haberler alırım sağolunAynen o zaman yapın. Yada direk kan veririsinşz