arkadaşlar ben sitede yeniyim.bir sorum olacak yorum yaparsanız sevinirim.mart ayında adetim bittikten 5 gün sonra korunmadık ve bir kaç gün geçtikten sonra tekrar korunmadan ilşkiye girdik eşimle.şimdi adetime bir hafta var.ama bir kaç gündir aşırı bel ağrısı kasıklarda batma miğde yanması sık idrarac gitme hissi ve miğde ağrılarım var.hamile olabilir miyim ki?özellikle kasıklarımdaki batmalar ve bel ağrısı öldürüyor beni.kızlar cvp ltfn
olabilirde belki yumurtlama zamnı girmişsen hamile olabilirsin belli olmaz google yumurtlama zamanı diye arat ordan bakabilirsin son satlarını girerek yumurtlama zamanında mı girdin ilişkiye diye erken öğrenmek istiyorsan kan testi yaptır çıkar ama ben pek tavsiye etmem adetin geçince idrar tesit yaptır derimarkadaşlar ben sitede yeniyim.bir sorum olacak yorum yaparsanız sevinirim.mart ayında adetim bittikten 5 gün sonra korunmadık ve bir kaç gün geçtikten sonra tekrar korunmadan ilşkiye girdik eşimle.şimdi adetime bir hafta var.ama bir kaç gündir aşırı bel ağrısı kasıklarda batma miğde yanması sık idrarac gitme hissi ve miğde ağrılarım var.hamile olabilir miyim ki?özellikle kasıklarımdaki batmalar ve bel ağrısı öldürüyor beni.kızlar cvp ltfn
arkadaşlar ben sitede yeniyim.bir sorum olacak yorum yaparsanız sevinirim.mart ayında adetim bittikten 5 gün sonra korunmadık ve bir kaç gün geçtikten sonra tekrar korunmadan ilşkiye girdik eşimle.şimdi adetime bir hafta var.ama bir kaç gündir aşırı bel ağrısı kasıklarda batma miğde yanması sık idrarac gitme hissi ve miğde ağrılarım var.hamile olabilir miyim ki?özellikle kasıklarımdaki batmalar ve bel ağrısı öldürüyor beni.kızlar cvp ltfn
kızlar merhaba bugün reglyimin 25.günü hamilemiyim diye düşünüyorum, afedersinizde akıntı gelmeye başladı iki gündür ve akıntım regyli kokusu gibi yani ilginç kokuyor, sizce regylimi olucam?hamilelik belirtisi olabilirmi*
özebus çok sevindim senin adına. artık yaban memleketlerde bile oyalacak bir bebişin olacak...hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.:1hug:
mrb kızlar.. adetim 12 gün gecti.. 2 kez test yaptım negatif cıktı çıldırıcamm adet belırtısı yok sırt agrıları basladı ve hafıf hafıf mıgdem bulanıo.. yormlarnzı bklıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?