- 6 Eylül 2018
- 135
- 10
- 34
- Konu Sahibi gizlikullanicii
Benim şimdi bir kaç sorum olacak kızlar. Her ay 20 sinde adet olurken geçen ay adet tarihim değişti tam hatırlamıyorum ama 21 ile 25 i arasında olmuştum galiba. Bu ayda oyle bir tarihte adet olmayı beklerken 13 ekimde korunmasız ilişki yaşadım ve 45 dakika içinde ella ictim. Ella dan 11 gün sonra 23 ekim akşamı kahverengi lekelenmem oldu. Ped koydum sabaha adet yoğunluğunda kanamam vardı kırmızı ve kahverengi ayrıca pihtida vardı. Dün iliskinin üstünden 14 gün geçti kan testi yaptirdim negatif çıktı. Bugun lekelenmenin 5.ci günü hala devam ediyor ara sıra pıhtı geliyor peçeteyle sildiğim zaman. Bazende pede geliyor. Benim adet günlerimde de hep pıhtı gelir ilk defa gelmiyor yani. Şimdi size sorum şu; 1. Ella 11 gün sonra adet tarihime yakın ara sıra pihtili 5 gün süren kanama yapar mi ? Yoksa ben adet oldum ella dan dolayı mı miktarı azaldı? 2. Iliskiden 14 gün geçti adet tarihimide tam hatırlamıyorum 22.sini falan baz alırsam 27 ekimde test yaptirtim adet tarihimde geçmiş oluyor kan testim kesin midir ? Geç döllenme konusunu tam bilmediğim için Yumurtlama tarihlerine baktım adet tarihimi tam hatırlayamadığım için 21 inden 25 ine kadar olan günleri hesapladım ilişki yaşadığım 13 ekimede denk gelmiyor. Geç döllenme riski var mı hala ? Ve kasiklarim ara sıra ağrıyor. Bu ella 7 günlük kanama yaptı adetim mı sokulmeye çalışıyor yoksa adet oldum ella miktarını azalttı tamamı sokulemedigi için mi kasiklarim ağrıyor? Bilgisi tecrübesi olanlar cevap yazsın lütfen