• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilişkide içeride yırtılan kondom

Merhabalar, bu akşam nisanlim ile ilişkiye girdik. Herşey iyi ilerlerken pat diye bir ses duyduk ve nişanlım hemen geri çekildi. Kondom yırtılmış içimde. Ama kondomun içinde olan şey zevk suyuydu ve ben de yumurtlamami geceli 1 hafta oldu. Daha çocuk istemiyoruz bu yüzden korunuyoruz. Sizde ertesi gün hapı almama gerek var mı? Bana göre zevk suyundan hamile kalmak imkansiz ama. Kondomu kontrol ettiğimizde çok az neredeyse 1 damla bile olmayacak kadar akmış içime. Yani benim bir korkum yok ama siz bilgili olanlara da sormak istedim .
Gebesin 🥴😄

Merhabalar, bu akşam nisanlim ile ilişkiye girdik. Herşey iyi ilerlerken pat diye bir ses duyduk ve nişanlım hemen geri çekildi. Kondom yırtılmış içimde. Ama kondomun içinde olan şey zevk suyuydu ve ben de yumurtlamami geceli 1 hafta oldu. Daha çocuk istemiyoruz bu yüzden korunuyoruz. Sizde ertesi gün hapı almama gerek var mı? Bana göre zevk suyundan hamile kalmak imkansiz ama. Kondomu kontrol ettiğimizde çok az neredeyse 1 damla bile olmayacak kadar akmış içime. Yani benim bir korkum yok ama siz bilgili olanlara da sormak istedim .
Yorumlar okudum da insanlar neden bu şekilde her şeye ön yargılı ve sürekli bi dalga geçer gibi yazıyor anlamıyorum,kızın aklına takılmış ve sormuş bilen doğru düzgün cevap verseydi yani neyin dalgası bu anlamıyorum :işsiz: Her neyse öncelikle zevk suyundan hamile kalmak imkansız diye bir şey yok öncelikle onu söyleyeyim o yüzden ne olur ne olmaz bence bir ertesi günü hapı almalıydın gerçi konuyu açalı 2 hafta olmuş artık bir problem olduysa bile geçti borun pazarı:KK53: Bir dahaki sefere daha dikkatli olun unutma ki zevk suyunda da azda olsa sperm bulunur yani bu demek oluyor ki onda sperm sende yumurtalık bulunduğu taktirde her zaman hamilelik riski bulunur,bundan sonra daha dikkatli olun :)

Back