İlişki

Bu bir kaç günde kalbime taş oturmuş gibi hissettim.Kendimi de rezil ettim.Ama yapamıyorum.Geçmeyecek gibi .

Derdim birisi olsun değil gerçekten.Herhangi birisi zaten istersem olur.Daha önce de olurdu.Ben onu istedim.

Ailevi sorun : karısı yakalamış .
Adam sevmiyor seni

Reactions: Cac
Ailevi sorun : karısı yakalamış .
Adam sevmiyor seni
Bence yasi gercekse kucuk oldugi icin cinsellik yasayamayacagini düşündü uzaklasti adam .
Konu sahibi uzaktan sevgili yapma 1 yürümez 2 insan yanındakini bile yeri geliyor taniyamiyor uzak mesafe yürümez

İlişkiler konusunda tecrübeniz yok ama karşınızda yaşça büyük tecrübeli bir erkek var. Üstelik size değer vermediği de bariz. Sizin şehre döneceğinizi bildiği tarihlerde geri arayacağına her türlü kalıbımı basarım. Size sadece dönemlik eğlence gözüyle bakıyor.
bu tarz erkeklerden uzak durun. Yaşıtlarınızla takılın. Sonrasında çok üzülürsünüz.

arkadaşların doğru söylüyor seviyorsa ne yapar ne eder senin yanında olmak için kırk takla atar bu adam klasik erkek yalanı olarak aileyi atmış istemiyor demekki başkası vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…