İlişki

Sorununu paylaşacak kadar yakın değiliz görüşmediğimiz için bence ama haklısınız çabalamıyor.Bu beni çok üzdü ama yapamadım.
Çok sevdim.Bana karşı bir duygusu olup olmadığını en kolay nasıl anlarım.
Bu bir kaç günde kalbime taş oturmuş gibi hissettim.Kendimi de rezil ettim.Ama yapamıyorum.Geçmeyecek gibi .

Adam sizin için çaba göstermiyor, aramanıza değer vermiyor, sorunu neyse söylemiyor. Belki sorunu dahi yok geçtiriyor.
Hadi bunları geçtim.
Eğer aranızda ilişki var olsaydı bile, siz onu çok isteyen birisiniz ama o daha kendi sorunlarını sizinle paylaşmayacak kadar mesafeli.
Sağlıklı bir şey yok ortada. 21 yaşındasınız daha kendinizi geliştirin, okuyun, ilgilendiğiniz bir sanat olsun, gezin. En güzel yaşlar. Zaten karşınıza daha kimler çıkacaktır.
Derdim birisi olsun değil gerçekten.Herhangi birisi zaten istersem olur.Daha önce de olurdu.Ben onu istedim.

2 ay önce yüz yüze tanıştığım ve hoşlandığım birisi bana adım attı . Ondan 6 ay önce tanışmıştık.Aramızda 10 11 yaş var ve ilişki konusundaki farklarımızdan dolayı sürekli tartışma yaşadık aslında.Bir de bu benim ilk ilişkim.Ama bunlarda bir şekilde orta noktayı bulduk .
2 aydır hiç görüşmedik önce ben istemedim.Sonra o söylemedi.Farklı şehirlerdeyiz ama uzak değil.
O daha önce beni bir kere aramıştı.2 ay sonra ben onu ilk defa aradım.Önce müsait olup olmadığını sordum.Yorgunum arama dedi ve o gün hiçbir şey yapmamıştı.Sinirlendim aradım.Sonra tartışıp kapattıl tabi.O akşam çok sinirlendim bana iyi olmadığı için böyle davrandığını söyledi.Çok kırılmıştım terkettim.3 gün sonra sorununu sordum.Ailevi olduğunu anlatamıyacağını söyledi.Neden çabalamadığını sorduğumda önemli sorunları olduğunu benimle ilgili olmadığını söyledi.2 gün denedim unutmak çok istedim.Ama nefes alamadım yani çok istemiştim onu.Sonra döndüm sorgulamayacağımı anlayacağımı söyledim.Ama arkadaşlarım beni sevmediğini düşünüyor.Seven insan böyle davranabilir mi?
Ailevi sorun : karısı yakalamış .
Adam sevmiyor seni

• Beğen
Reactions: Cac
Ailevi sorun : karısı yakalamış .
Adam sevmiyor seni
Bence yasi gercekse kucuk oldugi icin cinsellik yasayamayacagini düşündü uzaklasti adam .
Konu sahibi uzaktan sevgili yapma 1 yürümez 2 insan yanındakini bile yeri geliyor taniyamiyor uzak mesafe yürümez

İlişkiler konusunda tecrübeniz yok ama karşınızda yaşça büyük tecrübeli bir erkek var. Üstelik size değer vermediği de bariz. Sizin şehre döneceğinizi bildiği tarihlerde geri arayacağına her türlü kalıbımı basarım. Size sadece dönemlik eğlence gözüyle bakıyor.
bu tarz erkeklerden uzak durun. Yaşıtlarınızla takılın. Sonrasında çok üzülürsünüz.

2 ay önce yüz yüze tanıştığım ve hoşlandığım birisi bana adım attı . Ondan 6 ay önce tanışmıştık.Aramızda 10 11 yaş var ve ilişki konusundaki farklarımızdan dolayı sürekli tartışma yaşadık aslında.Bir de bu benim ilk ilişkim.Ama bunlarda bir şekilde orta noktayı bulduk .
2 aydır hiç görüşmedik önce ben istemedim.Sonra o söylemedi.Farklı şehirlerdeyiz ama uzak değil.
O daha önce beni bir kere aramıştı.2 ay sonra ben onu ilk defa aradım.Önce müsait olup olmadığını sordum.Yorgunum arama dedi ve o gün hiçbir şey yapmamıştı.Sinirlendim aradım.Sonra tartışıp kapattıl tabi.O akşam çok sinirlendim bana iyi olmadığı için böyle davrandığını söyledi.Çok kırılmıştım terkettim.3 gün sonra sorununu sordum.Ailevi olduğunu anlatamıyacağını söyledi.Neden çabalamadığını sorduğumda önemli sorunları olduğunu benimle ilgili olmadığını söyledi.2 gün denedim unutmak çok istedim.Ama nefes alamadım yani çok istemiştim onu.Sonra döndüm sorgulamayacağımı anlayacağımı söyledim.Ama arkadaşlarım beni sevmediğini düşünüyor.Seven insan böyle davranabilir mi?
arkadaşların doğru söylüyor seviyorsa ne yapar ne eder senin yanında olmak için kırk takla atar bu adam klasik erkek yalanı olarak aileyi atmış istemiyor demekki başkası vardır

X