• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide ağrı

Ah canim yaa benimde iliskide agrim var hemde dayanilmayacak gibi her gel git yaptgnda oluyorm sanki sizinki nasil bir agri bastami yoksa iliski suresince devam ediyormu ben kendimi kastgmdan oluyor galiba ve bizde cocuk istiyorz olmuyor yarin doktora gidicm bakalim

Ah canim yaa benimde iliskide agrim var hemde dayanilmayacak gibi her gel git yaptgnda oluyorm sanki sizinki nasil bir agri bastami yoksa iliski suresince devam ediyormu ben kendimi kastgmdan oluyor galiba ve bizde cocuk istiyorz olmuyor yarin doktora gidicm bakalim
İlk başlarda özür dilerim bunu söylediğm için yavaş oldugu için bi ağrı yok sonradan ilişki ilerledikçe ağrım oluyo sanki penisin ucu biryere çarpıyomuş gibi oluyo ama kasmaktan olmadığından eminim canım sanada çok geçmiş olsun doktordan sonra benimlede paylaşırmısın ne dediğni lütfen

İlk başlarda özür dilerim bunu söylediğm için yavaş oldugu için bi ağrı yok sonradan ilişki ilerledikçe ağrım oluyo sanki penisin ucu biryere çarpıyomuş gibi oluyo ama kasmaktan olmadığından eminim canım sanada çok geçmiş olsun doktordan sonra benimlede paylaşırmısın ne dediğni lütfen
Sagol canim sanada gecmis olsun.tabiki paylasirim ins esinde etkileniyormu bu durumdn

Insallah canim hem onun icin hemde bebek icin gidicm ama hangisine odaklanayk bilmiyormmm kafam karmakarsik esimde sanki bu yuzden benden soguyor gibi hissediyorm
Ya aynen bende ikisi için gitmeyi düşünüyorum😔 hadi ya inşallah sen yanlış anlamışsındır en büyük destekçin eşindir bence Rabbim yardımcın olsun dua ediyorum senin için herkes için kucağımız boş kalmasın canım 😘

Merhaba, farklı pozisyonlar denediginiz oluyor mu? Bir de yeterince islaniyor musunuz yani kayganlik oluyor mu?

Selam kızlar özür dileyerek sormak istiyorum ilişki sırasında ağrısı olan varmı bu normalmi 7 aydır evliyim bazen ağrı çok şiddetli oluyo sanki rahmime değiyormuş gibi hissediyorum ve hamile kalamadım bu ağrıyla bi alakası olabilir mi acaba 🙄🙏
Canim bnm de oyle oldu daha yeni evlisin icin taze 1 yila kadar acin kalmaz sadace cok kasma kendini okadar sicak tut kendini hamile kalirsin insllah :KK68:

Evet farklı pozisyonda daha çok ağrım oluyo ıslanma yeterinden fazla aslında senin bi bilgin varmı bu konuda
Rahmin konumu ile alakali olabilir, belli başlı pozisyonlar uygun olabilir senin için. Deneme yapin mutlaka, hangi konumda ne kadar acıyor diye, illa ki bazı şekillerde daha az aci olacaktır, ona gore secim yaparsınız en azından. Tabii ki öncelikle doktor degerlendirmeli bu durumu ancak bunu da dikkate alın.

Rahmin konumu ile alakali olabilir, belli başlı pozisyonlar uygun olabilir senin için. Deneme yapin mutlaka, hangi konumda ne kadar acıyor diye, illa ki bazı şekillerde daha az aci olacaktır, ona gore secim yaparsınız en azından. Tabii ki öncelikle doktor degerlendirmeli bu durumu ancak bunu da dikkate alın.
Tamam teşekkür ederim ☺️

S Seymaasmin canim doktora gittm muayene etti benimki psikolojikmis herhangibir fiziksel bisey yok iki aletlede baktii kasmamdan dolayi oluyormuss cocuk icinde her seyin normal dedi hatta yumurtan buyumus haftasonu catlar degerlendirn dedi

S Seymaasmin canim doktora gittm muayene etti benimki psikolojikmis herhangibir fiziksel bisey yok iki aletlede baktii kasmamdan dolayi oluyormuss cocuk icinde her seyin normal dedi hatta yumurtan buyumus haftasonu catlar degerlendirn dedi
Senin adına sevindim canım inşallah benimkide öyledir teşekkür ederim verdiğin bilgi için inşallah hamileliğinde olur en yakın zamanda canım

Back