• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide ağrı

Smear testi (simir testi), başta rahim ağzı (serviks) kanseri olmak üzere rahim ağzındaki hücresel düzensizlik ve kanser öncüsü hücrelerin ve enfeksiyonların saptanmasında kullanılan bir tarama testidir. Ayrıca rahim iç zarı (endometrium) kanserinin de erken teşhisine yardımcı olabilir. Böylelikle hücresel bozukluklar rahim ve rahim ağzı kanserine dönüşmeden erken evrede tespit edilir. Hasta sağlığına tamamen kavuşabilir. Canım daha açıklayıcı olması için alıntı yaptım

Merhabalar, 1 yıl önce normal doğum yaptım epizyom ve iki yırtığım vardı toplam 8 dikişim var ilk zamanlar yoğun kuruluk vardı hala var. Birde gerilme dikişte ağrı hissedebiliyorum. Bugün baktığımda vajina içi kırmızıydı.10 ay önce smear yapıldı enfeksiyon çıktı doktor normal dikişler iyileşiyor ondan dedi sonra baska doktora gittim bir sürü enfeksiyon ilacı verdi vajina içini de sıyırdı biraz bezle enfeksiyon dedi.Ancak verilen ilaçlar süte gectiği için kullanmadım ve hala devam ediyor. Ne yapabilirim bu dikiş ağrları devam eder mi ilaçsız çözüm önerisi olan var mı

Smear testi (simir testi), başta rahim ağzı (serviks) kanseri olmak üzere rahim ağzındaki hücresel düzensizlik ve kanser öncüsü hücrelerin ve enfeksiyonların saptanmasında kullanılan bir tarama testidir. Ayrıca rahim iç zarı (endometrium) kanserinin de erken teşhisine yardımcı olabilir. Böylelikle hücresel bozukluklar rahim ve rahim ağzı kanserine dönüşmeden erken evrede tespit edilir. Hasta sağlığına tamamen kavuşabilir. Canım daha açıklayıcı olması için alıntı yaptım
Merhaba, smear testinde enfeksiyon bulguşarı da çıkıyor mu biliyor musunuz?

Eklentiler

• 3A7ED2F5-08CE-4384-A1EA-6533D2B03676.webp
    3A7ED2F5-08CE-4384-A1EA-6533D2B03676.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 40
Böyle çıktı daha doktora gösteremedim ama burda yazar mı enfeksiyon, bu arada cevabınız için teşekkür ederim

Selam kızlar özür dileyerek sormak istiyorum ilişki sırasında ağrısı olan varmı bu normalmi 7 aydır evliyim bazen ağrı çok şiddetli oluyo sanki rahmime değiyormuş gibi hissediyorum ve hamile kalamadım bu ağrıyla bi alakası olabilir mi acaba 🙄🙏
Benimde agrım oluyor ama kistten kaynakli benim pko var bide o yuzden dedi doktor

merhaba doktorunuz emzirdiğinizi bildiği takdirde ilaç ve antibiyotik vermişse ve ileri derece enfeksiyonuz varsa almanız gerekir tabi o süreçte çocuğunuzu emzirmeyeceksiniz.Bınun dışında doğadaki en sağlam ve etkili antibiyotik “sarımsaktır” her gün bir diş sarımsağı ezip bir bardak ılık suyun içine atıp içebilirsiniz.Bu şekilde emzirmeye de devam edebilirsiniz.Çok fazla su tüketin, ayrıca enfeksiyonlar şekeri çok sevdiği için bir süre karbonhidratı ve şekerli yiyecekleri,içecekleri tüketmeyin.Allah şifa versin

Back