ILISKIDEN 14 GUN SONRA TEST YAPTIRDIM SONUC KESIN MIDIR ?

gizlikullanicii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
135
10
34
Benim şimdi bir kaç sorum olacak kızlar. Her ay 20 sinde adet olurken geçen ay adet tarihim değişti tam hatırlamıyorum ama 21 ile 25 i arasında olmuştum galiba. Bu ayda oyle bir tarihte adet olmayı beklerken 13 ekimde korunmasız ilişki yaşadım ve 45 dakika içinde ella ictim. Ella dan 11 gün sonra 23 ekim akşamı kahverengi lekelenmem oldu. Ped koydum sabaha adet yoğunluğunda kanamam vardı kırmızı ve kahverengi ayrıca pihtida vardı. Dün iliskinin üstünden 14 gün geçti kan testi yaptirdim negatif çıktı. Bugun lekelenmenin 5.ci günü hala devam ediyor ara sıra pıhtı geliyor peçeteyle sildiğim zaman. Bazende pede geliyor. Benim adet günlerimde de hep pıhtı gelir ilk defa gelmiyor yani. Şimdi size sorum şu; 1. Ella 11 gün sonra adet tarihime yakın ara sıra pihtili 5 gün süren kanama yapar mi ? Yoksa ben adet oldum ella dan dolayı mı miktarı azaldı? 2. Iliskiden 14 gün geçti adet tarihimide tam hatırlamıyorum 22.sini falan baz alırsam 27 ekimde test yaptirtim adet tarihimde geçmiş oluyor kan testim kesin midir ? Geç döllenme konusunu tam bilmediğim için Yumurtlama tarihlerine baktım adet tarihimi tam hatırlayamadığım için 21 inden 25 ine kadar olan günleri hesapladım ilişki yaşadığım 13 ekimede denk gelmiyor. Geç döllenme riski var mı hala ? Ve kasiklarim ara sıra ağrıyor. Bu ella 7 günlük kanama yaptı adetim mı sokulmeye çalışıyor yoksa adet oldum ella miktarını azalttı tamamı sokulemedigi için mi kasiklarim ağrıyor? Bilgisi tecrübesi olanlar cevap yazsın lütfen

Arastirdikca bir çok sey görüp okuyorum kafam iyice karıştı o yüzden açıkça uzun yazıyorum lütfen artık biri bir şey desin her yerden farklı bir şey okuyorum.

Bazılarımız panikle ve tedirginlikle burda soru sorup fikir almak için bir şeyler yazarken sizin hiç bir sebep göstermeden olmasını istemediğimiz bir sonucu buraya yazıp cevap bile vermemeniz büyük bir ayıp! Bizi
Kızlar bu durumla ilgili bilgisi olan yok mu

O kadar çok tarih ve sayı vermişsin ki beynim yandı okurken hamile olduğunu düşünmüyorum. Ella kullanmışsın. Üstüne adet te olmuşsun. Miktarı azda olsa o adet olmuş. Stresten geçikme yaşıyorsun şuan.

Ella içmişin. Kan testi negatif gelmiş. Regl olmuşsun. Daha ne gibi bi kanıt bekliyorsun ikna olmak için?? Gökyüzünde yıldızlar el ele tutuşup hamile değilsin felan mi yazsin diye bekliyorsun. Hala ikna değilsen şüphen varsa alırsın bi jinekoloji randevusu içerden disardan iyice baktirirsin kiyda köşede bi sey var mı diye.

Sorun şu ki adet olmadım... Normalde 25 i gibi olmayı beklerken 24unde kahverengi lekelenme oldu ve 5 gündür devam ediyor. Sorumda yazdığım gibi bu adet midir bilmiyorum. Belki ellanin etkisi ara kanama olabilir mi yoksa adet oldum ella yoğunluğunu mu azalttı diye sormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…