- 18 Haziran 2024
- 483
- 15
- 25
- Konu Sahibi lutfenyardi
Kanda önce negatif sonra pozitife dönen cok insan okudum burada yanılıyormuş ben de bilmiyorum yaniKız nasıl yanilsin yok yanılma net bir şekilde bebek yok rahat ol artık anaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanda önce negatif sonra pozitife dönen cok insan okudum burada yanılıyormuş ben de bilmiyorum yaniKız nasıl yanilsin yok yanılma net bir şekilde bebek yok rahat ol artık anaaa
Ultrasona açıklaman ne? Çift rahimKanda önce negatif sonra pozitife dönen cok insan okudum burada yanılıyormuş ben de bilmiyorum yani
Cok insan var ama 5/4 5 ay sonra dönmüyor pozitife toplasan 15 gün olsun hadi yani 4.5 aylık bir bebek kanda çıkmaması imkansız usgde hele tamamen imkansız yani söylediğin cidden saçma yaniKanda önce negatif sonra pozitife dönen cok insan okudum burada yanılıyormuş ben de bilmiyorum yani
HAYIRLI OLSUN CANIM GEBESİN ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLLAHHHHHHHBugün aşırı derecede midem bulanıyor ve belim ağrıyor. Son ilişkim surtunme ile martın 6sinda oldu. Bugün aşırı derecede midem bulanıyor ve belim ağrıyor. Reglima daha 12 gün var. İdrar yollarımda enfeksiyon var diye doktor antibiyotik verdin sabah akşam iki tane farklı antibiyotik ilaçları kullanıyorum yan etkisi olabilir mi
Bes kez ilişkiden 2 buçuk ay 3 ay 3 buçuk ay ve 4 ay 4 buçuk ay sonra tekrar test yaptırdım sonuçlar 0.1 -1.2 -0.1 den küçük be 0.5 den küçük çıktı ve 6 kez de ilişkiden sonra aralıklarla ultrasona girdim. Gebelik yok ama mide bulantım beni şüpheye düşürdü. Antibiyotik ağır gelmiş olabilir mi bugün antibiyotiklerimin de bitim günü yeni başlamadım içtim bitirdim
kaç aylıkken pozitife dönmüş? 8 ay boyunca negatifmiş doğumdan önce mi pozitif olmuş mesela?Kanda önce negatif sonra pozitife dönen cok insan okudum burada yanılıyormuş ben de bilmiyorum yani
Yapma gözünü sevim şimdi ona başlarCinsel hastalıklardan şüphelen ne gebeliği
Yalnızca tek seferlik oldu bir daha da olmadı. Psimanligimiz yüzünden de ezildik altında bu durumunCinsel hastalıklardan şüphelen ne gebeliği
hpv tam da tek seferde sürtünme ile bulaşabilecek bir virüs…………Yalnızca tek seferlik oldu bir daha da olmadı. Psimanligimiz yüzünden de ezildik altında bu durumun
gebe kaldığına inanıyorsun da hastalık kaptığına neden inanmıyorsun?Yalnızca tek seferlik oldu bir daha da olmadı. Psimanligimiz yüzünden de ezildik altında bu durumun
Sürekli cinsle ilişki yaşayan biri değilim. Tek değerlikte yalnızcaYapma gözünü sevim şimdi ona başlar
Tek erkek le olabilirsin peki patnerin daha önce kalmadığı ne malûm sanmam ama ihtimal varSürekli cinsle ilişki yaşayan biri değilim. Tek değerlikte yalnızca
O yüzden evlenirken bulaşıcı hastalıklar testi veriyorsunSürekli cinsle ilişki yaşayan biri değilim. Tek değerlikte yalnızca
Onun da ilktiTek erkek le olabilirsin peki patnerin daha önce kalmadığı ne malûm sanmam ama ihtimal var
Yaşının doğru olduğundan şüpheliyim ek olarak ilk yasayan sanmıyorum yani erkekler de pek inanmadimOnun da ilkti
Gerçekten 25 yaşındayım. Diğer postta 19 dedim çünkü yaşın büyük cahilliğin küçük hala dalga geçersiniz diyeYaşının doğru olduğundan şüpheliyim ek olarak ilk yasayan sanmıyorum yani erkekler de pek inanmadim