İlişki

muzey1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2023
18
0
22
2 ay önce yüz yüze tanıştığım ve hoşlandığım birisi bana adım attı . Ondan 6 ay önce tanışmıştık.Aramızda 10 11 yaş var ve ilişki konusundaki farklarımızdan dolayı sürekli tartışma yaşadık aslında.Bir de bu benim ilk ilişkim.Ama bunlarda bir şekilde orta noktayı bulduk .
2 aydır hiç görüşmedik önce ben istemedim.Sonra o söylemedi.Farklı şehirlerdeyiz ama uzak değil.
O daha önce beni bir kere aramıştı.2 ay sonra ben onu ilk defa aradım.Önce müsait olup olmadığını sordum.Yorgunum arama dedi ve o gün hiçbir şey yapmamıştı.Sinirlendim aradım.Sonra tartışıp kapattıl tabi.O akşam çok sinirlendim bana iyi olmadığı için böyle davrandığını söyledi.Çok kırılmıştım terkettim.3 gün sonra sorununu sordum.Ailevi olduğunu anlatamıyacağını söyledi.Neden çabalamadığını sorduğumda önemli sorunları olduğunu benimle ilgili olmadığını söyledi.2 gün denedim unutmak çok istedim.Ama nefes alamadım yani çok istemiştim onu.Sonra döndüm sorgulamayacağımı anlayacağımı söyledim.Ama arkadaşlarım beni sevmediğini düşünüyor.Seven insan böyle davranabilir mi?

Sorunu evli olması olabilir mi?

Eğer yaşınız doğruysa 10 yaş fark için fazla küçüksünüz. Evet yaş önemli değil ama belli zamanlarda önemli. 21-31 çok aşırıyken 30-40 öyle olmuyor mesela. Ayrıca aranızda pek yaşanmış bi ilişki göremedim ben. Fiziksel beğeniden dolayı istemiş olabilir misiniz?

Fiziksel bir beğeni değildi . Dış görünüşten hoşlanan birisi değilim davranışlarından hoşlandım.O da öyle olduğunu söyledi.Evet yaşım doğru .Aslında çok olgun bir insanım ama ilişki deneyimim sıfır.Bu da ilişkimize biraz zarar verdi

Karşınızdaki kişi malesef sizinle bir ilişki düşünmüyor.

Davranışlarının nesinden hoşlandınız? Adam köpek çekmiş sürekli. Farklı şehirdeymişsiniz. Muhtemelen bulunduğu yerde sevgilisi/karısı bir şeyleri vardır. 30 küsür yaşında adam bu saatten sonra kolay kolay ayda yılda bir yüz yüze geleceği telefonla görüşmeli ilişkiyle yetinmez

Üniversite okuyorum 1 aya gidicem onun olduğu yere.Ondan bekliyorduk.Sevgilisi yok.

Üniversite okuyorum 1 aya gidicem onun olduğu yere.Ondan bekliyorduk.Sevgilisi yok.
Nerden biliyosunuz olmadığını sürekli yanında mısınız? Nerde tanışmıştınız siz? Ayrıca bekleyin o yazacaksa veya arayacaksa arasın daha üstüne düşmeyin

Nerden biliyosunuz olmadığını sürekli yanında mısınız? Nerde tanışmıştınız siz? Ayrıca bekleyin o yazacaksa veya arayacaksa arasın daha üstüne düşmeyin
Öyle yapıyorum artık.Yani vakıfta tanıştık.Öyle bir insan değil tanıdım az çok.

Ben malım ya yalan mı her şey.Çok sevdim ben.Anlatsanız açıkca.
Adam sizin için çaba göstermiyor, aramanıza değer vermiyor, sorunu neyse söylemiyor. Belki sorunu dahi yok geçtiriyor.
Hadi bunları geçtim.
Eğer aranızda ilişki var olsaydı bile, siz onu çok isteyen birisiniz ama o daha kendi sorunlarını sizinle paylaşmayacak kadar mesafeli.
Sağlıklı bir şey yok ortada. 21 yaşındasınız daha kendinizi geliştirin, okuyun, ilgilendiğiniz bir sanat olsun, gezin. En güzel yaşlar. Zaten karşınıza daha kimler çıkacaktır.

Sorununu paylaşacak kadar yakın değiliz görüşmediğimiz için bence ama haklısınız çabalamıyor.Bu beni çok üzdü ama yapamadım.
Çok sevdim.Bana karşı bir duygusu olup olmadığını en kolay nasıl anlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…