arkadaşlar ne olur cvp verin benm bebişim tutmuşmudur?
deniz hnm benmde ilk denemem 3 emriyo ile oldu.ama bu sefer tek ne acı değil mi?eşim bana kısırsın bir çocuk bile doğuramıyorsun tavır yapıyorsun diyor.bu son şansım elimde avcumda ne varsa hepsini sattık.allahım yardımcımız olsun cancazlarım sevgiler:ecrin_bebek:
ekin hanm baya zor yollardan geçeceksiniz ama inan ben bebek gelişmiyor denince hayata küstüm gece gündüz ölü gibiydim.çok şükür şimdi fazla dert edmiyorum ama sorun hem bende hem eşimde.dktr bu son şansın dedi menepoza giriyormuşum yumurta diye bişey yok bende. bu kez tutmazsa eşim benden ayrılacak.ayrılmasada zaten işte.neyse cancazlarım bana cvp veriniz
deniz hnm ben bilmiyorum içim rahat ama iki ucu keskin bıçak tutuyorum sanki bana öyle geliyor.cnm allah razı olsun morel verdiğin için tşkrlr
deniz hnm ben bilmiyorum içim rahat ama iki ucu keskin bıçak tutuyorum sanki bana öyle geliyor.cnm allah razı olsun morel verdiğin için tşkrlr
Ben her ay psikolojik olarak hamilelik belirtilerini hissetmekten, ve tek çizgili idrar testlerini görmekten bıktım. Rabbime sığınıyorum. Biliyorum ki "O" Yüce Rabbim ona açtığımız ellerimizi boş çevirmeyecektir.
merahaba arkadaslar bende henuz 2 bucuk aylık hamıleyım cok sukur hıc bır bulantım yada bı sıkıntım yok :CüvCüv:
merhaba arkadaşlar , ben bi erkeğim ve bi kızla 1 hafta önce ilişkiye girdim boşalmadıma eminim ama sıvıdan kapmışımdır flana diyor tam bugunle 1 hafta oldu hamilemidir acaaba , bu şaka değil ciddi bi konu yardımcı olursdanız sevinirim ... sevmediğim birini koynuma aldım ama sevmediğim birini bi ömür yanımd taşımak istemiyorum ..(
badem hanm sizin adetiniz kaç gün geçikti belirtiler nelerdi?hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alıp evinize gitmek nasip etsin.badem hnm hamile bayanların duasını rabbim kabul edermiş ne olursunuz banada dua edermisiniz?bu kez son şansım mikroenjeksiyon yaptırdım bana dua ederseniz memnun olurum.allah yardımcımız olsun sevgiler allaha emanet olunuz
arkadaşlar dün doktora gittim ulturasonla baktı hamileyiiiiiiimmmmm alah bütün çocuk isteyenlerin yardımcısı olsun benimde kasıklarda ağrılarım var daha bulantı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?