- 23 Şubat 2022
- 30
- 7
- 1
- 24
- Konu Sahibi Merhababirderdimvar
-
Çıkan ses pat diyeyse bir şey olmaz ama cart yada curt olsaydı şüpheli olurdu sevgili yeni üye. Ayrıca içinize akanda nerdeyse bir damla bile değilmiş biliyorsunuz ki bir kepçeye bir sperm düşerMerhabalar, bu akşam nisanlim ile ilişkiye girdik. Herşey iyi ilerlerken pat diye bir ses duyduk ve nişanlım hemen geri çekildi. Kondom yırtılmış içimde. Ama kondomun içinde olan şey zevk suyuydu ve ben de yumurtlamami geceli 1 hafta oldu. Daha çocuk istemiyoruz bu yüzden korunuyoruz. Sizde ertesi gün hapı almama gerek var mı? Bana göre zevk suyundan hamile kalmak imkansiz ama. Kondomu kontrol ettiğimizde çok az neredeyse 1 damla bile olmayacak kadar akmış içime. Yani benim bir korkum yok ama siz bilgili olanlara da sormak istedim .
kesinlikle ertesi gün hapı alınMerhabalar, bu akşam nisanlim ile ilişkiye girdik. Herşey iyi ilerlerken pat diye bir ses duyduk ve nişanlım hemen geri çekildi. Kondom yırtılmış içimde. Ama kondomun içinde olan şey zevk suyuydu ve ben de yumurtlamami geceli 1 hafta oldu. Daha çocuk istemiyoruz bu yüzden korunuyoruz. Sizde ertesi gün hapı almama gerek var mı? Bana göre zevk suyundan hamile kalmak imkansiz ama. Kondomu kontrol ettiğimizde çok az neredeyse 1 damla bile olmayacak kadar akmış içime. Yani benim bir korkum yok ama siz bilgili olanlara da sormak istedim .
Haklısınız zevk suyundan hamile kalmak “size göre” imkansız, bilimsel olarak imkan dahilindeMerhabalar, bu akşam nisanlim ile ilişkiye girdik. Herşey iyi ilerlerken pat diye bir ses duyduk ve nişanlım hemen geri çekildi. Kondom yırtılmış içimde. Ama kondomun içinde olan şey zevk suyuydu ve ben de yumurtlamami geceli 1 hafta oldu. Daha çocuk istemiyoruz bu yüzden korunuyoruz. Sizde ertesi gün hapı almama gerek var mı? Bana göre zevk suyundan hamile kalmak imkansiz ama. Kondomu kontrol ettiğimizde çok az neredeyse 1 damla bile olmayacak kadar akmış içime. Yani benim bir korkum yok ama siz bilgili olanlara da sormak istedim .
Ucunda hava kalmış sanırım gerçekten Cat diye bir ses geldi hemen geri çekildiPat diye ses gelmez ya balon mu bu
Benimde başıma geldi ama hiçte öyle patlamadık
Sperm gelmediyse boşalmadıysa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Boşalma hiç olmadıPat diye ses gelmez ya balon mu bu
Benimde başıma geldi ama hiçte öyle patlamadık
Sperm gelmediyse boşalmadıysa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
O zaman kalmazsınız benceBoşalma hiç olmadı
Perzervarifle sürtündüyse gerilmiş olabilirVay arkadaş nasıl yırtıyosunuz şunları ya. 10 kaplan gücünde errrkekkk gibi errkekkklerle sevgili oluyonuz galiba hep
Senin konular niye hep böyle bakıyorum sürünmekten vazgeçtin
Hamilemiyim konusuda bitti şimdi de bu
Hep cinsellikte başına bir şeyler geliyor
Kondom patladı neden yalan söyleyeyim ki? Tanımadığım insanlara karşı mi yalan söyleyecek kadar cesaretsizimSeni gidi seni, sürtündüm demeye korkuyorsun prezervatif pat diye patladı falan
Hem şikayet vara baktık aldığımız markanın hep öyle şikayetleri vardı. Rötar. Adamlar hep şikayet yazmis. Surtundugum zaman dürüstçe yazdım buraya ilk konumda var. Gerçekten de ders almaz bir akilsizim.Seni gidi seni, sürtündüm demeye korkuyorsun prezervatif pat diye patladı falan
Internetten baktım da ertesi gün hapı kullananlarda köyü renkte adet gorulurmus ama sonraki adet normale dönermis. Bişi yoktur dimiHanımlar salı gunu regl oldum hala devam ediyor. Ama rengi çok koyu ve nasıl desem böyle akmıyor ama çok pihtili. Korkmam gerekiyor mu gebelik yoktur değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?