- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 53
- 26
- Konu Sahibi Seymaasmin
-
Tamam canım teşekkür ederimBu arada yazmayı unutmuşum smear+hpv testide yaptirin muhakkak.
İlk başlarda özür dilerim bunu söylediğm için yavaş oldugu için bi ağrı yok sonradan ilişki ilerledikçe ağrım oluyo sanki penisin ucu biryere çarpıyomuş gibi oluyo ama kasmaktan olmadığından eminim canım sanada çok geçmiş olsun doktordan sonra benimlede paylaşırmısın ne dediğni lütfenAh canim yaa benimde iliskide agrim var hemde dayanilmayacak gibi her gel git yaptgnda oluyorm sanki sizinki nasil bir agri bastami yoksa iliski suresince devam ediyormu ben kendimi kastgmdan oluyor galiba ve bizde cocuk istiyorz olmuyor yarin doktora gidicm bakalim
Sagol canim sanada gecmis olsun.tabiki paylasirim ins esinde etkileniyormu bu durumdnİlk başlarda özür dilerim bunu söylediğm için yavaş oldugu için bi ağrı yok sonradan ilişki ilerledikçe ağrım oluyo sanki penisin ucu biryere çarpıyomuş gibi oluyo ama kasmaktan olmadığından eminim canım sanada çok geçmiş olsun doktordan sonra benimlede paylaşırmısın ne dediğni lütfen
Ya işte o tuhafıma gidiyo ben hissettiğimde onunda hissetmesi gerekirken hiç farkında bile olmadığını söylüyoSagol canim sanada gecmis olsun.tabiki paylasirim ins esinde etkileniyormu bu durumdn
Neyin farkinda degil yani demek istedgm ona engelliyormusn aciyomu dur flaan diye ben oyle yapiyormYa işte o tuhafıma gidiyo ben hissettiğimde onunda hissetmesi gerekirken hiç farkında bile olmadığını söylüyo
Tabiki ya dayanılcak bi ağrı değil ve ilişki sonrasında o gece sabaha kadar ağrı çekiyorumNeyin farkinda degil yani demek istedgm ona engelliyormusn aciyomu dur flaan diye ben oyle yapiyorm((
Benim cok sukur iliski sonrasi agrim pek olmuyor ama bazen yaniyorTabiki ya dayanılcak bi ağrı değil ve ilişki sonrasında o gece sabaha kadar ağrı çekiyorum
Ay ne güzel ya yarın haberleşiriz canım inşallah temiz sonuç alırsınBenim cok sukur iliski sonrasi agrim pek olmuyor ama bazen yaniyor
Insallah canim hem onun icin hemde bebek icin gidicm ama hangisine odaklanayk bilmiyormmm kafam karmakarsik esimde sanki bu yuzden benden soguyor gibi hissediyormAy ne güzel ya yarın haberleşiriz canım inşallah temiz sonuç alırsın
Ya aynen bende ikisi için gitmeyi düşünüyorumInsallah canim hem onun icin hemde bebek icin gidicm ama hangisine odaklanayk bilmiyormmm kafam karmakarsik esimde sanki bu yuzden benden soguyor gibi hissediyorm
Amin Allah razi olsun canimYa aynen bende ikisi için gitmeyi düşünüyorumhadi ya inşallah sen yanlış anlamışsındır en büyük destekçin eşindir bence Rabbim yardımcın olsun dua ediyorum senin için herkes için kucağımız boş kalmasın canım
Canim bnm de oyle oldu daha yeni evlisin icin taze 1 yila kadar acin kalmaz sadace cok kasma kendini okadar sicak tut kendini hamile kalirsin insllahSelam kızlar özür dileyerek sormak istiyorum ilişki sırasında ağrısı olan varmı bu normalmi 7 aydır evliyim bazen ağrı çok şiddetli oluyo sanki rahmime değiyormuş gibi hissediyorum ve hamile kalamadım bu ağrıyla bi alakası olabilir mi acaba
Amin canım çok teşekkür ederimCanim bnm de oyle oldu daha yeni evlisin icin taze 1 yila kadar acin kalmaz sadace cok kasma kendini okadar sicak tut kendini hamile kalirsin insllah
Evet farklı pozisyonda daha çok ağrım oluyo ıslanma yeterinden fazla aslında senin bi bilgin varmı bu konudaMerhaba, farklı pozisyonlar denediginiz oluyor mu? Bir de yeterince islaniyor musunuz yani kayganlik oluyor mu?
Rahmin konumu ile alakali olabilir, belli başlı pozisyonlar uygun olabilir senin için. Deneme yapin mutlaka, hangi konumda ne kadar acıyor diye, illa ki bazı şekillerde daha az aci olacaktır, ona gore secim yaparsınız en azından. Tabii ki öncelikle doktor degerlendirmeli bu durumu ancak bunu da dikkate alın.Evet farklı pozisyonda daha çok ağrım oluyo ıslanma yeterinden fazla aslında senin bi bilgin varmı bu konuda
Tamam teşekkür ederimRahmin konumu ile alakali olabilir, belli başlı pozisyonlar uygun olabilir senin için. Deneme yapin mutlaka, hangi konumda ne kadar acıyor diye, illa ki bazı şekillerde daha az aci olacaktır, ona gore secim yaparsınız en azından. Tabii ki öncelikle doktor degerlendirmeli bu durumu ancak bunu da dikkate alın.
Senin adına sevindim canım inşallah benimkide öyledir teşekkür ederim verdiğin bilgi için inşallah hamileliğinde olur en yakın zamanda canımS Seymaasmin canim doktora gittm muayene etti benimki psikolojikmis herhangibir fiziksel bisey yok iki aletlede baktii kasmamdan dolayi oluyormuss cocuk icinde her seyin normal dedi hatta yumurtan buyumus haftasonu catlar degerlendirn dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?