- 12 Mart 2020
- 408
- 919
- 53
- Konu Sahibi Seymaasmin
Smear nedirYaptırmadım yaptırırım teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Smear nedirYaptırmadım yaptırırım teşekkür ederim
Smear testi (simir testi), başta rahim ağzı (serviks) kanseri olmak üzere rahim ağzındaki hücresel düzensizlik ve kanser öncüsü hücrelerin ve enfeksiyonların saptanmasında kullanılan bir tarama testidir. Ayrıca rahim iç zarı (endometrium) kanserinin de erken teşhisine yardımcı olabilir. Böylelikle hücresel bozukluklar rahim ve rahim ağzı kanserine dönüşmeden erken evrede tespit edilir. Hasta sağlığına tamamen kavuşabilir. Canım daha açıklayıcı olması için alıntı yaptımSmear nedir
Rica ederm canim hepimize nasip eder Rabbim insSenin adına sevindim canım inşallah benimkide öyledir teşekkür ederim verdiğin bilgi için inşallah hamileliğinde olur en yakın zamanda canım
Acı oluyor muYakın zamanlarda hiç Smear testi yaptirdıniz mı? Eğer yaptirmadiysaniz yaptırmanızı tavsiye ederim..
Yookk hiç olmuyor..Sulu boya fırçası gibi birşeyle sıvı aliyorlar.ilk defa yaptiracaksaniz HPV ile beraber aldirin muhakak.Acı oluyor mu
Merhaba, smear testinde enfeksiyon bulguşarı da çıkıyor mu biliyor musunuz?Smear testi (simir testi), başta rahim ağzı (serviks) kanseri olmak üzere rahim ağzındaki hücresel düzensizlik ve kanser öncüsü hücrelerin ve enfeksiyonların saptanmasında kullanılan bir tarama testidir. Ayrıca rahim iç zarı (endometrium) kanserinin de erken teşhisine yardımcı olabilir. Böylelikle hücresel bozukluklar rahim ve rahim ağzı kanserine dönüşmeden erken evrede tespit edilir. Hasta sağlığına tamamen kavuşabilir. Canım daha açıklayıcı olması için alıntı yaptım
Çıkar canım smear testindeMerhaba, smear testinde enfeksiyon bulguşarı da çıkıyor mu biliyor musunuz?
Çıkar canım smear testinde
Yani mantar, klamidya gibi hastalıklar mesela, şimdiden teşekkür ederimÇıkar canım smear testinde
Mantar zaten dıştan bakıncada belli oluyo canım o kadarını pek fazla bilmiyorumYani mantar, klamidya gibi hastalıklar mesela, şimdiden teşekkür ederim![]()
Benimde agrım oluyor ama kistten kaynakli benim pko var bide o yuzden dedi doktorSelam kızlar özür dileyerek sormak istiyorum ilişki sırasında ağrısı olan varmı bu normalmi 7 aydır evliyim bazen ağrı çok şiddetli oluyo sanki rahmime değiyormuş gibi hissediyorum ve hamile kalamadım bu ağrıyla bi alakası olabilir mi acaba![]()