Benim libidom yüksektir, eşiminse düşük. İlişkimizin ilk başlarında uyumluyduk, ikimizinki de oldukça yüksekti. Günde min 5 kere sevişirdik öyle düşün. Hamilelikte kendini çekti, bizimki baba odaya girince aşırı hareketlendirdi, ben de boş bulunup söylemiştim. Sonra birlikte olmak istememeye başladı, hep benim zorumla oldu. Sonra sertleşme problemi yaşayınca bir daha yaklaşmadım. Ondan da talep gelmedi tabii. Doğumdan sonra baktım ses Seda yok, 4 ay falan geçmişti sanırım gene yaklaşan ben oldum. Sonra da bir daha enerjilerimiz birbirini tutmadı. Çok konuştuk ama olmadı, olmuyor. 7 yıl geçti neredeyse, ilişkimizin bu boyuta geleceğini bilsem çocuk yapmayı ertelerdim muhtemelen. Çünkü benim için aşırı önemli bir konu. Hem seviyorum hem de fiziksel olarak ihtiyaç duyuyorum. Sevişmezsek iyice agresif oluyorum ve sürekli aklımda oluyor.
bu da bir süre sonra insana sorun ben miyim dedirtiyor ama hayır sorun ben değilim. Cinsel olarak tatmin olamayan/edilemeyen kişiyim ben. Bunu unutmamak çok önemli. Siz de unutmayın ve pes etmeyin derim. Ön sevişme bile yapamayacak durumdaysa kesinlikle bir uzmana görünmesi lazım. Sevişme dediğin 3-5 dk lık bir olay değil. Kadınlar penatrasyondan ziyada ön sevişmeden keyif alıyor.